4Sport
Advertorial Sport

Nieuw in Alphen aan den Rijn: Family Bootcamp

Vanaf zondag 29 september geeft 4Sport Training Center op iedere laatste zondag van de maand een Family Bootcamp training in het Europapark in Kerk & Zanen.  

Sporten is natuurlijk niet alleen gezond voor volwassenen, ook voor kinderen is het enorm belangrijk. Hoe is leuk is het om af en toe met elkaar in beweging te zijn! Bij Family Bootcamp van 4Sport werk je op speelse wijze aan het verbeteren van jullie kracht en conditie. De training bestaat uit kleine stukken hardlopen, grondoefeningen, spelvormen en samenwerkingsopdrachten voor ouder en kind. De FUN factor staat natuurlijk centraal! 
 
De training duurt ongeveer 60 minuten en iedereen is welkom! Ouders, kinderen, nichtjes, neven, opa's, oma's en andere sportieve familieleden en vrienden. De kosten voor de trainingen zijn € 5 euro per persoon. 
 
Voordelen van Family Bootcamp:
- Quality time met de kids / familie
- Mogelijkheid tot sporten ondanks de drukke agenda
- Het goede voorbeeld geven
- De hele familie wordt er fit van!
 
Family Bootcamp in het kort:
- Iedere laatste zondag van de maand
- +- 60 minuten training (10:00 tot 11:00 uur)
- Europapark, Kerk & Zanen
- € 5 euro per persoon
 
Zet de volgende data alvast in je agenda:
- 29 september
- 27 oktober
- 24 november
- 29 december

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Coronavirus in Alphen vandaag 17:44

Zo gaat een bezoek aan Vogelpark Avifauna eruitzien

Veiligheidsregio Hollands Midden en de gemeente Alphen aan den Rijn zijn eruit. Vogelpark Avifauna mag weer open. Vanaf zaterdag 30 mei kunnen bezoekers weer vertoeven in het vogelpark. Maar hoe komt een bezoek aan Avifauna eruit te zien?

Advertorial Onderwijs vandaag 17:11

Het Leerplein zorgt voor een vliegende start

Dit schooljaar was voor leerlingen anders dan andere jaren. Om hen extra ondersteuning te bieden met het oog op volgend schooljaar, biedt Het Leerplein in Alphen schaduwonderwijs aan in de vorm van een Summerschool. Zo gaat uw zoon of dochter met een vliegende start het nieuwe schooljaar in!

Alphens Restaurantweek vandaag 16:39

De asperges van Aspergehof Noordam zijn in trek

Het zijn drukke weken voor Aspergehof Noordam, want het aspergeseizoen is nog in volle gang. Bij Guusta Noordam en haar familie kun je niet alleen terecht voor de lekkerste asperges, maar kunnen ze je ook allerlei weetjes vertellen over het witte goud.

Coronavirus in Alphen vandaag 15:19

Familie verrast echtpaar met felicitaties tijdens boottocht

Op maandag 18 mei waren Arie Vreeken (88) en Nel Vreeken-Wiegman (87) precies 65 jaar getrouwd. Helaas konden ze dat niet groots vieren, maar hun kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen hadden daar iets op verzonnen. Tijdens een boottochtje door Alphen werden ze verrast met felicitaties.

Cultuur vandaag 14:22

Jury maakt shortlist Thea Beckmanprijs bekend

Ieder jaar reikt Archeon de Thea Beckmanprijs uit aan het beste historische jeugdboek. Nu heeft de jury de shortlist bekendgemaakt, bestaande uit vijf boeken.