Proeflokaal Bregje
Advertorial Horeca

Nieuw bij Proeflokaal Bregje: chef het zelf!

Mis jij het al, het dineren bij Proeflokaal Bregje? Niet getreurd, want vanaf vandaag chef jij het gewoon zelf! Voor maar € 14,95 per persoon maak jij eenvoudig zelf het bekende driegangendiner klaar, gewoon in jouw eigen keuken.

Voor iedereen die geen zin heeft om uitgebreid te koken, maar wel graag uitgebreid wil genieten, heeft Proeflokaal Bregje nu iets nieuws: de Bregje@home box. Hiermee haal je het bekende driegangendiner van Bregje in huis voor maar € 14,95 per persoon. De gerechten worden koud bij jou thuis aangeleverd. Met de meegeleverde instructies van de chefs, zet jij in een handomdraai de heerlijkste gerechten op tafel. Zo chef je het helemaal zelf!

Thuis eten met Proeflokaal Bregje

Maar natuurlijk blijft het ook mogelijk om de gerechten kant-en-klaar bij jou thuis te laten bezorgen. Kies bijvoorbeeld voor een frisse salade met gerookte zalm, een beef tataki salade, of een salade met brie. Vleesliefhebbers kunnen kiezen uit spareribs, Bregjes burger, een beenhammetje, kipsaté of varkenshaas. Ben jij meer een visliefhebber? Ga dan voor de zalmfilet met Hollandaisesaus. Eet je vegetarisch? Dan heeft Bregje voor jou vegetarische shoarma op het menu staan, geserveerd op naanbrood.

Zin in een bijgerecht? Aardappelwedges en brood met gezouten roomboter en tapenade zijn apart te bestellen. Wil je een drankje bij jouw avondeten? Kies dan voor een blikje frisdrank, bier, cocktail of een fles wijn. Sluit het diner af met een heerlijke New York cheesecake als dessert, een warme wafel met poedersuiker, of een dessert proeverij met diverse heerlijke nagerechten.

Bestellen kan via www.proeflokaalbregje.nl. Proeflokaal Bregje bezorgt in Alphen aan den Rijn, Zwammerdam, Ter Aar, Langeraar, Woubrugge, Hazerswoude-Rijndijk, Aarlanderveen, Koudekerk. Afhalen is ook mogelijk.


Meer nieuws

Voor Kinderen vandaag 16:23

Kids leven zich uit bij Fort Alpha tijdens de lockdown

Voor 52 enthousiaste kids kon hun woensdagmiddag niet meer stuk. Zij konden klimmen, klauteren en technieken aanleren bij het recentelijk geopend Fort Alpha, een parcours vol met hindernissen en obstakels. Zowel kids als ouders genoten volop.

Coronavirus in Alphen vandaag 13:06

Inenten zorgmedewerkers ook in de regio Hollands Midden van start gegaan

Vrijdagochtend 15 januari was ook voor GGD Hollands Midden het moment daar: de start van het vaccineren van zorgmedewerkers. De eerste vierhonderd zorgmedewerkers worden vandaag ingeënt in Leiden. Duizenden zorgmedewerkers zullen de komende periode volgen.