WOODSTONE
Advertorial Horeca

Nieuw van de maker van je favoriete pizza restaurant: The Feel Good Kitchen

WOODSTONE Pizza brengt al bijna tien jaar hun ‘Eat well feel good’ concept in de praktijk in hun vier WOODSTONE Pizza vestigingen in Almere, Alphen, Haarlem en Hoofddorp. Met het maaltijd-concept The Feel Good Kitchen zorgen zij dat je altijd heerlijke maaltijden kunt bereiden, zonder dat je daar concessies voor hoeft te doen.

Tekst loopt door onder het fotoalbum.

Foto album

rucola stamppot.jpg (foto: WOODSTONE)
MAR_web.jpg (foto: WOODSTONE)
maaltijden_crop.jpg (foto: WOODSTONE)
Penne polo pesto_WEB.jpg (foto: WOODSTONE)
pizzapakket_web.jpg (foto: WOODSTONE)

Het eerste restaurant is opgezet in crisistijd en heeft zich toch weten te bewijzen met het concept van verse, verrassende pizza’s gecombineerd met lekkere, kwalitatief goede wijnen voor een toegankelijke prijs. “Wij geloven dat niets mensen zo tot elkaar brengt als goed eten en genieten van het leven – iets wat juist in crisistijd hard nodig is”, vertelt Cindy Koning van WOODSTONE. Dus toen de coronacrisis begon was één ding duidelijk: de WOODSTONE ervaring moest door gaan, maar dan bij de mensen thuis.

Boodschappen doen was ineens nog meer een belastende klus, terwijl het juist belangrijker werd om thuis ook te genieten van lekkere maaltijden met het hele gezin. “Maar zelfs wij begrijpen dat je niet iedere dag pizza wilt eten.” Ook twee van de oprichters van WOODSTONE die samen een gezin hebben liepen hier tegenaan. Naast werk en thuis-school bleef er maar weinig tijd over om écht met het gezin samen te zijn, iets wat je juist nog meer nodig hebt in verwarrende tijden. Dit is hoe The Feel Good Kitchen is ontstaan. Onze missie is het verzorgen van voedzame, verse en lekkere maaltijden voor iedereen, maar dan makkelijk!

Wat is The Feel Good Kitchen?

Het maaltijd-concept helpt je te genieten van je leven en van lekkere, voedzame maaltijden zonder gedoe. Alleen, met je partner of met het gezin – en hopelijk snel weer met vrienden. “Wij bereiden jouw maaltijden zodat jij je tijd kunt besteden aan de leukere dingen in het leven, zonder dat je concessies hoeft te doen aan kwaliteit of smaak.

WOODSTONE biedt drie maaltijd concepten die je naar wens met elkaar kunt combineren:

  • Vers-en-klaar maaltijden: deze eenpersoons maaltijden worden super vers voor je bereid in hun eigen Feel Good Kitchen, je hoeft ze alleen nog even op te warmen. Boordevol verse groenten en smaak, en zonder toegevoegde chemische conserveringsmiddelen – die pasten er simpelweg niet meer bij.
  • Pizza (en pasta) pakketten: Natuurlijk mag pizza niet ontbreken, dat is tenslotte onze eerste liefde. En omdat niets zo lekker is als een super verse pizza direct uit de oven, heeft WOODSTONE pizza pakketten samengesteld van hun meest populaire pizza’s, waarmee je in een kwartiertje je eigen pizza maakt. In een pakket zitten de echte WOODSTONE pizzadeeg bollen, de geheime WOODSTONE tomatensaus en alle ingrediënten voor twee heerlijk verse pizza’s. We hebben pakketten in vier varianten, de Margherita, de Farnese, de Sorella en de Crispino. Maar voel je vrij om de pizza te creëren waar jij blij van wordt!
  • Traybakes: de Feel Good Kitchen favoriet! Een bakplaat vol ultra verse ingrediënten, zorgvuldig op smaak gebracht door onze Feel Good Kitchen chefs, klaar om in de oven te gaan. En na een half uurtje zet je een voedzame, super lekkere maaltijd voor het hele gezin op tafel. De ultieme time-saver die van iedereen moeiteloos een keukenprinses maakt en het hart van The Feel Good Kitchen.

Hier levert WOODSTONE ook bijpassende, toegankelijke wijnen, lekkere toetjes en snacks bij. Niet allemaal super gezond, maar altijd vers gemaakt en belachelijk lekker. Hopelijk zien de medewerkers van WOODSTONE je gauw in de Feel Good Kitchen!


Meer nieuws

Advertorial Winactie Sport gisteren 16:24

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!

Politie en handhaving gisteren 15:17

Jongen mishandeld op de Willemstraat

Gisteren, rond 15:30 uur, kreeg de politie Alphen aan den Rijn een melding van een mishandeling op de Willemstraat. Een jongen wilde daar gaan voetballen met zijn jongere broertje, toen een groep van tien jongens ook interesse toonde om mee te doen. Helaas namen zij echter de bal af en renden ermee weg. Toen de jongen zijn bal terug wilde halen, werd hij door vijf van deze jongens in elkaar geslagen.

Politie en handhaving gisteren 14:20

Politie onderzoekt inbraak op de Watermunt in Alphen aan den Rijn

Op vrijdag 19 april, omstreeks 20:15 uur, ontving de Politie Alphen aan den Rijn een melding van een inbraak op de Watermunt. De inbraak moet hebben plaatsgevonden tussen 15:00 uur en 20:15 uur. Bij aankomst bleek het hele huis overhoop te zijn gehaald, wat het op dat moment nog moeilijk maakte om precies vast te stellen wat er allemaal was weggenomen.

Overige gisteren 13:55

Teken zijn weer actief: verhoogd risico op tekenbeten

Met het stijgen van de temperatuur en de komst van het voorjaar, trekken mensen er weer op uit. Echter, deze tijd van het jaar brengt ook een verhoogd risico op tekenbeten met zich mee. Dit blijkt uit een alarmerende stijging van het aantal tekenbeetmeldingen op Tekenradar.nl.

Advertorial Kinderen gisteren 12:36

Kinderfilms met ontbijtbuffet in meivakantie

Parkvilla heeft drie mooie films op het programma voor verschillende leeftijden. Dieren staan centraal deze vakantie en een aantal zijn gebaseerd op populaire kinderboeken.