Uit het archief

Na-inschrijving 20 van Alphen is geopend!

Voor het eerst in na-inschrijven voor de 20 van Alphen mogelijk! Heb jij je nog in ingeschreven voor één van de afstanden maar wil je toch graag wel meedoen? Dan kun je je nu nog via de site van de 20 van Alphen inschrijven.

Op 24 maart 2019 houd de 20 van Alphen de 54e editie. Niet voor niets is de 20 van Alphen al vele jaren het leukste hardloopevenement van de regio. Wat voor soort loper je ook bent, bij de 20 van Alphen telt iedere prestatie. De 20 van Alphen is van en voor iedereen.

De voor-inschrijving is op 12 maart gesloten. Maar na-inschrijven is alleen voor de individuele loper nu mogelijk via deze inschrijflink. Na inschrijven kan tot en met 21 maart. Meer informatie over het na-inschrijven lees je op de site van de 20 van Alphen.

Na-inschrijven kun je natuurlijk ook nog op 24 maart vanaf 10.00 uur bij het wedstrijdsecretariaat in Theater Castellum.

Met elkaar hoopt de organisatie van de 20 van Alphen er op 24 maart weer een echt hardloopfeest van te maken!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Sport vandaag 18:10

Meer dan vijftig groepslessen per week bij Bezemer Fitness

De sportscholen zijn eindelijk na maanden weer open! Ondanks dat Bezemer Fitness tijdens de lockdown doorging met buiten trainen onder de tent, is eigenaar Thijs Bezemer blij dat hij zijn leden weer binnen mag ontvangen. “We hebben niet stilgezeten tijdens de lockdown, we hebben juist alleen maar nieuwe dingen bedacht om onze leden nog meer te kunnen bieden”, aldus Thijs.

Maatschappelijk vandaag 16:44

Waarschuwing: let goed op je huisdier met dit warme weer

Het is warm deze dagen! Niet alleen wij moeten deze hitte doorstaan. Ook onze trouwe viervoeters en andere huisdieren moeten we niet vergeten. Dierenambulance Alphen en politiehond Bumper vertellen je hoe je goed moet zorgen voor je hond.