NIEUW! De VOAWARDS 2020

”Het is appels met peren vergelijken”, hoorden we steeds vaker na de verkiezing van de Onderneming van het Jaar. “Hoe kun je nou een consumentgerichte retailer vergelijken met een business-to-business organisatie? En hoe zit het met het toenemende aantal ZZP’ers?”

Nou, daar hebben we over nagedacht. En onze conclusie? Jullie hebben helemaal gelijk! Daarom pakken we het vanaf nu anders aan. Het blijft een verkiezing en het blijft een feest, maar we steken 'm wel in een ander jasje. Hoe dat eruit gaat zien? Dat leggen we je graag uit!

DIT WORDT ER ANDERS
Komend jaar organiseren we de VOAWARDS 2020. Daarbij hanteren we 5 categorieën: Starters, ZZP, Horeca & Retail, MKB en MKB XL. In elke categorie stemmen jullie als VOA-leden op het bedrijf van jullie keuze, waarna de 3 best scorende bedrijven in hun categorie worden genomineerd voor een VOAWARD. Tijdens de Verkiezing VOAWARDS op donderdag 9 januari 2020 kiezen we in de zaal de beste in elke categorie. We krijgen dus 5 winnaars, gekozen door het publiek. Een ereprijs; vóór en dóór de VOA-leden.

STEMVOUCHERS
Elk VOA-lid ontvangt vier unieke stemvouchers per post. Je kunt je stem alleen uitbrengen met de persoonlijke (unieke) stemcode per voucher. Met een persoonlijke stemcode stem je op het bedrijf van je keuze in de vijf categorieën. Wie wint de VOAWARD 2020? Dat bepaal jij! De vouchers die je niet zelf gebruikt mag je weggeven aan medewerkers, collega's of relaties.


STEMMEN
Stemmen gaat via de speciaal hiervoor ontwikkelde website. Stemmen kan tot en met 1 november 2019; daarna worden de stemmen geteld en blijven er 3 genomineerden per categorie over. Alle genomineerden worden door een deskundig panel (notaris, advocaat en accountant) gecheckt. Notaris Harriët Bijl toetst uiteraard ook de stemprocedure. Hierna worden de 15 (in 5 categorieën 3) genomineerden groots bekendgemaakt.

De uitreiking van de VOAWARD vindt plaats op 9 januari 2020 tijdens de Verkiezing VOAWARDS in Theater Castellum in Alphen aan den Rijn. Zet het vast in de agenda! Het publiek kiest de uiteindelijke winnaar in elke categorie, zonder dat er een vakjury aan te pas komt. Dat maakt deze prijs een echte ‘van ons voor ons’ onderscheiding. De winnaars nemen hun felbegeerde VOAWARD op het podium in ontvangst.

NEEM ALVAST EEN KIJKJE OP VOAWARDS.NL


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Gemeente gisteren 15:32

Meer sociale huurwoningen

Gemeente Alphen aan den Rijn, woningcorporaties Habeko wonen, Woonforte en hun huurdersorganisaties ondertekenden vandaag prestatieafspraken voor het jaar 2020.

Advertorial Horeca gisteren 14:51

Don maakt sinds een jaar de lekkerste koffie op locatie

Dat koffie tegenwoordig meer is dan slechts een ‘bakkie pleur’ is iets dat Don, barista en eigenaar van Donnie’s Koffie, maar al te goed weet. In zijn nostalgische Piaggio Ape 50 racet hij sinds een jaar van locatie naar locatie om mensen te verblijden met de heerlijkste espresso’s, cappuccino’s, lattes en andere koffie creaties.

Onderwijs gisteren 14:18

Leerlingen van 3 (T)VWO blijven wakker voor Klimmen tegen MS

In de nacht van donderdag 19 op vrijdag 20 december doen alle 3 (T)VWO-leerlingen van het Scala College in Alphen mee aan de Nacht van 3 (T)VWO. Samen zamelen zij deze nacht geld in voor een goed doel. Dit jaar staat de nacht in het teken van Klimmen tegen MS.

Overige gisteren 13:23

Schot in het water voor ijsvorming

De gemeente Alphen aan den Rijn plaatst op donderdag 12 december een schot in het water bij het bruggetje in de Hooftstraat in Alphen. Hierdoor kan er deze winter mogelijk geschaatst worden.

Overige gisteren 12:01

Watertappunt op station Alphen aan den Rijn

De NS is al enige tijd bezig met het aanleggen van gratis watertappunten op stations in heel Nederland. Het watertappunt wordt volgende week op het station in Alphen geplaatst.

Wonen en bouwen gisteren 11:59

Meer sociale huurwoningen

Gemeente Alphen aan den Rijn, woningcorporaties Habeko wonen, Woonforte en hun huurdersorganisaties ondertekenden vandaag prestatieafspraken voor het jaar 2020.