Advertorial Kinderen

Nieuw in zwembad De Hoorn: de Prinsessen- en Superheldendag

Jouw favoriete prinses of superheld ontmoeten? Dat kan in zwembad De Hoorn! Op zaterdag 18 maart wordt er voor het eerst een Prinsessen- en Superheldendag georganiseerd. Om 12:00 uur gaat het feest van start! Ben jij erbij?

Tijdens deze eerste editie Prinsessen- en Superheldendag maken ze er bij de Thermen2 samen met hun jongste gasten een groot feest van! Er is van 12:00 - 15:00 uur van alles te doen. In het zwembad kun je op de foto met jouw favoriete prinses of superheld. Of ga je liever de strijd aan in een spelletje Ariël tegen Ursula? Natuurlijk is er nog veel meer te doen in het zwembad! Wat dacht je van een leuk spelletje in de superhelden spellenhoek of een coole speurtocht? Het kan allemaal tijdens de prinsessen- en superhelden dag in zwembad De Hoorn. Iedereen is welkom om mee te doen!

De Prinsessen- en Superheldendag vindt plaats op zaterdag 18 maart van 12.00 tot 15.00 uur in zwembad De Hoorn. Een kaartje kost € 6,50. Voor de prinsessen en superhelden dag koop je een kaart voor recreatief zwemmen. Kaarten worden verkocht aan de kassa bij zwembaden De Hoorn of AquaRijn. Uiteraard kan een entreekaartje ook online worden gekocht via de webkassa. De Prinsessen- en Superheldendag wordt georganiseerd in samenwerking met de Fantasie Compagnie.

Voor meer informatie kijk op www.dethermen2.nl.


Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 17:06

Geen last meer van warme nachten

Dit weekend kunnen de temperaturen oplopen tot 30 graden. Zie je er ook zo tegen op? Die warme zomernachten… Bloedheet in bed en zwetend wakker worden. Gelukkig kan dat anders! Met Dutch Dream Slaapcomfort kom je goed voorbereid de warme zomernachten door.

Gemeente gisteren 15:59

Gemeente onderzoekt ondermijning in buitengebied

In augustus 2022 heeft de Gemeente een onderzoek gestart naar ondermijning in het buitengebied. Dit onderzoek, waarbij 198 adressen zijn bezocht, is onlangs afgerond.