Complete skincare
Advertorial Gezondheid en welzijn

Nieuw bij Complete Skincare: Bioslimming

Madelinde van Complete Skincare ontdekte twee jaar gelden de behandelingen van Bioslimming. Ook bij Complete Skincare zijn ze verrast door de resultaten die ze met deze nieuwe behandeling behalen.

“Ik geloofde niets van de resultaten die ik zag”, vertelt Madeline. “Heel eerlijk: ik dacht dat de foto’s waren bewerkt.” Maar nieuwsgierig als ze is ging ze op onderzoek en moest ze toegeven dat het toch echt waar blijkt te zijn. Na zelf ook de behandeling te zijn ondergaan, zowel Madelinde als haar collega Tess, waren ze overtuigd: “Deze behandeling willen wij als aanvulling in de salon. Trots mogen wij nu zeggen dat we de behandelingen nu aanbieden.”

Wat is Bioslimming?

Bioslimming, dé wetenschappelijk bewezen lichaamswrap, helpt bij het afslanken en verstevigen van je huid. Het stimuleert de aanmaak van collageen in de huid. In tegenstelling tot andere behandelingen die zich slechts op één gebied richten is Bioslimming een behandeling voor het hele lichaam die op meerdere niveaus werkt en al na de eerste sessie zichtbare resultaten geeft.

Voor wie is Biosliming?

Bioslimming is er voor iedereen die een mooi gezonde huid wil. Of je nou wil detoxen, afslanken, cellulitis wil verminderen of verslapte huid wil verstevigen, het kan allemaal. Bioslimming combineert detox, afslanken en anti-aging met een krachtige anti-cellulite werking. Door het gebruik van geconcentreerde essentiële oliën, algen- en plantenextracten en cafeïne in combinatie met thermale componenten wordt het afslankproces gestimuleerd en krijg jij het lichaam waar je van droomt.

Hoe werkt afslanken met Bioslimming?

De essentiële oliën hebben een fijne moleculaire structuur waardoor deze dieper in de huid kunnen doordringen. De combinatie van cederhout, eucalyptus, rozemarijn en extract van paardenkastanje zorgt voor een verhoogde bloedcirculatie, wat belangrijk is voor het behandelen van cellulitis. Daarnaast versnelt Bioslimming het metabolisme, wat zorgt voor snellere vetverbranding. De drainage zorgt vervolgens voor de afvoer van vocht en vetcellen.

Wat kun je verwachten van Bioslimming?

Klinisch onderzoek toont aan dat de zichtbaarheid van cellulite na vier weken met 67% wordt afgenomen. Daarnaast verloren alle deelnemers van het onderzoek tussen de één en vier centimeter van hun buik en taille. “Het resultaat is verbluffend en dit alles zonder inspanning”, vertelt Madelinde. Bioslimming is al zeven jaar op rij uitgeroepen tot de beste lichaamsbehandeling. “Geniet van de voorde len van onze wetenschappelijk bewezen lichaamswrap en krijg het lichaam waar je van droomt!”

Maak direct een afspraak >


Meer nieuws

Horeca vandaag 16:28

Njoy opent haar deuren in de Hooftstraat!

Hoewel het een dag later was dan gepland, kon dat de feeststemming niet temperen. Op zaterdag 2 december opende Njoy voor het eerst haar deuren voor gasten!

Werken vandaag 09:36

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 48

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.  

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Tweede Kamer

Ik ben reuze benieuwd of Geert Wilders erin slaagt om alle gewenste neuzen dezelfde kant op te krijgen. Op papier is het kippiekak, maar in de praktijk is het reuze lastig. De VVD wil niet. Pieter Omtzigt doet moeilijk. BBB slaat met de vuist op tafel. Zoiets dus.

Politie en handhaving gisteren 17:09

Letselschadejurist vervolgd voor vermeende handtekeningvervalsing in Ridderhofzaak

Jurist Orlando Kadir wordt vervolgd door het Openbaar Ministerie. De Letselschadejurist is door een oud-cliënt, die Kadir bijstond tijdens de schadeafhandeling van de schietpartij in de Ridderhof in 2011, aangeklaagd. Er zou op een contract van Kadir een handtekening staan, echter zou de oud-cliënt deze er niet opgezet hebben.