De Stadsherberg
Advertorial Horeca

Nieuw lunch- en borrelkaart bij de 'Winterherberg'

De Stadsherberg houdt van de winter! De donkere dagen vragen om de gezelligheid van lichtjes, van samenzijn en lekker tafelen. Daar zijn ze klaar voor; De Stadsherberg is de hele winter omgetoverd tot Winterherberg met warme sfeervolle, verwarmde en overdekte Wintertuin.

Zie je jezelf al zitten aan het knisperende vuur in de tuin? Een hete kop choco warmt je handen en een warme deken over je schouders geeft je dat knusse wintergevoel. De kerstbomen om je heen verlichten de tuin met hun honderden lampjes en je kan niet ontsnappen aan de geur van huisgemaakte glühwein.

De nieuwe kaart is trouwens echt een kerstcadeautje! Je vindt er de echte winterklassiekers zoals warme wafels, goed gevulde soepen en flammkuchen met verschillende toppings. Je kunt ook gaan voor de zelf samen te stellen ‘Herbergplank’, zodat je tijdens de borrel lekker kan blijven hangen of na een dag werken niet meer in de keuken hoeft te verdwijnen.

Genieten van de winter doe je dus bij de Winterherberg! Meezingen met de kerstmuziek die uit de speakers schalt mag daar trouwens ook. Zien ze jou snel in de wintertuin?

Bekijk de nieuwe lunch- en borrelkaart op Stadsherbergalphen.nl of volg De Stadsherberg op Facebook of Instagram.


Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 13:46

Hoog laag bedden bij Dutch Dream Slaapcomfort

Wist je dat Dutch Dream ook hoog laag bedden in hun assortiment hebben? Deze bedden zijn naast elektrisch verstelbaar ook in hoogte verstelbaar. Ideaal voor meer gemak en comfort, voor zorgbehoevende mensen of voor iemand met bijvoorbeeld ademhalings-, maag- of slokdarmklachten. 

Sport gisteren 12:53

Succes op NK meerkamp voor Alphense sporters

In het weekend van 4 en 5 februari was in Apeldoorn het Omnisport geopend voor het Nederlandse Kampioenschap meerkamp. Hier zijn verschillende Alphense sporters naar huis gegaan met een prijs.