Dutch Dream Slaapcomfort
Advertorial Winkelen

Nieuw bij Dutch Dream Slaapcomfort

Maak kennis met de nieuwste boxspring van Dutch Dream Slaapcomfort: ‘de Kopenhagen’! Deze stoere boxspring biedt een unieke slaapervaring en wordt vervaardigd in eigen fabriek in Ter Aar. Bij Dutch Dream wordt voortdurend gestreefd naar innovatie. 

Recentelijk heeft Dutch Dream 'de Kopenhagen' aan hun collectie toegevoegd. Ook zijn er vorig jaar twee nieuwe machines aangeschaft. Dit alles met als doel om klanten een exclusief product te bieden, dat ook nog eens lokaal wordt geproduceerd.

De Kopenhagen boxspring heeft een elegant hoofdbord met afgeronde hoeken. De stalen poten van deze boxspring zijn een echte eye-catcher in de slaapkamer. Verder heb je de keuze uit meer dan 50 verschillende stofsoorten, welke in vele kleuren beschikbaar zijn.

Eigen fabriek in Ter Aar

Alle boxsprings van Dutch Dream worden met veel passie en kennis vervaardigd in hun eigen fabriek in Ter Aar. Door deze eigen productie kun je jouw boxspring volledig zelf personaliseren, zodat je een bed creëert die bij jou past in vormgeving en stijl. Hierdoor heb je een eigen uniek en splinternieuw product. Naast de productie, is Dutch Dream ook gefocust op persoonlijk advies. Want hoe mooi het soms ook klinkt, helaas bestaat er geen one-size-fits-all matras. Ieder lichaam is anders en heeft hierdoor verschillende behoeften als het gaat om ondersteuning en comfort.

Daarom staan in de Dutch Dream winkels deskundige medewerkers klaar om je persoonlijk te adviseren, zodat je optimaal kunt genieten van een heerlijk slaapcomfort. In de winkels van Dutch Dream kun je niet alleen de nieuwste Kopenhagen boxspring bewonderen, maar zie je een scala aan andere prachtige modellen. Kom langs en ervaar de Dutch Dream-kwaliteit, waar ze met passie en vakmanschap jouw dromen van een goede nachtrust waarmaken.

De winkels zijn gevestigd in Alphen aan den Rijn , Ter Aar, Hazerswoude (Rijneke Boulevard), Delft en Naaldwijk. Bekijk hier meer over Dutch Dream.


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 09:18

Vernieuwing van Europapark: kom naar de inloopavond en bekijk het nieuwe ontwerp

Op 17 april krijgt Europapark in de Alphense wijk Kerk en Zanen een nieuw gezicht met de introductie van verbeterde sport- en speelvoorzieningen. Tijdens een inloopavond krijgt je de kans om het ontwerp voor onder andere de skatebaan, pumptrackbaan en andere speelvoorzieningen te bekijken.

Advertorial Milieu en duurzaamheid gisteren 16:59

Ondernemers, doe mee aan onderzoek naar duurzaam ondernemen!

Verschillende partijen, waaronder EDBA, VOA, Greenport Boskoop, mboRijnland, Omgevingsdienst Midden Holland (ODMH) en de Gemeente Alphen aan den Rijn, hebben de handen ineengeslagen voor een gezamenlijk onderzoek onder ondernemers in onze gemeente. Dit onderzoek heeft tot doel de uitdagingen en behoeften van ondernemers op het gebied van duurzaam en circulair ondernemen in kaart te brengen.

Politiek gisteren 14:46

Alphense politiek tevreden over nieuw dierenbeleid

De aanvulling op het Alphense dierenbeleid is een voorbeeld voor andere gemeenten. Dat vindt wethouder Gert-Jan Schotanus over de uitwerking van een initiatiefvoorstel over dierenwelzijn van de Alphense gemeenteraad. De Alphense politiek is het hiermee eens en zal de Aanvulling Kader Dierenwelzijn in haar komende gemeenteraadsvergadering goedkeuren.

Politiek gisteren 12:04

Regels Jeugdzorg, Wmo en Participatie worden aangepast

Door verschillende oorzaken moeten de Verordening Sociaal Domein en de bijbehorende Nadere Regels worden aangepast. Het gaat daarbij vooral om wijzigingen door wettelijke regels. Ook zijn er aanpassingen nodig omdat de wet Breed Offensief inmiddels is ingegaan.

Werken gisteren 09:48

Vacatureoverzicht week 15: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Blog Opinie 12 apr. 2024 19:59

MINERVA Bloedbad

Gemeente Alphen aan den Rijn gaat 25 miljoen euro bezuinigen. En dat niet een keer, maar vanaf nu elk jaar. Dat is nogal wat. Het betekent dat er veel gaat sneuvelen van wat wij nu normaal vinden. Of, het betekent dat de gemeentelijke belastingen aanzienlijk zullen stijgen.