Advertorial Overige

Nier- en urinewegproblemen bij honden oplossen

Honden kunnen net als mensen last krijgen van hun nieren of urinewegen. Brokkensuper heeft de oplossing: hondenvoer van het merk Trainer.  

Wanneer dit het geval is, krijgen honden te maken met symptomen zoals overmatig water drinken en tussentijds druppelen bij oudere hondjes. Hier is goed op in te spelen door een voedingsswitch te maken naar een bepaald gericht voedingspatroon. Door de voeding aan te passen zullen de symptomen snel verdwijnen.

Om de symptomen te bestrijden houdt Brokkensuper vast aan het merk Trainer. Dit merk heeft in het assortiment ook speciale voeding ontwikkeld om de gezonde werking van de nieren en urinewegen te bevorderen. Dit aanbod van Trainer heet Personal Trainer Sensirenal. Dit zijn hondenbrokken op basis van één proteïne en één soort koolhydraat, gedroogd varkensvlees en rijst.

Deze functionele ingrediënten boosten niet alleen het algemene welzijn van het dier, maar zijn ook geschikt voor honden met voedselintoleranties doordat het hypoallergene brokken zijn.

Kijk voor meer informatie op de website https://brokkensuper.nl/index.html


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Coronavirus in Alphen vandaag 09:12

Hoe ziet een bezoek aan Archeon of Avifauna eruit? Nou, zo!

Archeon en Avifauna, de grootste trekpleisters van Alphen, zijn weer geopend voor bezoekers. Maar wel met aangepaste maatregelen. “Beide parken hebben afgelopen weken kei-hard gewerkt aan maatregelen waardoor ze weer veilig open kunnen. De bezoekers zijn weer welkom,“ zegt wethouder Kees van Velzen.

Advertorial Overige gisteren 20:01

Kinderalimentatie – hoe gaat het in zijn werk?

Scheiden brengt financiële onzekerheid met zich mee. Kun je straks na de scheiding nog wel alles betalen? Heb je recht op kinderalimentatie en/of partneralimentatie? Vragen en zorgen rondom de kinderalimentatie spelen vaak een grote rol als de beslissing is genomen om te gaan scheiden. Zo ook bij mensen die Roosmarijn Groenendijk laatst aan tafel had.

Coronavirus in Alphen gisteren 19:29

Toerisme in eigen land en binnen Europa wordt mogelijk vanaf 15 juni

Basisscholen mogen vanaf 8 juni weer volledig open. Maar dat was niet de belangrijkste mededeling die premier Rutte op woensdagavond te melden had tijdens de persconferentie. Dat was het nieuws dat we deze zomer weer op vakantie kunnen. Maar: ga wel 'wijs op reis'. 

Overige gisteren 17:18

Eigenaresse van ring uit 1928 gevonden

Het was een bijzondere vondst, de ring uit 1928 die op dinsdag 2 juni bij de politie werd binnengebracht. Dankzij een eerlijke vinder heeft de politie nu de ring kunnen overhandigen aan de rechtmatige eigenaresse.

Algemeen gisteren 16:28

Oproep: laat afval niet op straat slingeren

We kunnen en mogen steeds meer de straat op nu de maatregelen stapsgewijs worden versoepeld. Dit nodigt uit om samen te komen, zeker als het buiten lekker weer is. Maar dit brengt ook meer zwerfafval met zich mee, wat kan zorgen voor levensbedreigende situaties bij dieren.

Calamiteiten gisteren 15:39

Meerdere inbraken in Kerk en Zanen

In de nacht van dinsdag 2 op woensdag 3 juni zijn er meerdere inbraken geweest in Kerk en Zanen. Het betreft inbraken bij woningen in de Vuurlaan en de Braziliëstraat.