De Dyck
Advertorial Horeca

Nieuw culinair evenement: Dyckland FSTVL

Op 25 augustus verplaatsen wij ons restaurant naar onze moestuin, het hart van ons bedrijf, daar serveren wij een culinaire walking lunch zoals u alleen bij de Dyck kunt verwachten. Verser kan niet!

Staat u naast de bietjes? Dan serveren wij u daar een heerlijk gerecht waar de bietjes op verrassende wijze in verwerkt zijn. Loopt u liever door naar de worteltjes? Dan kunt u zich daar laten verrassen door een heerlijk worteltjesgerecht.

Naast de heerlijkste creaties met verse producten, is er een gin-tonic bar, diverse sapjes, de tapkar van Eleven Brewery, en uiteraard selecteert onze sommelier Manuel een aantal mooie wijnen voor dit evenement.

Onze keuken- en bedieningsbrigade staat letterlijk in de moestuin voor u klaar. Proef onze vriendschap tussen agrarisch en culinair en geniet van de bijzondere gerechten, verse groentes, verse kruiden en de gezonde buitenlucht. Natuurlijk vertellen wij u met veel passie over onze producten, het vakmanschap én het verhaal van de Dyck.

Verder zorgen wij uiteraard voor muziek, aankleding en een sfeer zoals u van ons mag verwachten. We hopen natuurlijk op een mooie blauwe polderlucht. Maar mocht het nodig zijn, dan is er een slecht-weer-plan.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Overige vandaag 18:59

‘Dit is sport voor de huid’

Wanneer de huid ouder wordt, neemt de veerkracht af. Dan kun je natuurlijk je toevlucht nemen tot botox of fillers, maar er zijn ook natuurlijke middelen om het verouderingsproces tegen te gaan. Een bindweefselmassage, bijvoorbeeld. Beauty Boutique Josien heeft zich al in een vroeg stadium gespecialiseerd in deze innovatieve massagetechnieken en boekt daarmee mooie resultaten.

Sport vandaag 17:01

Dove voetballers klaar voor Barcelona

Van 10 tot en met 12 april 2020 vindt het internationaal zaalvoetbaltoernooi plaats in Barcelona. Dit is niet zomaar een toernooi, het is namelijk een toernooi voor dove voetballers. Alphenaar Goran Trajanov (30) is een crowdfundingsactie gestart om het voor zijn team mogelijk te maken om hieraan deel te nemen.

Algemeen vandaag 16:11

Lachgas wordt een softdrug

Het kabinet plaatst het verdovende middel lachgas onder de Opiumwet, waardoor het bezit, de handel, de verkoop, het vervoer en de productie van lachgas wordt verboden. De gemeente Alphen aan den Rijn kondigde eerder al aan dit te wijzigen in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV).

Economie vandaag 15:06

Bekendmaking genomineerden VOAWARDS 2020

Donderdag 19 december worden de genomineerden bekendgemaakt voor de VOAWARDS 2020 tijdens de VOA-netwerkborrel. Dit jaar is de verkiezing in een nieuw jasje gestoken, waarbij ondernemingen worden onderverdeeld in 5 categorieën.

Politiek vandaag 13:29

Verbouwing Theater Castellum definitief in zomer 2020

De geplande verbouwing van Theater Castellum in Alphen aan den Rijn gaat door. De entree wordt ruimer en logischer ingedeeld, de horecafuncties worden vernieuwd en verbeterd, achterstallig onderhoud wordt verholpen. Kortom: het theater kan er weer een paar jaar tegenaan.