Bij Hen
Advertorial Horeca

Najaar bij Bij Hen

De 'R' zit weer in de maand en dat kan maar één ding betekenen: het is mosseltijd! Vorig jaar organiseerde Bij Hen het zeer succesvolle Mossel Festijn. Dit jaar doen ze daar nog een schepje bovenop met een heel najaar lang heerlijke mosselen Bij Hen.

Bij Hen heeft nu drie verschillende bereidingen op hun kaart staan.

Mosselen bereidt volgens Zeeuwse recept met spek, lamsoor en zeekraal. Dit zijn Zeeuwse groenten uit de 'zilte zoom'. Een gebied dat onder invloed van getijden staat en af en toe overstroomd wordt met zeewater.

Allemaal mooie producten uit Nederland waar Bij Hen trots op is! Hier hoort uiteraard een stoer verfrissend biertje bij. Dat is het Texels Skuumkoppe, een biertje wat wordt gebrouwen in dezelfde soort omgeving als de andere ingrediënten.

De tweede bereiding is de frisse Thaise mosselpan met kokosmelk, limoenblad en rode peper. Voor iedereen die net als wij elke dag droomt van verre reizen en bijzondere avonturen.

Dat mensen toe zijn aan avontuur en reizen merkte Bij Hen wel tijdens de 'Bij Hen op reis' avonden die ze deze zomer hebben gehouden. "We namen onze gasten mee op een culinaire reis naar Italië, Spanje, Indonesië, Australië en Mexico. Met heerlijk eten, een bijzonder drankje afkomstig uit het land en bijpassende aankleding hebben we toch nog heel veel mensen een dagje mee op reis kunnen nemen. En dat zonder PCR- test!"

De derde bereiding is de klassieker, mosselen gekookt in witte wijn. Daarbij drink je natuurlijk een heerlijk glaasje Grüner Veltliner of een lekkere Affligem Blond.

Niet zo'n fan van mosselen? Dan heeft Bij Hen voor jullie een mooie kaart met onder andere de Tante Door kip of het Bourgondisch diner waar ze de hele tafel verrassen met een selectie van hun chef.

Reserveren kan makkelijk via de site bijhen.nl, dan zetten zij de mosselpan alvast klaar!


Meer nieuws

Politiek vandaag 15:53

Meer en betere busverbindingen via Qbuzz

Qbuzz neemt de busconcessie van Arriva over. Dit betekent dat er vanaf 2025 bussen van Qbuzz zullen rijden. De vervoerder heeft een nieuw vervoerplan voor 2025 gepresenteerd met aanzienlijke verbeteringen voor Alphen aan den Rijn en de regio. Het gaat daarbij vooral om beter en regelmatiger vervoer, ook ’s nachts en in het weekend.

Sport vandaag 14:38

Nieuwe Sloot tennisster Diede de Groot wint Oscar voor sport

Rolstoeltennisster Diede de Groot heeft de felbegeerde Oscar voor 'Sporter van het Jaar met een beperking' gewonnen. De Groot was al eerder was genomineerd, maar heeft nu eindelijk de erkenning gekregen voor haar prestaties door middel van een Oscar.

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 13:19

Ontdek de persoonlijke aanpak van Complete Skincare!

Bij Complete Skincare begrijpen ze dat je huid voortdurend verandert en daarom geloven ze niet in standaardbehandelingen. “Onze aanpak is gebaseerd op je unieke huidconditie die bij elk bezoek kan verschillen”, vertelt Madeline, eigenaresse van Complete Skincare. Ben jij benieuwd naar de persoonlijke benadering? Lees verder om meer te ontdekken over de unieke behandelmethode van Complete Skincare.

Politie en handhaving vandaag 10:40

Jonge dieven betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn

Op zaterdagmiddag 20 april werd een winkeldief op heterdaad betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn. De politie werd rond 13:30 uur gealarmeerd nadat het winkelpersoneel knipgeluiden uit een pashokje had gehoord. Bij onderzoek bleek dat twee jongemannen diefstallabels van kleding aan het verwijderen waren.

Advertorial Evenement vandaag 09:25

The Chicago Funk live op Sama Sama Maluku Festival 2024

Op 7 juli 2024 kun je genieten van fun en soul met The Chicago Funk, geprezen als de beste Earth, Wind & Fire tribute band ter wereld! Op 5 april speelden ze de pannen van het Castellum Theater, waar de bezoekers hebben genoten van deze swingende avond.