de Thermen2
Advertorial Overige

Nieuw! Turbocursus nu óók in de meivakantie

In één of twee weken tijd een snelle start naar zwemdiploma A. De Turbocursus-diploma A biedt deze mogelijkheid. Gezien de grote vraag naar deze cursus en de behaalde successen afgelopen jaren, hebben wij er dit jaar voor gekozen om de Turbocursus, naast de zomervakantie óók aan te bieden in de meivakantie. Oók nieuw in ons aanbod is de Turbocursus diploma B. Deze cursus wordt aangeboden in de herfstvakantie.  

De Turbocursus in de meivakantie vindt plaats van maandag 29 april t/m vrijdag 10 mei (m.u.v. zondag 5 mei). Tijdens de cursus krijgen kinderen twee weken achtereen vier uur aaneengesloten zwemles per dag onder leiding van gecertificeerde zwemonderwijzers. Alleen op zondagen is er een rustdag. Turbocursus is voor kinderen die nog niet begonnen zijn met zwemles en/of voor kinderen die al op zwemles zitten en bezig zijn met het diploma. Het is wel belangrijk dat de kinderen zich vrij voelen in het water. Britt, coördinator Turbocursus is erg enthousiast over de Turbocursus: "We krijgen vaak de vraag of het wel veilig is om zo versnelt een diploma te halen en daar kan ik volmondig ja op zeggen. Wij geven ook geen garantie dat het diploma wel degelijk na twee weken wordt behaald. Wij laten kinderen alleen afzwemmen wanneer wij zeker weten dat kinderen goed kunnen zwemmen. Hebben we het gevoel dat kinderen nog wat zwemlessen nodig hebben dan stromen zij zonder extra kosten door in de reguliere lessen.” 

Testles 

Gemiddeld kan 80% van de kinderen direct na afloop van de Turbocursus afzwemmen. Het programma van de Turbocursus is intensief, daarom dient het kind minimaal 5 jaar te zijn. Om te beoordelen of een kind kan deelnemen, is er een testles voor aanvang van de Turbocursus. Deelname aan deze testles is verplicht.  

Financiële garantie

Thermen2 vindt het belangrijk dat kinderen de zwemvaardigheden die aan het A-diploma worden gesteld goed beheersen en geven geen garantie dat je kind binnen de Turbocursus het A-diploma haalt. Er is wel een financiële garantie. Dat wil zeggen dat het kind doorstroomt naar de reguliere zwemlessen na de meivakantie. Dit betekent geen extra kosten tot het kind heeft afgezwommen voor het A-diploma.  

Aanmelden allerlaatste plekjes! 

Momenteel zijn er nog maar een paar plekjes vrij voor de Turbocursus in de meivakantie. Ook kan er al gereserveerd worden voor de Turbocursus A in de zomervakantie of de Turbocursus B in de herfstvakantie. Voor deelname aan de cursus dient er eerst verplicht deelgenomen te worden aan de testles. Na inschrijving via de website ontvang je een uitnodiging voor de testles. Na de testles hoor je of deelname aan de Turbocursus mogelijk is. Voor meer informatie zie de website!


Meer nieuws

Evenementen gisteren 16:47

Koningskermis: dit zijn de openingstijden

Koningsdag is in optocht en dat betekent dat de kermis weer wordt opgebouwd! Van dinsdag 23 tot en met zondag 28 april 2024 is er weer een Koningskermis in het Europapark en aan de Evenaar.

Blog Opinie 20 apr. 2024 18:54

MINERVA Doorgeslagen samenleving

Van de week was er een grote AI-bijeenkomst, want Alphen aan den Rijn moet de eerste AI-gemeente worden van heel Nederland. Het doel is om artificial intelligence (AI) een prominente plek te geven in de gemeente. Op zichzelf is het altijd een loffelijk streven om de eerste te worden, maar of dat met AI moet?

Advertorial Voorstelling 20 apr. 2024 16:40

Beleef Japan in Castellum!

Al zin in vakantie? Met de voorstelling Hinotori – De vleugels van de Feniks, brengt YAMATO, bekend als de "Taiko-drumgroep die de wereld rondreist", Japan naar Castellum.

Evenementen 20 apr. 2024 14:07

Dit is er in Alphen aan den Rijn te doen op Koningsdag

Op 27 april viert heel Nederland de verjaardag van de koning, en ook in Alphen aan den Rijn belooft het een feestelijke dag te worden! Benieuwd naar wat er te doen is? Lees snel verder!