Advertorial Kinderen

Nieuw in zwembad De Hoorn: de Prinsessen- en Superheldendag

Jouw favoriete prinses of superheld ontmoeten? Dat kan in zwembad De Hoorn! Op zaterdag 18 maart wordt er voor het eerst een Prinsessen- en Superheldendag georganiseerd. Om 12:00 uur gaat het feest van start! Ben jij erbij?

Tijdens deze eerste editie Prinsessen- en Superheldendag maken ze er bij de Thermen2 samen met hun jongste gasten een groot feest van! Er is van 12:00 - 15:00 uur van alles te doen. In het zwembad kun je op de foto met jouw favoriete prinses of superheld. Of ga je liever de strijd aan in een spelletje Ariël tegen Ursula? Natuurlijk is er nog veel meer te doen in het zwembad! Wat dacht je van een leuk spelletje in de superhelden spellenhoek of een coole speurtocht? Het kan allemaal tijdens de prinsessen- en superhelden dag in zwembad De Hoorn. Iedereen is welkom om mee te doen!

De Prinsessen- en Superheldendag vindt plaats op zaterdag 18 maart van 12.00 tot 15.00 uur in zwembad De Hoorn. Een kaartje kost € 6,50. Voor de prinsessen en superhelden dag koop je een kaart voor recreatief zwemmen. Kaarten worden verkocht aan de kassa bij zwembaden De Hoorn of AquaRijn. Uiteraard kan een entreekaartje ook online worden gekocht via de webkassa. De Prinsessen- en Superheldendag wordt georganiseerd in samenwerking met de Fantasie Compagnie.

Voor meer informatie kijk op www.dethermen2.nl.


Meer nieuws

Advertorial Sport gisteren 17:43

D.O.S. viert groot succes met Clubkampioenschap

Op zondag 21 april kwamen de schijnwerpers te staan op de turntalenten van Gymnastiekvereniging D.O.S. Alphen aan den Rijn tijdens het Clubkampioenschap voor recreatieve turners en turnsters. Met een deelname van 155 enthousiaste leden, waarvan velen voor het eerst deelnamen aan een wedstrijd, was het een sportieve en gezellige dag.

Politiek gisteren 16:22

Gemeentelijke erepenning voor Museumpark Archeon

Tijdens een feestelijke Limesbijeenkomst is woensdag 24 april de gemeentelijke erepenning door burgemeester Liesbeth Spies uitgereikt aan Museumpark Archeon. Het museum krijgt de penning voor verdiensten voor gemeente Alphen aan den Rijn op het gebied van educatie, cultuurbehoud, toerisme, sociale betrokkenheid en werkgelegenheid.

Advertorial Theater gisteren 15:09

Het boek Rust en Vreugd van Hendrik Groen in het theater!

Iedereen kent ze wel, de succesvolle dagboeken van Hendrik Groen waarin hij het dagelijks leven in zijn verzorgingshuis beschrijft. De schrijver heeft in een van zijn meest recente werken, Rust en Vreugd, zijn verzorgingshuis verruilt voor een volkstuin, waarvan de voorstelling binnenkort in Castellum te zien is!

Politiek gisteren 13:51

Subsidie voor 2000 jaar geschiedenis en 10 jaar eenheid

Gemeente Alphen aan den Rijn viert dit jaar dat tien jaar geleden uit drie gemeenten één gemeente is ontstaan. In de hele gemeente worden kleinschalige feestjes gevierd. Organisatoren kunnen hiervoor subsidie aanvragen. In de pot zit in totaal € 75.000,- voor inwonersactiviteiten.

Politiek gisteren 12:17

Plan voor sportcomplex De Bijlen nog niet klaar

De Rijnstreekhal wordt opnieuw voor een half miljoen euro opgeknapt. De hal is dan voor de komende vijf jaar geschikt voor gebruik. De reden is dat het plan voor een nieuw sportcomplex in De Bijlen nog niet klaar is. Dit plan kan pas worden afgemaakt na de komende bezuinigingsronde door de Alphense gemeenteraad.

Politiek gisteren 10:46

Subsidie voor isolatie goedkope koopwoningen

Eigenaar-bewoners van goedkope slecht geïsoleerde koopwoningen in gemeente Alphen aan den Rijn kunnen subsidie aanvragen voor het isoleren van hun woning. Het gaat om vloerisolatie, dubbel glas en dakisolatie. Het maximale subsidiebedrag is € 1.460,- per woning.