N207 voor een deel drie weekenden afgesloten

De provincie is bezig met groot onderhoud aan de N207. Voor deze werkzaamheden moet de N207 drie weekenden voor een deel worden afgesloten.

Tijdens de drie weekendwerkzaamheden in het weekend van 3 mei, 10 mei en 28 juni is de rotonde bij Alphen aan den Rijn kruisend met de N231 afgesloten voor doorgaand verkeer. Alle huizen en bedrijven langs de parallelweg van de N207 blijven wel bereikbaar vanaf de rotonde bij de Zegerbrug. 

Omleidingen
Weggebruikers worden omgeleid. Het verkeer vanuit Boskoop volgt een omleiding via de Oranje Nassausingel richting de Zegerbaan. Het verkeer vanuit Leimuiden richting Boskoop gaat via de Eisenhowerlaan, de Burgermeester Bruins Slotsingel, de President Kennedylaan en de Oranje Nassausingel. Het verkeer vanuit Papenveer volgt een omleiding via de N462 en de N231 en andersom. Nood- en hulpdiensten worden wel ten allen tijde doorgelaten. Verkeersregelaars worden ingezet om het verkeer om te leiden.

Fietsers
Ook fietsers worden omgeleid. Fietsers richting Boskoop en andersom worden omgeleid via de Westkanaalweg aan de andere kant van het water. Fietsers vanaf Ter Aar richting Aarlanderveen en andersom kunnen het werkgebied oversteken.

Werkzaamheden
De werkzaamheden worden gedaan in verband met het opnieuw inrichtingen van de rotonde op de N207 die kruist met de N231. Ter hoogte van de rotonde wordt een extra rijbaan gerealiseerd. De doorsteek bij de Zegerbrug naar de N460 wordt bij de werkzaamheden verwijderd. Deze weg verbindt nu de N207 met de N460 richting Ter Aar. Ook wordt het asfalt op de N207 vernieuwd, de openbare verlichting vervangen en krijgt de berm een opknapbeurt tussen de Eisenhouwerlaan en Oranje Nassaubrug.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Wonen en bouwen gisteren 16:35

Woonforte: pas op voor illegale slapers

In de wintermaanden krijgt Woonforte geregeld meldingen van bewoners dat er illegale slapers bivakkeren in flats. Daarom raadt Woonforte aan om geen onbekende mensen binnen te laten, zodat dit soort situaties zo veel mogelijk kunnen worden voorkomen.

Blog Opinie gisteren 15:31

ARC heeft het niet gemakkelijk, veel doelpunten bij Alphen - Stompwijk

ARC moest zaterdag in de Utrechtse wijk Ondiep aantreden tegen koploper DHSC, de club die samen met de Racing promoveerde uit de eerste klasse A. Op het sportpak Wesley Sneijder is de fusieclub dit seizoen onverslaanbaar. Ook ARC ondervond dat en ging met 2-1 ten onder.

Calamiteiten gisteren 14:17

Baldadige jongens moeten naar bureau Halt

Afgelopen weekend gedroegen vier jongens in de leeftijd tot 15 jaar zich baldadig in een winkel in winkelcentrum de Ridderhof in Alphen. De politie kon van twee jongens de identiteit achterhalen. Zij gaan een traject volgen bij bureau Halt.

Advertorial Evenementen gisteren 13:46

Speeddaten voor ouderen

Op woensdag 5 februari organiseert Tom in de buurt een middag speeddaten voor senioren die op zoek zijn naar een nieuwe vriend(in) of liefde. Zin in nieuwe contacten? Wilt u uw kring vergroten? Meld u nu aan!

Sport gisteren 13:18

Waterpoloërs AZC door naar halve finale beker

Met de bekerwinst in de heenwedstrijd van vorige week al in handen (14-12 uit in Leiden), bleek het zaterdag 25 januari in het matig gevulde zwembad AquaRijn nog geen 'walk in the park' voor de waterpoloërs van het Alphense AZC. De uiteindelijke eindstand van 11-9 doet wellicht vermoeden dat AZC het makkelijk had, maar niks was minder waar.