Advertorial Politiek

Nieuw Elan viert verkiezingsfeest op Rijnplein

Nieuw Elan is zaterdagmiddag op het Rijnplein in hartje Alphen aan den Rijn. Het is de 'apotheose' van een intensieve campagne online, in print en live in dorpen, wijken en gewoon in de stad. Nieuw Elan zou Nieuw Elan niet zijn als het dan geen feestje gaat worden…

Op het programma optredens van Helemaal Top tussen 14.00 en 17.00 uur. De jongens van Helemaal Top laten jou de polonaise lopen, zelfs als je daar helemaal niet van houdt. Thijs Bezemer vaart op de Oude Rijn en iedereen mag mee op de Nieuw Elan boot. De buggy van 'superstar' Tim Coronel is te bewonderen op het plein. En, als je het lief vraagt, mag je met Tim in de buggy op de foto. Natuurlijk is Duncan Kabalt er ook bij met superslechte maar o zo overheerlijke suikerspinnen!

Zaterdag 17 maart is Nieuw Elan tussen 10.00 en 13.00 uur in Boskoop. Vanaf 13.00 uur is de enige echte lokale partij te vinden op het Rijnplein in Alphen-Stad. Tot 18.00 uur is het gewoon één groot campagnefeest!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Horeca vandaag 14:46

Restaurantweek: Tijsterman

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Dit keer de beurt aan Tijsterman.

Overige vandaag 13:45

Mamacafé wint prijs

Donderdagavond 17 oktober was de prijsuitreiking van 'Fonds Alphen trakteert' vanwege hun 25 jarig bestaan. Het Mamacafé was één van de blijde genomineerden en heeft een bedrag van € 5000 mogen ontvangen.

Advertorial Overige vandaag 12:38

Verenigingen vieren hun winst met in totaal € 70.000

Woensdagavond 16 oktober heeft Rabobank Groene Hart Noord tijdens een feestelijke bijeenkomst in theater Castellum een totaalbedrag uitgekeerd van € 70.000 aan 80 verenigingen uit de gemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem, Nieuwkoop, Zoeterwoude en kern Stompwijk.

Overige vandaag 11:46

Oudshoornse Kerk gaat verbouwen

De Oudshoornse Kerk gaat verbouwen. Fonds Alphen en omstreken steunt de verbouwing met € 15.000. 

Advertorial Horeca vandaag 10:54

Spooky Sunday bij ALFREDS

Op zondag 20 oktober kun je met het hele gezin Halloween vieren bij ALFREDS!