NIEUW! De VOAWARDS 2020

”Het is appels met peren vergelijken”, hoorden we steeds vaker na de verkiezing van de Onderneming van het Jaar. “Hoe kun je nou een consumentgerichte retailer vergelijken met een business-to-business organisatie? En hoe zit het met het toenemende aantal ZZP’ers?”

Nou, daar hebben we over nagedacht. En onze conclusie? Jullie hebben helemaal gelijk! Daarom pakken we het vanaf nu anders aan. Het blijft een verkiezing en het blijft een feest, maar we steken 'm wel in een ander jasje. Hoe dat eruit gaat zien? Dat leggen we je graag uit!

DIT WORDT ER ANDERS
Komend jaar organiseren we de VOAWARDS 2020. Daarbij hanteren we 5 categorieën: Starters, ZZP, Horeca & Retail, MKB en MKB XL. In elke categorie stemmen jullie als VOA-leden op het bedrijf van jullie keuze, waarna de 3 best scorende bedrijven in hun categorie worden genomineerd voor een VOAWARD. Tijdens de Verkiezing VOAWARDS op donderdag 9 januari 2020 kiezen we in de zaal de beste in elke categorie. We krijgen dus 5 winnaars, gekozen door het publiek. Een ereprijs; vóór en dóór de VOA-leden.

STEMVOUCHERS
Elk VOA-lid ontvangt vier unieke stemvouchers per post. Je kunt je stem alleen uitbrengen met de persoonlijke (unieke) stemcode per voucher. Met een persoonlijke stemcode stem je op het bedrijf van je keuze in de vijf categorieën. Wie wint de VOAWARD 2020? Dat bepaal jij! De vouchers die je niet zelf gebruikt mag je weggeven aan medewerkers, collega's of relaties.


STEMMEN
Stemmen gaat via de speciaal hiervoor ontwikkelde website. Stemmen kan tot en met 1 november 2019; daarna worden de stemmen geteld en blijven er 3 genomineerden per categorie over. Alle genomineerden worden door een deskundig panel (notaris, advocaat en accountant) gecheckt. Notaris Harriët Bijl toetst uiteraard ook de stemprocedure. Hierna worden de 15 (in 5 categorieën 3) genomineerden groots bekendgemaakt.

De uitreiking van de VOAWARD vindt plaats op 9 januari 2020 tijdens de Verkiezing VOAWARDS in Theater Castellum in Alphen aan den Rijn. Zet het vast in de agenda! Het publiek kiest de uiteindelijke winnaar in elke categorie, zonder dat er een vakjury aan te pas komt. Dat maakt deze prijs een echte ‘van ons voor ons’ onderscheiding. De winnaars nemen hun felbegeerde VOAWARD op het podium in ontvangst.

NEEM ALVAST EEN KIJKJE OP VOAWARDS.NL


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie vandaag 20:02

Geen valse beloftes meer voor de Molukse gemeenschap

Op 10 oktober jl. vond op het Gemeentehuis Alphen aan den Rijn de commissiebehandeling met betrekking tot het sociaal en maatschappelijk domein plaats inzake het voorstel van het college aan de raad over de 2e fase van de herijking dorps- en buurthuizen.  

Gemeente vandaag 17:51

Nieuwe aanpak tegen Japanse Duizendknoop

Gemeente Alphen aan den Rijn start een proef met een nieuwe bestrijdingsmethode voor Japanse duizendknoop. Het gaat om een elektrische onkruidbestrijder die heel gericht onkruid aanpakt.

Politiek vandaag 17:23

Pilot met vast team voor groenbeheer per dorp of buurt

Gemeente Alphen aan den Rijn voert een pilot uit om met een vast team een buurt of dorp te onderhouden. Dezelfde groenmedewerkers werken een aantal dagen per week op dezelfde locatie. Daardoor kan een buurt de prioriteiten zelf bepalen.

Advertorial Horeca vandaag 16:54

Speciaalbieren voor het uitkiezen bij De Bierentuin

Alphen aan den Rijn is een bierentuin rijker. In de Hooftstraat is sinds kort De Bierentuin gevestigd, een plek waar de speciaalbieren vol in het zicht staan en eigenaar Willem Peter altijd in is voor een praatje.  

Horeca vandaag 16:15

Restaurantweek: Bowling Alphen

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Deze keer zetten we Bowling Alphen in de schijnwerpers.