Koppes Makelaardij
Advertorial Wonen en bouwen

Nieuwbouwproject SteekterOever zaterdag 28 januari in verkoop

Op zaterdag 28 januari as. vanaf 11:00 uur gaat het nieuwbouwproject SteekterOever te Alphen aan den Rijn in verkoop bij Koppes Makelaardij. SteekterOever bestaat uit 25 ruime familiehuizen (157-194 m2 groot) die worden opgeleverd inclusief luxe binnenafwerking naar smaak van de koper.

De woningen in het project zijn met een A+++ energielabel zeer energiezuinig. Het grootste deel van de huizen heeft een tuin direct aan de Oude Rijn.

Drie verschillende woonsferen

SteekterOever is een project van Spacetolive Ontwikkeling en komt bij de splitsing van de Steekterweg en de Gouwestraat in Alphen aan den Rijn, op een voormalige bedrijfslocatie aan het water. Een prachtige plek aan de Oude Rijn, vlakbij uitvalswegen en op circa acht fietsminuten van het centrum. Het Noordwijkse architectenbureau Van Manen tekende hier een plan van 25 woningen in drie verschillende sferen: Oeverwoningen, Hofwoningen en Kadewoningen. De Oever- en de Kadewoningen, net als twee Hofwoningen, hebben een tuin direct aan de Oude Rijn, soms van wel 20 meter diep!

De tekst loopt door onder de afbeelding.

SteekterOever

De Oeverwoningen hebben allemaal een heel eigen gezicht door verschillende gevels en bakstenen. Bij deze huizen zijn er één of twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Architectuur in de sfeer van de dertiger jaren, zoals erkers en grote dakoverstekken, zien we bij de Hofwoningen. Deze huizen komen rondom een groen hof, centraal gelegen in het plan. De stoere Kadewoningen lijken geïnspireerd op pakhuizen. De Kadewoningen zijn voorzien van drie grote verdiepingen en standaard vier slaapkamers. Alle woningen hebben diverse bouwkundige opties zoals bijvoorbeeld een aanbouw tot 2.70 meter, vergroting van de badkamer en alternatieve zolderindelingen met extra slaapkamers en een tweede badkamer. Zo wordt het huis volledig ‘op maat’ voor de koper.

Alle luxe binnenafwerking als onderdeel van de koopsom

Bijzonder aan het plan is de zeer luxe binnenafwerking als onderdeel van de v.o.n.-koopsom van de woning: een SieMatic keuken met inbouwapparatuur van Siemens en een Quooker, complete luxe badkamer met wastafelmeubel en vloer- en wandafwerking op de begane grond en de eerste verdieping. Op de begane grond wordt bijvoorbeeld een eikenhouten vloer en gladde wandafwerking gerealiseerd. Wil je iets heel anders? Ook dat kan! Als koper zoek je alles uit in de showroom van het project en dit wordt naar jouw smaak aangebracht in de woning.

Woonklaar bij oplevering

De huizen van het project SteekterOever zijn woonklaar bij oplevering. Alle binnenafwerking die je uitzoekt als koper is in de woning aangebracht voor de sleuteloverdracht. Je hoeft dus niet zelf te klussen of te coördineren met vaklieden: ideaal.

De tekst loopt door onder de afbeelding.

SteekterOever

Zeer energiezuinig

De woningen worden zeer energiezuinig en krijgen een energielabel A+++. Het is optioneel zelfs mogelijk om de Kadewoningen ‘nul-op-de-meter’ te krijgen. De huizen worden voorzien van onder andere PV-panelen en een lucht-water warmtepomp. Ook kan middels een slimme tool energie opgewekt middels de PV-panelen worden ‘opgeslagen’ voor gebruik op een later moment.

Start verkoop: zaterdag 28 januari

Het nieuwbouwproject gaat op zaterdag 28 januari tussen 11:00 en 14:00 uur in verkoop in de Woningwinkel van Koppes Makelaardij aan de Julianastraat 133 in Alphen aan den Rijn. Het team van SteekterOever is aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden en je kunt hier de diverse verkoopstukken, zoals verkoopdocumentatie en prijslijst ophalen. Indicatieve koopsom van de woningen, inclusief luxe binnenafwerking, vanaf € 550.000 tot € 799.000 v.o.n.

Neem voor meer informatie contact op met Koppes Makelaardij via 0172-434561, nieuwbouw@koppesmakelaardij.nl of kom langs bij de Woningwinkel aan de Julianastraat 133 te Alphen aan den Rijn of schrijf je in voor de nieuwsbrief via www.spacetolive.nl/steekteroever.

SteekterOever


Meer nieuws

Advertorial Sport vandaag 17:43

D.O.S. viert groot succes met Clubkampioenschap

Op zondag 21 april kwamen de schijnwerpers te staan op de turntalenten van Gymnastiekvereniging D.O.S. Alphen aan den Rijn tijdens het Clubkampioenschap voor recreatieve turners en turnsters. Met een deelname van 155 enthousiaste leden, waarvan velen voor het eerst deelnamen aan een wedstrijd, was het een sportieve en gezellige dag.

Politiek vandaag 16:22

Gemeentelijke erepenning voor Museumpark Archeon

Tijdens een feestelijke Limesbijeenkomst is woensdag 24 april de gemeentelijke erepenning door burgemeester Liesbeth Spies uitgereikt aan Museumpark Archeon. Het museum krijgt de penning voor verdiensten voor gemeente Alphen aan den Rijn op het gebied van educatie, cultuurbehoud, toerisme, sociale betrokkenheid en werkgelegenheid.

Advertorial Theater vandaag 15:09

Het boek Rust en Vreugd van Hendrik Groen in het theater!

Iedereen kent ze wel, de succesvolle dagboeken van Hendrik Groen waarin hij het dagelijks leven in zijn verzorgingshuis beschrijft. De schrijver heeft in een van zijn meest recente werken, Rust en Vreugd, zijn verzorgingshuis verruilt voor een volkstuin, waarvan de voorstelling binnenkort in Castellum te zien is!

Politiek vandaag 13:51

Subsidie voor 2000 jaar geschiedenis en 10 jaar eenheid

Gemeente Alphen aan den Rijn viert dit jaar dat tien jaar geleden uit drie gemeenten één gemeente is ontstaan. In de hele gemeente worden kleinschalige feestjes gevierd. Organisatoren kunnen hiervoor subsidie aanvragen. In de pot zit in totaal € 75.000,- voor inwonersactiviteiten.

Politiek vandaag 12:17

Plan voor sportcomplex De Bijlen nog niet klaar

De Rijnstreekhal wordt opnieuw voor een half miljoen euro opgeknapt. De hal is dan voor de komende vijf jaar geschikt voor gebruik. De reden is dat het plan voor een nieuw sportcomplex in De Bijlen nog niet klaar is. Dit plan kan pas worden afgemaakt na de komende bezuinigingsronde door de Alphense gemeenteraad.

Politiek vandaag 10:46

Subsidie voor isolatie goedkope koopwoningen

Eigenaar-bewoners van goedkope slecht geïsoleerde koopwoningen in gemeente Alphen aan den Rijn kunnen subsidie aanvragen voor het isoleren van hun woning. Het gaat om vloerisolatie, dubbel glas en dakisolatie. Het maximale subsidiebedrag is € 1.460,- per woning.