N207 voor een deel drie weekenden afgesloten

De provincie is bezig met groot onderhoud aan de N207. Voor deze werkzaamheden moet de N207 drie weekenden voor een deel worden afgesloten.

Tijdens de drie weekendwerkzaamheden in het weekend van 3 mei, 10 mei en 28 juni is de rotonde bij Alphen aan den Rijn kruisend met de N231 afgesloten voor doorgaand verkeer. Alle huizen en bedrijven langs de parallelweg van de N207 blijven wel bereikbaar vanaf de rotonde bij de Zegerbrug. 

Omleidingen
Weggebruikers worden omgeleid. Het verkeer vanuit Boskoop volgt een omleiding via de Oranje Nassausingel richting de Zegerbaan. Het verkeer vanuit Leimuiden richting Boskoop gaat via de Eisenhowerlaan, de Burgermeester Bruins Slotsingel, de President Kennedylaan en de Oranje Nassausingel. Het verkeer vanuit Papenveer volgt een omleiding via de N462 en de N231 en andersom. Nood- en hulpdiensten worden wel ten allen tijde doorgelaten. Verkeersregelaars worden ingezet om het verkeer om te leiden.

Fietsers
Ook fietsers worden omgeleid. Fietsers richting Boskoop en andersom worden omgeleid via de Westkanaalweg aan de andere kant van het water. Fietsers vanaf Ter Aar richting Aarlanderveen en andersom kunnen het werkgebied oversteken.

Werkzaamheden
De werkzaamheden worden gedaan in verband met het opnieuw inrichtingen van de rotonde op de N207 die kruist met de N231. Ter hoogte van de rotonde wordt een extra rijbaan gerealiseerd. De doorsteek bij de Zegerbrug naar de N460 wordt bij de werkzaamheden verwijderd. Deze weg verbindt nu de N207 met de N460 richting Ter Aar. Ook wordt het asfalt op de N207 vernieuwd, de openbare verlichting vervangen en krijgt de berm een opknapbeurt tussen de Eisenhouwerlaan en Oranje Nassaubrug.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 15:24

Voordelig eten bij Bregje

Hoera! Proeflokaal Bregje heeft 25 vestigingen door heel Nederland. Om dat te vieren kun je in de maand september extra voordelig eten bij Proeflokaal Bregje.

Sport vandaag 14:07

Ex-profs tegen amateurs: ongelijke strijd

Vorig seizoen was het in de eerste klasse A een vreemde competitie. Wekelijks sprake van een nieuwe koploper. In de Hoofdklasse A lijkt het dit jaar een zelfde beeld te krijgen. Na drie wedstrijddagen is nog geen enkele club zonder puntenverlies.

Gemeente vandaag 12:16

De oorlog in beeld

Toen op 7 mei 1945 bekend werd dat een dag later een stoet van de Prinses Irenebrigade en geallieerden via de Rijndijk naar Den Haag te zien zou zijn, regelden de zusters van ’t Zwaantje, Rijndijk Oost, dat de kinderen van de Rijndijk, de Groenendijk en Koudekerk in optocht konden gaan kijken naar hun berijders. Op zich al een unieke samenwerking tussen het katholieke Hazerswoude en het protestantse Koudekerk.   

Evenementen gisteren 12:28

Taptoe viert dertigste editie

Op zaterdagavond 14 september viert Taptoe Alphen de dertigste editie van het evenement. Verschillende muziekkorpsen uit de regio komen naar het Stadhuisplein om op te treden.

Advertorial Horeca gisteren 10:51

Feestelijke avond bij De Zaak

Op dinsdag 17 september is het feest bij Grandcafé de Zaak. Op de vooravond van de jaarmarkt gaat het dak er 's avonds af!