4Sport
Advertorial Sport

Nieuw in Alphen aan den Rijn: Family Bootcamp

Vanaf zondag 29 september geeft 4Sport Training Center op iedere laatste zondag van de maand een Family Bootcamp training in het Europapark in Kerk & Zanen.  

Sporten is natuurlijk niet alleen gezond voor volwassenen, ook voor kinderen is het enorm belangrijk. Hoe is leuk is het om af en toe met elkaar in beweging te zijn! Bij Family Bootcamp van 4Sport werk je op speelse wijze aan het verbeteren van jullie kracht en conditie. De training bestaat uit kleine stukken hardlopen, grondoefeningen, spelvormen en samenwerkingsopdrachten voor ouder en kind. De FUN factor staat natuurlijk centraal! 
 
De training duurt ongeveer 60 minuten en iedereen is welkom! Ouders, kinderen, nichtjes, neven, opa's, oma's en andere sportieve familieleden en vrienden. De kosten voor de trainingen zijn € 5 euro per persoon. 
 
Voordelen van Family Bootcamp:
- Quality time met de kids / familie
- Mogelijkheid tot sporten ondanks de drukke agenda
- Het goede voorbeeld geven
- De hele familie wordt er fit van!
 
Family Bootcamp in het kort:
- Iedere laatste zondag van de maand
- +- 60 minuten training (10:00 tot 11:00 uur)
- Europapark, Kerk & Zanen
- € 5 euro per persoon
 
Zet de volgende data alvast in je agenda:
- 29 september
- 27 oktober
- 24 november
- 29 december

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 16:42

De Kloostertuinen: alles wat nieuwbouw zo mooi maakt

Hoge bouwkwaliteit en volop mogelijkheden om je huis op je eigen smaak af te stemmen: het is zomaar een greep uit de vele pluspunten van de nieuwbouwhuizen en -villa’s in Kloostertuinen fase 3. Binnenkort start de bouw van dit project in nieuwbouwwijk Burggooi in Alphen aan den Rijn.  

Blog Opinie vandaag 15:46

Weekend

Ed, één van mijn oude voetbalmaten uit Weesp, stuurde vrijdagavond een appje of ik kaartjes kon regelen toen ik bij Wet 'n Wild op het terras zat. Ik had geen idee waar hij het over had. Maar toen onze jongste dochter ook een nerveus berichtje stuurde, was het tijd om op onderzoek uit te gaan. Wat bleek, Golden Earring en André Hazes jr. waren aan de line-up voor het Zomerspektakel toegevoegd. Met Bløf als afsluiting is dat wel een programma waar je mee voor de dag kan komen.  

Verkeer en vervoer vandaag 15:09

Fietsverlichtingsactie in Alphen

Op zaterdag 2 november wordt de jaarlijkse regionale fietsverlichtingsactie gehouden. Ook in Alphen kun je jouw fietsverlichting laten controleren en zo nodig laten repareren.  

Horeca vandaag 14:02

Restaurantweek: Bij Hen

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Deze keer zetten we Bij Hen in de schijnwerpers.

Advertorial Cultuur vandaag 13:07

The Naked Truth in Parkvilla

Op zondag 27 oktober staat de Golden Earring tribute band The Naked Truth met een try out concert in het Parkvilla Theater.   

Gemeente vandaag 12:12

Mogelijke verhoging afvalstoffenheffing

Landelijk nemen de verwerkingskosten van afval toe en de opbrengsten van grondstoffen af. Om deze reden wil de gemeente Alphen aan den Rijn de tarieven van afvalstoffenheffing in 2020 verhogen.