Slowrun Nederland
Advertorial Sport

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

"SlowRun is specifiek gericht op vrouwen die graag (weer) in beweging willen komen", legt Annemiek uit. SlowRun biedt een gemeenschappelijke ervaring, waarbij looptechniek, ademoefeningen en yoga worden gecombineerd om weer verbinding te maken met je lichaam.

Voordelen

De voordelen van SlowRun zijn divers en richten zich op het opbouwen van conditie op een rustige manier, het leren luisteren naar de signalen van je lichaam, het vermijden van prestatiedruk en simpelweg genieten van het ontspannen lopen. Fysieke voordelen zijn onder andere een verbeterde conditie en gestimuleerde botdichtheid. “Ook een groot voordeel is de gezelligheid”, vertelt Annemiek met een lach.

Tijdens de sessies combineren we hardlopen met yoga- en coreverstevigende oefeningen. We sluiten af met een meditatie of ademhalingsoefening, zodat je weer in contact komt met je hart en lichaam.

De wekelijkse sessies vinden plaats in het Europark en beginnen om 09:00 uur. Voor meer informatie en om je aan te melden, kijk op deze website bij het tabje 'Kerk en Zanen'. 


Meer nieuws

Overige vandaag 16:27

Alphenaar Lars voltooit historische Noordzee-oversteek op waterstofboot

Lars Wielinga (25) uit Alphen aan den Rijn heeft samen met het TU Delft Hydro Motion Team geschiedenis geschreven door op 11 juli 2024 als eerste met een volledig waterstof aangedreven boot de Noordzee over te steken van Nederland naar het Verenigd Koninkrijk.  

Calamiteiten vandaag 13:37

Fietsster gewond bij aanrijding op de Noorderkeerkring

Zaterdagochtend heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een auto op de Noorderkeerkring in Alphen aan den Rijn. Het ongeval vond plaats rond 12:00 uur en leidde tot een snelle inzet van de hulpdiensten, inclusief de traumahelikopter.  

Werken vandaag 12:09

Vacatureoverzicht week 28: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Advertorial Overige gisteren 17:01

Remco Kouwenhoven van ProviderCheck deelt handige tips om te besparen op internet en sim-only abonnementen

In deze tijden waarin alles steeds duurder wordt, is het voor veel mensen een uitdaging om de maandelijkse uitgaven onder controle te houden. Vandaag spreken we met Remco Kouwenhoven, Alphenaar en medeoprichter van vergelijkingswebsite ProviderCheck. Hij geeft ons enkele waardevolle tips om te besparen op internet en sim only abonnementen. We zitten met hem aan de koffie om te horen welke adviezen hij voor zijn dorpsgenoten heeft.