De Dyck
Advertorial Horeca

Nieuw culinair evenement: Dyckland FSTVL

Op 25 augustus verplaatsen wij ons restaurant naar onze moestuin, het hart van ons bedrijf, daar serveren wij een culinaire walking lunch zoals u alleen bij de Dyck kunt verwachten. Verser kan niet!

Staat u naast de bietjes? Dan serveren wij u daar een heerlijk gerecht waar de bietjes op verrassende wijze in verwerkt zijn. Loopt u liever door naar de worteltjes? Dan kunt u zich daar laten verrassen door een heerlijk worteltjesgerecht.

Naast de heerlijkste creaties met verse producten, is er een gin-tonic bar, diverse sapjes, de tapkar van Eleven Brewery, en uiteraard selecteert onze sommelier Manuel een aantal mooie wijnen voor dit evenement.

Onze keuken- en bedieningsbrigade staat letterlijk in de moestuin voor u klaar. Proef onze vriendschap tussen agrarisch en culinair en geniet van de bijzondere gerechten, verse groentes, verse kruiden en de gezonde buitenlucht. Natuurlijk vertellen wij u met veel passie over onze producten, het vakmanschap én het verhaal van de Dyck.

Verder zorgen wij uiteraard voor muziek, aankleding en een sfeer zoals u van ons mag verwachten. We hopen natuurlijk op een mooie blauwe polderlucht. Maar mocht het nodig zijn, dan is er een slecht-weer-plan.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Calimeroland
Blog Opinie gisteren 19:57

MINERVA Calimeroland

Het is inmiddels meer dan 5 jaar later. Je zou zeggen dat het oude zeer dan wel een keer voltooid verleden tijd is. Maar nee, in de kleine dorpjes die met de grote boze stad tot één gemeente Alphen aan den Rijn zijn gefuseerd, is het nog altijd kommer en kwel.