Parkvilla

Niet zingen onder de douche, maar voor het goede doel

Vind jij zingen heerlijk en wil je wat goeds doen voor het goede doel? Dan ben je hier helemaal op het goede adres. Lions Rhijnhart organiseert op donderdag 20 oktober een Sing along voor het goede doel.

Of je goed kan zingen of als je alleen onder de douche zingt, maakt voor deze muzikale kroegentocht niks uit. Op de Sing along gaat het alle kanten op: van de Beatles tot Boeijen, van Hazes tot Hendriks. De avond zal aan elkaar gepraat worden door een verhalenverteller. De Sing along begint om 20:00 uur bij Parkvilla.

Sing along

Er zullen 21 liedjes gespeeld worden die het liefdesverhaal van Berend Bruegel vertellen. “Een verhaal met een glimlach”, laat de organisatie weten. Verhalenverteller André Troost neemt je mee, samen met een groep muzikale vrienden, van het Kronenburgpark naar café De Slof in de Oranjestraat.”

Ga terug in de tijd en brul mee. De liedteksten zullen worden geprojecteerd. Na de Sing along kun je na borrelen op de muziek van DJ Ron. “Kortom, een gezellige avond met familie of vrienden/vriendinnen”

Goede doel

Dit is één van de projecten van Lions Rhijnhart Alphen. Met de opbrengst van de Sing along wordt aan kansarme pubers uit Amsterdam een vakantieweek gegeven.

Reserveer kaarten


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Film vandaag 16:14

Alphense Kylian de Pagter (17) te zien in bioscoopfilm

Kylian (17) uit Alphen aan den Rijn heeft al jong zijn passie gevonden: toneelspelen. Heel Nederland heeft hem al kunnen zien in de televisieserie De verschrikkelijke jaren tachtig. Vanaf 21 september is de Alphenaar ook te zien in de bioscoopfilm Toen we van de Duitsers verloren.

Blog Sport vandaag 15:23

Iedereen gaat weer voetballen

Ook de clubs in de lagere klassen beginnen komend weekeinde aan de competitie 2023 / 2024. Alphia ontvangt zaterdag SVC’08 en Alphen gaat in Sassenheim voetballen tegen Teylingen, een club die wel eens tot de titelfavorieten kan gaan behoren. 

Advertorial Evenementen vandaag 11:52

Inspiratie rondom afscheid en verlies op de uitvaartmarkt

Zaterdag 7 oktober organiseert Ammoniet Uitvaartbegeleiding een ‘uitvaartmarkt’. Hier kun je ontdekken dat er, naast de noodzakelijke dingen die geregeld moeten worden, veel interessante en prachtige mogelijkheden zijn die de periode van afscheid nemen, rouw en gemis, bijzonder en troostrijk maken.