Buurthuis Mozaïek

Nieuw buurthuis Mozaïek geopend

Na een lange tijd gewerkt te hebben aan het nieuwe buurthuis, is buurthuis Mozaïek dan eindelijk geopend. Op 11 mei om 16:00 uur is het buurthuis officieel geopend door wethouder Gert Jan Schotanus.

Op 11 mei om 15:30 uur is de opening van het nieuwe buurthuis ‘Mozaïek’ van start gegaan. Ondanks de plenzende regen was het er gezellig druk. De officiële opening werd om 16:00 uur verzorgd door wethouder Gert-Jan Schotanus. Het is ‘de ontmoetingsplek voor inwoners met diverse culture achtergronden’. Daarnaast zullen verschillende activiteiten georganiseerd worden in het nieuwe buurthuis. Naast activiteiten kunnen buurtbewoners terecht voor een praatje of hulpvragen.

Om 16:30 uur ging alle deuren open en konden de bezoekers zien wat er allemaal mogelijk is in het nieuwe buurthuis. Daarna was de gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje. Met een rondleiding was het buurthuis nog te bezichtigen tot 18:30 uur. Het nieuwe buurthuis Mozaïek is gelegen aan de Parelstraat 2.

Gemeente Buurthuis Mozaiek.jpg


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winactie Sport vandaag 16:24

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!

Politie en handhaving vandaag 15:17

Jongen mishandeld op de Willemstraat

Gisteren, rond 15:30 uur, kreeg de politie Alphen aan den Rijn een melding van een mishandeling op de Willemstraat. Een jongen wilde daar gaan voetballen met zijn jongere broertje, toen een groep van tien jongens ook interesse toonde om mee te doen. Helaas namen zij echter de bal af en renden ermee weg. Toen de jongen zijn bal terug wilde halen, werd hij door vijf van deze jongens in elkaar geslagen.

Politie en handhaving vandaag 14:20

Politie onderzoekt inbraak op de Watermunt in Alphen aan den Rijn

Op vrijdag 19 april, omstreeks 20:15 uur, ontving de Politie Alphen aan den Rijn een melding van een inbraak op de Watermunt. De inbraak moet hebben plaatsgevonden tussen 15:00 uur en 20:15 uur. Bij aankomst bleek het hele huis overhoop te zijn gehaald, wat het op dat moment nog moeilijk maakte om precies vast te stellen wat er allemaal was weggenomen.

Overige vandaag 13:55

Teken zijn weer actief: verhoogd risico op tekenbeten

Met het stijgen van de temperatuur en de komst van het voorjaar, trekken mensen er weer op uit. Echter, deze tijd van het jaar brengt ook een verhoogd risico op tekenbeten met zich mee. Dit blijkt uit een alarmerende stijging van het aantal tekenbeetmeldingen op Tekenradar.nl.

Advertorial Kinderen vandaag 12:36

Kinderfilms met ontbijtbuffet in meivakantie

Parkvilla heeft drie mooie films op het programma voor verschillende leeftijden. Dieren staan centraal deze vakantie en een aantal zijn gebaseerd op populaire kinderboeken.