Advertorial Overige

Nier- en urinewegproblemen bij honden oplossen

Honden kunnen net als mensen last krijgen van hun nieren of urinewegen. Brokkensuper heeft de oplossing: hondenvoer van het merk Trainer.  

Wanneer dit het geval is, krijgen honden te maken met symptomen zoals overmatig water drinken en tussentijds druppelen bij oudere hondjes. Hier is goed op in te spelen door een voedingsswitch te maken naar een bepaald gericht voedingspatroon. Door de voeding aan te passen zullen de symptomen snel verdwijnen.

Om de symptomen te bestrijden houdt Brokkensuper vast aan het merk Trainer. Dit merk heeft in het assortiment ook speciale voeding ontwikkeld om de gezonde werking van de nieren en urinewegen te bevorderen. Dit aanbod van Trainer heet Personal Trainer Sensirenal. Dit zijn hondenbrokken op basis van één proteïne en één soort koolhydraat, gedroogd varkensvlees en rijst.

Deze functionele ingrediënten boosten niet alleen het algemene welzijn van het dier, maar zijn ook geschikt voor honden met voedselintoleranties doordat het hypoallergene brokken zijn.

Kijk voor meer informatie op de website https://brokkensuper.nl/index.html


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Evenementen gisteren 17:22

Een muzikaal feest met Piano en Pils bij Maggie Blue

Reserveer maar alvast een plekje in je agenda, want Piano en Pils is terug van weggeweest bij Maggie Blue! Elke maand zal het spetterende duo zorgen voor een feestelijke zaterdagavond.  

Overige gisteren 17:11

Alphenaar vrijgelaten na vechtpartij

Op zondagochtend 13 oktober vond er een vechtpartij plaats in de Julianastraat in Alphen. De politie heeft de verdachte, een 36-jarige Alphenaar, vrijgelaten.  

Horeca gisteren 16:18

Restaurantweek: ZoetWater

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Dit keer ZoetWater in Nieuwkoop. 

Advertorial Winkels gisteren 13:26

Dessous Lingerie

Op zoek naar lingerie, bad-, nacht- of beenmode? Je bent voor deze – en andere – artikelen aan het juiste adres bij Dessous Lingerie. Kom je in oktober langs? Dan kun je profiteren van de kortingsactie!