Advertorial Coronavirus in Alphen

Nieuw: PCR test bij Coronasneltestpoint.nl: dezelfde dag uitslag inclusief Reiscertificaat

Naast de huidige sneltest die Coronasneltestpoint uit Alphen aan den Rijn aanbiedt, is de onderneming inmiddels gestart met de PCR-testen.

Het grote voordeel van deze PCR-testen is dat wanneer je voor 12:00 uur de test laat afnemen, je dezelfde dag de uitslag per mail ontvangt. Tevens krijg je bij een negatief resultaat een officieel Reiscertificaat ondertekend door de geregistreerde BIG arts Theo Kessels.

De PCR-test bestaat uit een neus- en keelswab. De testafname dient bij het officiële lab te worden geanalyseerd. Daarna volgt de uitslag. Normaliter duurt dit proces bij de GGD gemiddeld drie tot vier dagen. Coronasneltestpoint heeft dit proces binnen één dag geregeld en krijg je bij een negatief resultaat tevens dezelfde dag het officiële Reiscertificaat gemaild.

Een sneltest kost € 69,50 en krijg je binnen 15 minuten de uitslag. De PCR-test kost € 119,50.

Voor meer informatie www.coronasneltestpoint.nl.


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 14:30

Dit jaar eenmalige huurverlaging voor sociale huurwoningen

In 2021 hebben huurders in sociale huurwoningen met een laag inkomen en een hoge huur recht op een eenmalige huurverlaging. De regering kondigde dit vorig jaar aan tijdens Prinsjesdag. Dat is goed nieuws voor een aantal huurders van Woonforte.

Overige vandaag 13:06

Megajacht Vanish vaart door de Rijn

Zaterdagochtend was het weer raak. Door de Rijn voer weer een megajacht, wat zoals gewoonlijk weer veel bekijks trok. 

Advertorial Overige vandaag 10:39

Gebarencursus in AquaRijn gaat weer van start

Vanaf woensdag 10 februari start een nieuwe gebarentaalcursus voor beginners (NGT). De cursus duurt twaalf weken en vindt plaats in Buurthuis AquaRijn van 19:30 uur tot 21:30 uur.