Net uit de gevangenis, opnieuw opgepakt voor diefstal

Gisteren zijn twee Poolse mannen, die nog maar net uit de gevangenis waren vrijgelaten, opnieuw opgepakt.  

In winkelcentrum de Baronie veroorzaakten ze overlast en bleken ze ook nog winkeldiefstal te hebben gepleegd. Een retourtje naar het huis van bewaring in Alphen was het gevolg.  

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Horeca gisteren 18:14

Restaurantweek: 't Haasje

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Vandaag zetten we 't Haasje in de schijnwerpers.  

Advertorial Wonen en bouwen gisteren 17:21

“Snel, direct en zeer professioneel”

Momenteel woont Mark samen met zijn vrouw en twee zoons nog in hun oude huis aan de Overtoom. Om dit huis te verkopen, hebben zij de hulp ingeschakeld van Makelaardij Woondroom Alphen. Het resultaat? Een zeer tevreden klant.  

Blog Opinie gisteren 16:52

Opnieuw gelijkspel voor AVV Alphen

De zondag derde klasse B lijkt sterker bevolkt dan AVV Alphen gedacht had. Na 5 wedstrijden voetbalde de ploeg van trainer Rob de Lange pas 6 punten bij elkaar. De achterstand op de ongeslagen koploper Full Speed bedraagt nu al 9 punten en die op de nummer 2 Slikkerveer 7. Alleen van Kethel Spaland werd gewonnen.  

Calamiteiten gisteren 16:15

Botsing tussen 2 voertuigen

Rond 15:30 uur heeft er een botsing plaatsgevonden tussen 2 auto’s op de N207 op de Boskoopseweg.  

Verkeer en vervoer gisteren 15:08

Trajectcontrole N11 uitgesteld

De trajectcontrole op de N11 tussen Alphen aan den Rijn en Zoeterwoude-Rijndijk is uitgesteld. De trajectcontrole zal pas op zijn vroegst in april 2020 in werking treden.  

Advertorial Gezondheid en welzijn gisteren 14:19

NovaDerm Huidkliniek bestaat 15 jaar

Vrijdag 1 november viert NovaDerm Huidkliniek het 15-jarig bestaan van de praktijk. Ook viert eigenaresse Maaike Ververs-de Vries dat ze 20 jaar werkzaam is als huidtherapeute en oedeemtherapeute. Om dit te vieren heeft NovaDerm Huidkliniek een aantal mooie acties!