Archieffoto Josh Walet

N207 aantal nachten dicht vanwege asfalteringwerkzaamheden

De N207 zal in de maand oktober een aantal nachten en één weekend afgesloten zijn voor asfalteringwerkzaamheden. De afsluiting vindt plaats tussen de N231 en de Oranje Nassausingel.

In totaal duren de werkzaamheden op de N207 zes dagen. De werkzaamheden worden dinsdagavond 12 oktober om 20.00 uur gestart. De weg is dan afgesloten tot woensdagochtend 13 oktober om 06.00 uur. Woensdagavond 13 oktober, van 20.00 uur tot donderdagochtend 14 oktober 06.00 uur en donderdagavond 20.00 uur tot vrijdagochtend 06.00 uur is de N207 ook afgesloten.

De laatste uitvoerperiode is het weekend van vrijdag 15 oktober tot en met zondag 17 oktober. De weg is dan van vrijdagavond 20.00 uur tot en met zondagochtend 06.00 uur afgesloten.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 14:49

Kerstlichtje voor Alphenaren

Na de zeer geslaagde actie vorig jaar organiseert Tom in de Buurt dit jaar opnieuw weer een Kerstlichtje-nominatie. Welke Alphenaar verdient volgens jou een kerstlichtje?

Werken vandaag 13:04

Het nieuwe vacature aanbod van week 47

Op zoek naar baan? Of zoek je een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Wij hebben onze eigen vacaturepagina. Daar vind je vacatures in diverse soorten branches. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.

Sport vandaag 09:36

Mooie opbrengst Spinning Marathon Alphen

Begin deze maand werd de Spinning Marathon Alphen gehouden bij Jawi Fitness Club Nederland. En dat heeft een mooie opbrengst opgeleverd. 

Calamiteiten gisteren 18:30

Auto belandt in de sloot na botsing

Op de N11 nabij Zwammerdam heeft zaterdag aan het einde van de middag een ongeval plaatsgevonden. Een auto is daarbij in de sloot beland.

Advertorial Wonen en bouwen gisteren 15:56

Eerste sleutel voor huis Housing First in Alphen aan den Rijn

Iedereen verdient een kans en soms is er meer dan één kans nodig. Als je geen netwerk hebt om op terug te vallen of als het allemaal niet lukt omdat je niet in het 'juiste' hokje past, dan is het zo lastig om terug te komen van een tegenslag. En die tegenslag kan ons echt allemaal overkomen. Woonforte is daarom blij dat ze hier een bijdrage aan kunnen leveren.