Gemeente Alphen aan den Rijn

Niet meer appen met gemeente

Vanaf vrijdag 22 november is het helaas niet meer mogelijk om een WhatsAppje te sturen naar Gemeente Alphen aan den Rijn.

WhatsApp verbiedt de berichtenservice als dienstverleningskanaal te gebruiken zonder zakelijk account. Zo’n account is, tot grote teleurstelling van ook Gemeente Alphen aan den Rijn, nog niet beschikbaar voor Nederlandse gemeenten.

WhatsApp is een geliefde manier gebleken om laagdrempelig, snel contact te hebben met de gemeente. Het ontwikkelde zich tot een gewaardeerde aanvulling op de verschillende communicatiemiddelen die er zijn. Tot nu toe dit jaar ontving Gemeente Alphen aan den Rijn zo’n 3.600 berichten.

De gemeente blijft bereikbaar per telefoon (14 0172), website, e-mail, Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn en u kunt natuurlijk langs komen in het gemeentehuis of een brief schrijven. Gemeente Alphen aan den Rijn hoopt dat de berichtenservice snel met een oplossing komt zodat WhatsApp weer toegevoegd kan worden aan deze contactmogelijkheden.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek vandaag 17:32

Alphens Restaurantweek: ’t Haasje - puur genieten in een huiselijke sfeer

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 Augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan restaurant ’t Haasje!

Advertorial Sport vandaag 14:05

Beachvolleybalinternationals geven clinic aan jeugdleden van volleybalvereniging VC Castellum

Aanstaande woensdag 12 augustus geven Puk Stubbe en Emma Piersma, winnares NK Beachvolleybal 2019, exclusief voor eigen jeugdleden van volleybalvereniging VC Castellum, een clinic in Alphen aan den Rijn. Voor het project TeamNL Beach Tour gaan de beste beachvolleyballers van Nederland het hele land door om bij volleybalverenigingen clinics te geven en/of te trainen.

Coronavirus in Alphen vandaag 12:35

Stijging van coronabesmettingen veroorzaakt door risicovol gedrag

GGD-medewerkers zien steeds vaker mensen langskomen die niet de 1,5 meter waarborgen, niet in quarantaine willen gaan of contacten verzwijgen. ‘’Dit risicovol gedrag leidt tot een stijgend aantal besmettingen en het belemmert GGD’en om hun werk te doen’’, aldus de GGD.

Advertorial Natuur en recreatie vandaag 11:27

De zomervakantie wordt extra leuk bij De Thermen2

Vanaf maandag 10 augustus start De Thermen2 tijdens het recreatief zwemmen met extra activiteiten voor kinderen tot en met 18 jaar. Doormiddel van deze activiteiten willen de Alphense zwembaden bezoekers een extra leuke zomer bezorgen.