Verkeer en vervoer

N207 voor een deel drie weekenden afgesloten

De provincie is bezig met groot onderhoud aan de N207. Voor deze werkzaamheden moet de N207 drie weekenden voor een deel worden afgesloten.

Tijdens de drie weekendwerkzaamheden in het weekend van 3 mei, 10 mei en 28 juni is de rotonde bij Alphen aan den Rijn kruisend met de N231 afgesloten voor doorgaand verkeer. Alle huizen en bedrijven langs de parallelweg van de N207 blijven wel bereikbaar vanaf de rotonde bij de Zegerbrug. 

Omleidingen
Weggebruikers worden omgeleid. Het verkeer vanuit Boskoop volgt een omleiding via de Oranje Nassausingel richting de Zegerbaan. Het verkeer vanuit Leimuiden richting Boskoop gaat via de Eisenhowerlaan, de Burgermeester Bruins Slotsingel, de President Kennedylaan en de Oranje Nassausingel. Het verkeer vanuit Papenveer volgt een omleiding via de N462 en de N231 en andersom. Nood- en hulpdiensten worden wel ten allen tijde doorgelaten. Verkeersregelaars worden ingezet om het verkeer om te leiden.

Fietsers
Ook fietsers worden omgeleid. Fietsers richting Boskoop en andersom worden omgeleid via de Westkanaalweg aan de andere kant van het water. Fietsers vanaf Ter Aar richting Aarlanderveen en andersom kunnen het werkgebied oversteken.

Werkzaamheden
De werkzaamheden worden gedaan in verband met het opnieuw inrichtingen van de rotonde op de N207 die kruist met de N231. Ter hoogte van de rotonde wordt een extra rijbaan gerealiseerd. De doorsteek bij de Zegerbrug naar de N460 wordt bij de werkzaamheden verwijderd. Deze weg verbindt nu de N207 met de N460 richting Ter Aar. Ook wordt het asfalt op de N207 vernieuwd, de openbare verlichting vervangen en krijgt de berm een opknapbeurt tussen de Eisenhouwerlaan en Oranje Nassaubrug.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets
Advertorial Winkels gisteren 15:35

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets

Klanten van supermarkt Hoogvliet sparen vanaf 28 augustus 2019 voor het tweede kaartje gratis voor diverse theatervoorstellingen, geschikt voor de hele familie. De voorstellingen van onder andere Doornroosje De Musical, Peppa Pig, Brandweerman Sam Live en Fien & Teun zijn te boeken bij verschillende theaters in het marktgebied van Hoogvliet.

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport gisteren 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.