Archieffoto

Nieuw bij Complete Skin Care: figuurcorrigerende en cellulitis verminderende behandeling

Nieuw bij Complete Skin Care in Alphen aan den Rijn; C-CAV pro is de manier om overtollig vet en cellulitis te verwijderen. Pijnloos, snel en gegarandeerde direct meetbare en zichtbare resultaten. Ter introductie is kost deze behandeling tot 1 maart 2013

De vertraging van de cellulaire activiteit is een onderdeel van het verouderingsproces. Er ontstaat een opslag van vetclusters in de welbekende probleemzones. Die hardnekkige vetophopingen verdwijnen ook niet na veel sporten en lijnen. De Cosmesthetics C-CAV Pro bestrijdt met de nieuwste techniek vetcellen op een veilige en niet-invasieve manier, volledig pijnloos maar krachtig en zeer effectief. Kleine, lokale vetrolletjes verdwijnen. Het blijvende resultaat is vergelijkbaar met liposuctie. 

Maak ook een einde aan cellulitis. Je ziet al resultaat na de 1e behandeling! Een complete kuur bestaat uit 4 tot 8 behandelingen. Ook bij de behandeling van overtollig vet zie je al direct resultaat. De complete kuur bestaat uit 6 tot 8 behandelingen. De behandelingen zijn veilig, pijnloos en zonder chirurgische ingreep. De behandeling zijn zowel voor vrouwen als mannen.

Behandelzones: 
- Buik
- Billen
- Benen
- Heupen 
- Love handles
- Rug
- Armen

Laat je overtuigen en vraag naar de mogelijkheden.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Kabalt Vuurwerk december 2023

Meer nieuws

Horeca vandaag 16:28

Njoy opent haar deuren in de Hooftstraat!

Hoewel het een dag later was dan gepland, kon dat de feeststemming niet temperen. Op zaterdag 2 december opende Njoy voor het eerst haar deuren voor gasten!

Werken vandaag 09:36

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 48

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.  

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Tweede Kamer

Ik ben reuze benieuwd of Geert Wilders erin slaagt om alle gewenste neuzen dezelfde kant op te krijgen. Op papier is het kippiekak, maar in de praktijk is het reuze lastig. De VVD wil niet. Pieter Omtzigt doet moeilijk. BBB slaat met de vuist op tafel. Zoiets dus.

Politie en handhaving gisteren 17:09

Letselschadejurist vervolgd voor vermeende handtekeningvervalsing in Ridderhofzaak

Jurist Orlando Kadir wordt vervolgd door het Openbaar Ministerie. De Letselschadejurist is door een oud-cliënt, die Kadir bijstond tijdens de schadeafhandeling van de schietpartij in de Ridderhof in 2011, aangeklaagd. Er zou op een contract van Kadir een handtekening staan, echter zou de oud-cliënt deze er niet opgezet hebben.