NIEUW! De VOAWARDS 2020

”Het is appels met peren vergelijken”, hoorden we steeds vaker na de verkiezing van de Onderneming van het Jaar. “Hoe kun je nou een consumentgerichte retailer vergelijken met een business-to-business organisatie? En hoe zit het met het toenemende aantal ZZP’ers?”

Nou, daar hebben we over nagedacht. En onze conclusie? Jullie hebben helemaal gelijk! Daarom pakken we het vanaf nu anders aan. Het blijft een verkiezing en het blijft een feest, maar we steken 'm wel in een ander jasje. Hoe dat eruit gaat zien? Dat leggen we je graag uit!

DIT WORDT ER ANDERS
Komend jaar organiseren we de VOAWARDS 2020. Daarbij hanteren we 5 categorieën: Starters, ZZP, Horeca & Retail, MKB en MKB XL. In elke categorie stemmen jullie als VOA-leden op het bedrijf van jullie keuze, waarna de 3 best scorende bedrijven in hun categorie worden genomineerd voor een VOAWARD. Tijdens de Verkiezing VOAWARDS op donderdag 9 januari 2020 kiezen we in de zaal de beste in elke categorie. We krijgen dus 5 winnaars, gekozen door het publiek. Een ereprijs; vóór en dóór de VOA-leden.

STEMVOUCHERS
Elk VOA-lid ontvangt vier unieke stemvouchers per post. Je kunt je stem alleen uitbrengen met de persoonlijke (unieke) stemcode per voucher. Met een persoonlijke stemcode stem je op het bedrijf van je keuze in de vijf categorieën. Wie wint de VOAWARD 2020? Dat bepaal jij! De vouchers die je niet zelf gebruikt mag je weggeven aan medewerkers, collega's of relaties.


STEMMEN
Stemmen gaat via de speciaal hiervoor ontwikkelde website. Stemmen kan tot en met 1 november 2019; daarna worden de stemmen geteld en blijven er 3 genomineerden per categorie over. Alle genomineerden worden door een deskundig panel (notaris, advocaat en accountant) gecheckt. Notaris Harriët Bijl toetst uiteraard ook de stemprocedure. Hierna worden de 15 (in 5 categorieën 3) genomineerden groots bekendgemaakt.

De uitreiking van de VOAWARD vindt plaats op 9 januari 2020 tijdens de Verkiezing VOAWARDS in Theater Castellum in Alphen aan den Rijn. Zet het vast in de agenda! Het publiek kiest de uiteindelijke winnaar in elke categorie, zonder dat er een vakjury aan te pas komt. Dat maakt deze prijs een echte ‘van ons voor ons’ onderscheiding. De winnaars nemen hun felbegeerde VOAWARD op het podium in ontvangst.

NEEM ALVAST EEN KIJKJE OP VOAWARDS.NL


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek vandaag 18:42

Alphens Restaurantweek: Bowling Alphen - een culinaire strike

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Bowling Alphen.

Advertorial Winkels vandaag 14:46

Bieronline: een webshop met speciaalbieren

De afgelopen maanden hebben John en Maarten van Bier Online het steeds vaker gehad over het starten van een webshop met speciaalbieren. ‘’Tijdens de coronapandemie hebben wij besloten het risico te nemen en deze webshop te realiseren. Dit kon mede dankzij onze kennis, aangezien wij naast Bier Online allebei een fulltimebaan in de ICT hebben.’’

Overige vandaag 09:31

Ontsnapte pinguïn uit Avifauna gevonden

Eerder deze week is er een pinguïn ontsnapt uit vogelpark Avifauna. Na eerder gesignaleerd te zijn bij Nieuwveen werd het beestje gisteren eindelijk gevonden in Bodegraven.

Alphens Restaurantweek gisteren 17:35

Alphens Restaurantweek: Osteria La Piazza - waan je in ‘la dolce vita’

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 Augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Osteria La piazza!