Archieffoto Josh Walet

N207 afgesloten in vier fases vanwege werkzaamheden in oktober

Door werkzaamheden aan de Boskoopseweg en Oostkanaalweg (N207) van 2 tot en met 19 oktober 2023 is de weg afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid.

Om de weg in goede staat te houden voor de veiligheid van weggebruikers, vervangt Zuid-Holland asfalt in beide richtingen op de Boskoopseweg en Oostkanaalweg, tussen de rotonde Boskoopseweg – Halve Raak en de rotonde Oostkanaalweg - Nieuwkoopseweg. De werkzaamheden worden uitgevoerd in vier verschillende fases van maandag 2 oktober 07:00 uur tot en met donderdag 19 oktober 20:00 uur. Alphenaren kunnen hier hinder door ondervinden.

Planning

Vanaf maandag 2 oktober 07:00 uur tot en met vrijdag 6 oktober 20:00 uur vinden er werkzaamheden tussen de rotonde Boskoopseweg – Halve Raak en de kruising Boskoopseweg – oprit 10 (Leiden) plaats. Tijdens deze periode is de Boskoopseweg, tussen de rotonde Boskoopseweg – Halve Raak en de kruising Boskoopseweg – oprit 10 (Leiden), volledig afgesloten voor het wegverkeer. De Alpherium Terminal is bereikbaar vanaf de rotonde Boskoopseweg – Halve Raak.

Vanaf maandag 9 oktober 07:00 uur tot en met vrijdag 13 oktober 20:00 uur wordt er tussen de kruising Boskoopseweg – oprit 10 en de kruising Boskoopseweg – Limes-lus gewerkt. Tijdens deze periode is de Boskoopseweg, tussen de kruising Boskoopseweg –  oprit 10 en de kruising Boskoopseweg – Limes-lus, volledig afgesloten voor het wegverkeer. De Alpherium Terminal is bereikbaar vanaf de rotonde Boskoopseweg – Halve Raak en N11, afslag 10, richting Bodegraven.

Vanaf maandag 16 oktober 07:00 uur tot en met woensdag 18 oktober 07:00 uur vinden er werkzaamheden tussen de kruising Boskoopseweg – Limes-lus en de kruising Oostkanaalweg – Oranje Nassausingel plaats. Tijdens deze periode is de Boskoopseweg en Oostkanaalweg, tussen de kruising Boskoopseweg – Limes-lus en de kruising Oostkanaalweg – Oranje Nassausingel, volledig afgesloten voor het wegverkeer. De Alpherium Terminal is bereikbaar vanaf Boskoop (N207) en de N11.

Ten slotte zal vanaf woensdag 18 oktober 07:00 uur tot en met donderdag 19 oktober 20:00 uur gewerkt worden van de kruising Boskoopseweg – Limes-lus tot en met de kruising Oostkanaalweg – Oranje Nassausingel. Tijdens deze periode is de Boskoopseweg en Oostkanaalweg, tussen de kruising Boskoopseweg – Limes-lus en de rotonde Oostkanaalweg – Nieuwkoopseweg (N231), volledig afgesloten voor het wegverkeer. De Alpherium Terminal is bereikbaar vanaf Boskoop (N207) en de N11.

Verkeer van en naar Boskoop en Alphen aan den Rijn wordt omgeleid. Ambulance, brandweer en politie kunnen gebruik blijven maken van deze weg.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Kabalt Vuurwerk december 2023

Meer nieuws

Horeca gisteren 16:28

Njoy opent haar deuren in de Hooftstraat!

Hoewel het een dag later was dan gepland, kon dat de feeststemming niet temperen. Op zaterdag 2 december opende Njoy voor het eerst haar deuren voor gasten!

Werken gisteren 09:36

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 48

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.  

Blog Opinie 1 dec. 2023 19:59

MINERVA Tweede Kamer

Ik ben reuze benieuwd of Geert Wilders erin slaagt om alle gewenste neuzen dezelfde kant op te krijgen. Op papier is het kippiekak, maar in de praktijk is het reuze lastig. De VVD wil niet. Pieter Omtzigt doet moeilijk. BBB slaat met de vuist op tafel. Zoiets dus.

Politie en handhaving 1 dec. 2023 17:09

Letselschadejurist vervolgd voor vermeende handtekeningvervalsing in Ridderhofzaak

Jurist Orlando Kadir wordt vervolgd door het Openbaar Ministerie. De Letselschadejurist is door een oud-cliënt, die Kadir bijstond tijdens de schadeafhandeling van de schietpartij in de Ridderhof in 2011, aangeklaagd. Er zou op een contract van Kadir een handtekening staan, echter zou de oud-cliënt deze er niet opgezet hebben.