Holland West

Nieuw in de Raadhuisstraat: Fab Hair

Waar je de kapsalon voorheen kon vinden boven Gaaf in de Julianastraat, verwelkomt eigenaresse van Fab Hair, Pascale, je vanaf 1 september graag in de Raadhuisstraat!

Op deze dag verhuist de kapsalon namelijk van de bovenverdieping van Gaaf in de Julianastraat naar de Raadhuisstraat 223. Eigenaresse Pascale: ‘’Omdat Gaaf dicht gaat vanaf 1 januari, moesten wij op zoek naar een nieuwe plek. Die hadden we snel gevonden’’, lacht ze.

Wat we van deze nieuwe plek kunnen verwachten? ‘’Het wordt heel anders, mensen hoeven sowieso niet meer de trap op en kunnen gewoon naar binnen lopen. We gaan alles verbouwen, alles gaat eruit. We gaan voor een industriële, maar gezellige stijl.’

Pascale wilt iedereen alvast van harte welkom heten. ‘’Onze deur staat altijd open!’’


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 18:39

Lachgas op verschillende plekken voortaan verboden

Het gebruik van lachgas is voortaan verboden op een aantal locaties die zijn opgenomen in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) van Alphen aan den Rijn. Het gaat daarbij om beperken van hinder en beschermen van openbare orde, volksgezondheid en milieu.

Politiek vandaag 17:42

Bewoners tevreden over afvalinzameling door gemeente

Uit een onderzoek onder de inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn blijkt dat zij tevreden zijn over de afvalinzameling en over de manier waarop dit gebeurt. Het rapportcijfer voor de gemeente in 2020 is een 7,5 en dat is 0,1 punt hoger dan in 2017.

Wonen en bouwen vandaag 15:51

Lumen Holland Rijnland opent Respijthuis in Alphen

Een veilige plek voor wie het even tegenzit. Mensen met psychische klachten kunnen vanaf medio oktober terecht in het Respijthuis. Het pand, gelegen aan de Prins Hendrikstraat 135, wordt zaterdag 10 oktober feestelijk geopend.