Parkvilla

Niet zingen onder de douche, maar voor het goede doel

Vind jij zingen heerlijk en wil je wat goeds doen voor het goede doel? Dan ben je hier helemaal op het goede adres. Lions Rhijnhart organiseert op donderdag 20 oktober een Sing along voor het goede doel.

Of je goed kan zingen of als je alleen onder de douche zingt, maakt voor deze muzikale kroegentocht niks uit. Op de Sing along gaat het alle kanten op: van de Beatles tot Boeijen, van Hazes tot Hendriks. De avond zal aan elkaar gepraat worden door een verhalenverteller. De Sing along begint om 20:00 uur bij Parkvilla.

Sing along

Er zullen 21 liedjes gespeeld worden die het liefdesverhaal van Berend Bruegel vertellen. “Een verhaal met een glimlach”, laat de organisatie weten. Verhalenverteller André Troost neemt je mee, samen met een groep muzikale vrienden, van het Kronenburgpark naar café De Slof in de Oranjestraat.”

Ga terug in de tijd en brul mee. De liedteksten zullen worden geprojecteerd. Na de Sing along kun je na borrelen op de muziek van DJ Ron. “Kortom, een gezellige avond met familie of vrienden/vriendinnen”

Goede doel

Dit is één van de projecten van Lions Rhijnhart Alphen. Met de opbrengst van de Sing along wordt aan kansarme pubers uit Amsterdam een vakantieweek gegeven.

Reserveer kaarten


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Overige vandaag 16:27

Alphenaar Lars voltooit historische Noordzee-oversteek op waterstofboot

Lars Wielinga (25) uit Alphen aan den Rijn heeft samen met het TU Delft Hydro Motion Team geschiedenis geschreven door op 11 juli 2024 als eerste met een volledig waterstof aangedreven boot de Noordzee over te steken van Nederland naar het Verenigd Koninkrijk.  

Calamiteiten vandaag 13:37

Fietsster gewond bij aanrijding op de Noorderkeerkring

Zaterdagochtend heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een auto op de Noorderkeerkring in Alphen aan den Rijn. Het ongeval vond plaats rond 12:00 uur en leidde tot een snelle inzet van de hulpdiensten, inclusief de traumahelikopter.  

Werken vandaag 12:09

Vacatureoverzicht week 28: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Advertorial Overige gisteren 17:01

Remco Kouwenhoven van ProviderCheck deelt handige tips om te besparen op internet en sim-only abonnementen

In deze tijden waarin alles steeds duurder wordt, is het voor veel mensen een uitdaging om de maandelijkse uitgaven onder controle te houden. Vandaag spreken we met Remco Kouwenhoven, Alphenaar en medeoprichter van vergelijkingswebsite ProviderCheck. Hij geeft ons enkele waardevolle tips om te besparen op internet en sim only abonnementen. We zitten met hem aan de koffie om te horen welke adviezen hij voor zijn dorpsgenoten heeft.