Nieuw VOA-lid ONE2ID B.V. stelt zich graag aan jullie voor!

Onlangs is ONE2ID B.V. lid geworden van de VOA: van harte welkom!

Via de antwoorden op 8 vragen stelt Anton Damen zich graag aan zijn collega-VOA-leden voor:

• Wie ben je en wat is je bedrijf?
Ik ben Anton Damen, 51 jaar oud en 7 jaar geleden gestart met mijn productiebedrijf voor logistieke en industriële etiketten. Ik heb 25 jaar ervaring in het meedenken en adviseren hoe logistieke- en industriële identificatie processen, middels bar coderingen en zelfklevende etiketten, sneller, goedkoper en met minder fouten kunnen worden gedaan. Onze oplossingen zijn vaak een heel nieuwe weg voor onze klanten en we staan ze dan ook met raad en daad bij in het hele traject van advies tot implementatie.

• Waarom zouden we bij jou moeten zijn?
Ik krijg graag uitdagende identificatie vraagstukken voorgelegd en denk dan mee in hoe verbeteringen of kostenbesparende oplossingen kunnen worden geïmplementeerd. We produceren bijna alle label oplossingen die we verkopen in huis. En doordat we heel veel ervaring hebben opgedaan bij duizenden verschillende bedrijven, hebben we een enorme kennis opgebouwd en werkende oplossingen geïmplementeerd. De combinatie van onze jarenlange praktische ervaring en het zelf kunnen produceren van de oplossingen is een heel fijne combinatie voor ons.

• Wat is jouw droom als ondernemer?
Grotendeels is de droom al uitgekomen. Zelf mijn eigen weg inslaan en focussen op de projecten die ik leuk vind om te doen. Verder zijn er (gelukkig) nog heel veel uitdagingen de komende jaren waar ik me graag in vastbijt.Uiteindelijk hoop ik me grotendeels met alleen Marketing en Sales te kunnen bezigen,

• Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer?
Personeel dat past in de teams vinden, de groei bijhouden, consistente kwaliteit kunnen leveren binnen zo'n kort mogelijke termijn en het langzaam loslaten van werkzaamheden en beslissingen aan de collega's.

• Wat ben je nog meer, naast ondernemer?
Getrouwd en vader van een jongen van 18 en dochter van 15.

• Waarom ben je lid geworden van de VOA?
Ik wil graag met andere ondernemers in contact komen om bepaalde vraagstukken, waar ik geregeld tegenaan loop, te kunnen bespreken en om te zien of er mensen in het VOA netwerk zitten die mij hints en oplossingen kunnen aandragen van hoe het soms anders en beter kan. Verder stond het al een paar jaar op mijn lijstje om lid te worden, omdat ik geloof in de kracht van een groep mensen die elkaar kunnen helpen.

• Wat verwacht je van de VOA?
Ik hoop geregeld bijeenkomsten bij te kunnen wonen over verschillende thema's die actueel zijn. Daarnaast lijkt het me leuk als er ook bedrijfsbezoeken worden gedaan. Wij zijn in ieder geval geïnteresseerd om onze deuren op te zetten voor de VOA leden om eens te komen kijken zodat we wat over wat we precies doen te vertellen en te laten zien.

• In welke onderwerpen/thema’s ben je geïnteresseerd?
Werving personeel in en rond Alphen, wat zijn de toekomstplannen in voor bedrijven in Alphen, waar kunnen we aan meer informatie komen over allerlei zaken die met ons werk te maken hebben, misschien dat ik via het VOA netwerk mensen leer kenen die mij kunnen helpen bij een toekomstige uitbreiding naar een groter pand.

 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek vandaag 19:05

Alphens Restaurantweek: ‘t Oude Raadhuys, heerlijk eten in een stukje historie

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan restaurant ‘t Oude Raadhuys!

Wonen en bouwen vandaag 17:26

Nieuwe muurschildering op de kopgevel van Fazantflat

In steeds meer plaatsen in Nederland duiken muurschilderingen op. Alphen is sinds deze week ook weer een muurschildering rijker. Op de zijkant van de opgeknapte Fazantflat prijkt namelijk een grote muurschildering van twee fazanten, gemaakt door kunstenaar Joost Zwanenburg.

Advertorial Voor Kinderen vandaag 16:57

Wegens succes herhaald: Kids Summer Camp

In juli is het eerste Summer Camp georganiseerd door Ski & Snowboard Xperience. Door het grote succes van de eerste editie, start op maandag 24 augustus de tweede editie!

Overige vandaag 16:20

Alerte handhavers vertrouwen onderbuikgevoel en voorkomen erger

Handhavers wisten op zondag 9 augustus samen met de politie een suïcidale vrouw in veiligheid te brengen. Door alert te zijn op de situatie, liepen de handhavers direct naar de vrouw toe die bij de spoorwegovergang stond. Zo wisten zij erger te voorkomen.

Natuur en recreatie vandaag 15:38

Waarschuwing voor blauwalg bij Zegerplas

Bij de Zegerplas in Alphen is op twee locaties blauwalg vastgesteld. Het gaat om de zuidoever en de speelvijver bij de Zegerplas. Dit meldt Omgevingsdienst Midden-Holland vandaag. 

Overige vandaag 14:59

Voorkom stankoverlast van gft-container met deze tips

Stankoverlast door afvalcontainers. Elke zomer is het weer een veelvoorkomend probleem. Vooral de gft-container zorgt voor veel stankoverlast, zeker met de zomerse temperaturen van de afgelopen tijd. Wij geven een aantal tips om de stank te voorkomen.