Josh Walet

N11 aankomend weekend weer dicht voor onderhoudswerkzaamheden

Alphenaren opgelet: aankomend weekend zal de N11 opnieuw in beide richtingen afgesloten zijn vanwege onderhoudswerkzaamheden. Rijkswaterstaat voert deze werkzaamheden uit van vrijdag 12 juli 21:00 uur tot maandag 15 juli 05:00 uur. Houd rekening met een extra reistijd van maximaal 30 minuten tijdens deze periode.  

De werkzaamheden omvatten onderhoud aan groen, watergangen, vangrails en verlichting. Bovendien wordt op verschillende locaties het asfalt vernieuwd om de weg veiliger en duurzamer te maken. Van 12 juli 21:00 uur tot 15 juli 05:00 uur is de N11 afgesloten tussen de Burgemeester Smeetsweg en afrit 10 Alphen a/d Rijn Oost in beide richtingen.

Omleidingen

  • Uit de richting Leiden en Rotterdam: Verkeer wordt omgeleid vanaf de A4 ter hoogte van Den Haag en de A12 ter hoogte van Bodegraven via de A12 en de Goudstraatseweg (N459) naar de N11.
  • Uit de richting Utrecht: Verkeer wordt omgeleid vanaf de A12 ter hoogte van Bodegraven via de A12 en A4 naar de N11.

Weggebruikers worden ter plaatse geïnformeerd via bebording, borden boven de weg en de website van vanAnaarBeter. Zorg ervoor dat je je reis goed plant en rekening houdt met de omleidingen en extra reistijd.

Voor meer informatie, bezoek de website van vanAnaarBeter.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Algemeen gisteren 18:12

De hele zomervakantie de beste kinderfilms bij Castellum!

Vier je zomervakantie met Tante Rita! De familie Dubbel doet mee aan een chocoladewedstrijd, maar door problemen in de chocolaterie moeten ze verhuizen naar een camping. Wanneer de kakkineuze Ria Bakzeil hoort van hun deelname, gebeuren er vreemde dingen en lijkt het alsof de familie gesaboteerd wordt.

Algemeen gisteren 14:02

Veiligheidsdag 2024: Kom naar Fort Alpha voor een spannende uitdaging

Op zaterdag 31 augustus 2024 staat Alphen aan den Rijn in het teken van de jaarlijkse Veiligheidsdag. Dit evenement vindt o.a. plaats bij Fort Alpha en biedt tussen 11:00 en 14:00 uur tal van activiteiten voor jong en oud. Een van de hoogtepunten is de uitdagende stormbaan, waar deelnemers de kans krijgen om de snelste tijd neer te zetten en een bijzondere prijs te winnen.

Algemeen gisteren 12:03

Jeugdleden Castellum doen verdienstelijk mee aan NK Beachvolleybal

In het weekend van 6 en 7 juli vond het NK Jeugd Beachvolleybal plaats bij Irene Beach in Bilthoven en Zomerkade in Huizen. In totaal streden 136 teams in diverse leeftijdscategorieën om de felbegeerde titel: Nederlands Kampioen! Daarbij waren ook 3 jeugdleden van Castellum aanwezig die verdienstelijk meestreden om de medailles.

Algemeen 23 jul. 2024 13:36

Natuurmomenten doet oproep voor betere waterkwaliteit

In Nederland is de waterkwaliteit een toenemend probleem, en ook in Alphen aan den Rijn hebben wij te maken met de gevolgen van slechte waterkwaliteit. Natuurmonumenten roept inwoners daarom op om de petitie voor schoon water te tekenen.