4Sport
Advertorial Sport

Nieuw in Alphen aan den Rijn: Family Bootcamp

Vanaf zondag 29 september geeft 4Sport Training Center op iedere laatste zondag van de maand een Family Bootcamp training in het Europapark in Kerk & Zanen.  

Sporten is natuurlijk niet alleen gezond voor volwassenen, ook voor kinderen is het enorm belangrijk. Hoe is leuk is het om af en toe met elkaar in beweging te zijn! Bij Family Bootcamp van 4Sport werk je op speelse wijze aan het verbeteren van jullie kracht en conditie. De training bestaat uit kleine stukken hardlopen, grondoefeningen, spelvormen en samenwerkingsopdrachten voor ouder en kind. De FUN factor staat natuurlijk centraal! 
 
De training duurt ongeveer 60 minuten en iedereen is welkom! Ouders, kinderen, nichtjes, neven, opa's, oma's en andere sportieve familieleden en vrienden. De kosten voor de trainingen zijn € 5 euro per persoon. 
 
Voordelen van Family Bootcamp:
- Quality time met de kids / familie
- Mogelijkheid tot sporten ondanks de drukke agenda
- Het goede voorbeeld geven
- De hele familie wordt er fit van!
 
Family Bootcamp in het kort:
- Iedere laatste zondag van de maand
- +- 60 minuten training (10:00 tot 11:00 uur)
- Europapark, Kerk & Zanen
- € 5 euro per persoon
 
Zet de volgende data alvast in je agenda:
- 29 september
- 27 oktober
- 24 november
- 29 december

 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Horeca vandaag 17:24

Domper voor De Zeeger: restaurant moet minimaal drie weken sluiten

Dat horecagelegenheden vanaf vandaag om 22:00 uur de deuren moeten sluiten was een teleurstelling voor de branche, maar Restaurant de Zeeger krijgt te maken met een nog grotere domper. Omdat zij op een commercieel sportcomplex gevestigd zijn, moeten zij de deuren vanaf 18:00 uur voor minimaal drie weken sluiten.

Politiek vandaag 16:36

Project aquathermie Planetenbuurt krijgt EU-subsidie

De pilot om een deel van de Planetenbuurt met water te verwarmen, is succesvol. Inmiddels is via de provincie Zuid-Holland een EU-subsidieaanvraag gedaan en deze is gehonoreerd. Tien gemeenten nemen deel aan het project.

Politiek vandaag 15:17

Alphense horecaterrassen mogen hele winter open

In het kader van de coronamaatregelen, waardoor onder meer de horecaondernemers zwaar zijn getroffen, is het gebruik van terrassen in de zomer versoepeld. Burgemeester Liesbeth Spies meldt dat de terrasvergunningen de hele winter zullen gelden.