Eva Walet
Advertorial Dronefotografie

Nieuw boek "Alphen aan den Rijn in vogelvlucht" onthult Betoverende dronebeelden van Alphen aan den Rijn

Met groot enthousiasme en interessant voor inwoners van Alphen aan den Rijn en liefhebbers van unieke perspectieven, wordt met trots het nieuwste boek, " Alphen aan den Rijn in vogelvlucht" aangekondigd. Dit boek, wordt 25 november 2023 gelanceerd. Het belooft een visuele reis als geen ander te worden door de prachtige stad Alphen aan den Rijn vanuit de lucht.

"Alphen aan den Rijn in vogelvlucht" bevat adembenemende dronebeelden, die het landschap en de gemeente Alphen aan den Rijn vanuit een geheel nieuw gezichtspunt onthullen. De lezers zullen getuige zijn van de verbazingwekkende schoonheid van onze stad, met zijn pittoreske landschappen, historische bezienswaardigheden en levendige gemeenschap. Deze unieke beelden laten Alphen aan den Rijn schitteren als nooit tevoren.

Een van de meest opmerkelijke aspecten van dit boek is dat er veel vraag is naar een dergelijk product aldus Annelize Haasbeek van Boekhandel Haasbeek Herenhof. Met de feestdagen in het vooruitzicht, biedt "Alphen aan den Rijn in Vogelvlucht" een prachtige kans voor inwoners van Alphen aan den Rijn om hun stad te vieren en te delen met vrienden en familie. Het is niet alleen een fraai boek, maar een aandenken aan de plek waar velen van ons thuis noemen. Annelize benaderde Josh Walet met haar idee.

Bovendien gaat "Alphen aan den Rijn in vogelvlucht" verder dan alleen de visuele pracht van Alphen aan den Rijn. Het boek belicht ook enkele van de meest kenmerkende bedrijven en ondernemingen die deze stad zo uniek maken. Dit zal ongetwijfeld herkenbaarheid creëren voor de trotse bewoners van Alphen aan den Rijn en een gevoel van trots aanwakkeren voor alles wat onze stad te bieden heeft.

Het boek is een resultaat van nauwe samenwerking en toewijding van de makers om Alphen aan den Rijn te presenteren zoals het nog nooit eerder is gezien. De beelden in zijn niet alleen visueel indrukwekkend, maar ook inspirerend en betoverend.

"Alphen aan den Rijn in vogelvlucht" belooft niet alleen een bestseller te worden, maar ook een cultureel en visueel hoogtepunt voor en van onze stad. Mis deze kans niet om Alphen aan den Rijn vanuit een geheel nieuw perspectief te ervaren.

Voor meer informatie en pre-orders kunt u terecht op: Pre-order formulier

Over de auteurs/uitgevers:

Josh Walet is een gepassioneerde dronefotograaf met diepe wortels in Alphen aan den Rijn.
De vormgeving en productie wordt verzorgd door Buro Toob Young Creatives. Eigenaar Toob Alers heeft samen met zijn team met vol passie aan dit project gewerkt en is meer dan trots op het eindresultaat. Annelize Haasbeek eigenaar van Boekhandel Haasbeek Herenhof is uniek verkooppunt van het boek.

Alphen aan den Rijn in vogelvlucht

Beschikbaar vanaf 25 november 2023 - Reserveer uw exemplaar vandaag nog!


Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 15:24

Al 3 jaar lekker borrelen bij Taste aan den Rijn

Delicatessenwinkel Taste aan den Rijn is jarig! Haar deuren zijn al geopend sinds oktober 2020, wat betekent dat de winkel inmiddels 3 jaar lang de Alphenaren voorziet van lekkernijen. Om dit te vieren heeft Taste aan den Rijn een actie.

Natuur, recreatie en reizen vandaag 14:32

Zwemwaterseizoen eindigt na een succesvolle zomer

Op 1 oktober is het zwemwaterseizoen van 2023 officieel beëindigd. Alle maatregelen zijn ingetrokken bij zwemlocaties. Na het succes van afgelopen zomer bij zwemlocatie Zegersloot, komt het waterseizoen tot zijn einde.

Advertorial Cinema vandaag 13:38

The Blue Caftan op de Coming Out Day bij Parkvilla

De acteerprestaties van Saleh Bakri en Lubna Azabal (Incendies, Adam) zorgen samen met de prachtige cinematografie voor een aangrijpende, warme en universele film genaamd The Blue Caftan. Parkvilla vertoont deze film in het kader van de Coming Out Day op woensdag 11 oktober 2023.

Overige vandaag 12:45

Juffrouw Gerda na 49 jaar met pensioen

Als je bij De Thermen2 komt zul je haar wel kennen. Gerda is jarenlang hét gezicht geweest van het zwembad. Nu, na bijna een halve eeuw gaat ze met pensioen.

Blog Sport vandaag 11:51

Weinig te beleven bij wedstrijd van ARC

JOS Watergraafsmeer heeft zijn ongeslagen status in de wedstrijd tegen ARC moeiteloos behouden. In Alphen won de Amsterdamse fusieclub zonder groots te spelen vrij simpel met 1-0.

Overige vandaag 10:57

Kringloop Alphen zoekt goede doelen

De jaarlijkse inzendingen voor goede doelen zijn weer geopend bij Stichting Kringloop Alphen. Iedereen heeft de mogelijkheid om goede doelen te nomineren voor ondersteuning. Een essentieel aspect van de kringloop is het helpen van goede doelen, naast hun eigen idealen. Stichting Kringloop Alphen streeft er elk jaar naar verschillende goede doelen te steunen met een financiële bijdrage.