Josh Walet

Nieuw parkeerbeleid Alphense centrum 1 oktober van start

Het is definitief. Per 1 oktober kunnen consumenten gratis parkeren in het Alphense centrum. Eerder stond de datum nog niet vast, maar de betrokken partijen zijn daar nu over uit.  

Eerder deze maand werd bekend dat parkeren in het centrum van Alphen op korte termijn gratis wordt voor het winkelend publiek. Zowel winkeliers als Eric Carree, voorzitter van de VOA, lieten weten positief gestemd te zijn. De betrokken partijen geven nu duidelijkheid over de datum waarop het nieuwe parkeerbeleid wordt ingevoerd: 1 oktober.

Uitrijkaarten
Bij de gemeente kunnen winkeliers voor een klein bedrag uitrijkaarten aanschaffen voor hun klanten. Wanneer klanten een bepaald bedrag besteden aan producten in de winkel, ontvangen zij een uitrijkaart. Consumenten kunnen met deze uitrijkaart gratis parkeergarage Castellum of parkeerdak Aarhof verlaten.

Herkenbaar beeldmerk
Speciaal voor het gratis parkeren in het Alphense centrum is er een herkenbaar beeldmerk ontworpen. Deelnemende winkels zullen duidelijk te herkennen zijn, namelijk met een sticker van het beeldmerk op hun raam of deur.

Wanneer dit succesvol blijkt, zal er in 2020 loyaliteitsprogramma worden ingevoerd.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Evenementen gisteren 17:22

Een muzikaal feest met Piano en Pils bij Maggie Blue

Reserveer maar alvast een plekje in je agenda, want Piano en Pils is terug van weggeweest bij Maggie Blue! Elke maand zal het spetterende duo zorgen voor een feestelijke zaterdagavond.  

Overige gisteren 17:11

Alphenaar vrijgelaten na vechtpartij

Op zondagochtend 13 oktober vond er een vechtpartij plaats in de Julianastraat in Alphen. De politie heeft de verdachte, een 36-jarige Alphenaar, vrijgelaten.  

Horeca gisteren 16:18

Restaurantweek: ZoetWater

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Dit keer ZoetWater in Nieuwkoop. 

Advertorial Winkels gisteren 13:26

Dessous Lingerie

Op zoek naar lingerie, bad-, nacht- of beenmode? Je bent voor deze – en andere – artikelen aan het juiste adres bij Dessous Lingerie. Kom je in oktober langs? Dan kun je profiteren van de kortingsactie!