Josh Walet

N11 gedeeltelijk afgesloten van maandag op dinsdag

Alphenaren opgelet. Van maandag 12 op dinsdag 13 april is een gedeelte van de N11 afgesloten.

Dat melden de gemeente en de verkeersadviseur van de politie voor het district Alphen/Gouda. Het gaat om het gedeelte links tussen de Leidse Schouw in Alphen en Zoeterwoude Rijndijk. De afsluiting geldt van 12 op 13 april tussen 21:00 en 05:00 uur. Gezien de lage intensiteiten als gevolg van de avondklok wordt het verkeer omgeleid.

De afsluiting is in opdracht van Rijkswaterstaat. Op dit traject wordt de dubbellaags zoab vervangen door een dichte deklaag asfalt. Gebleken is dat de fijne zoab, die er nu ligt, bij de verkeerslichten en op- en afritten door het opdraaiende vrachtverkeer stuk wordt gereden. Dit is ook gelijk de reden waarom deze werkzaamheden op korte termijn worden ingepland. 

omleiding wegafsluiting n11 van 12 op 13 april.jpg


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 14:50

Vier samen Koningsdag bij Lodge Alphen

Koningsdag komt eraan en dat betekent: tijd voor een feestje, ook nu. Vier samen met vrienden en/of familie jouw Koningsdag op het kleedjesterras bij Lodge Alphen!

Evenementen vandaag 14:00

Party alert: het eerste deel van de line up voor Vrij & Blij 2021 is bekend

Het moment waarop iedereen het afgelopen jaar heeft gewacht, is daar. We mogen weer feesten! Vrij & Blij 2021 belooft in juli twee dagen feest, en bij een goed feest horen grote artiesten. De organisatie is trots dat ze het eerste deel van de line up bekend kunnen maken, deel twee volgt zeer binnenkort.