Josh Walet
Advertorial Theater

Nieuwe activiteiten op Parkvilla open dag

Op zondag 4 juni organiseert Parkvilla van 10:00 tot 15:00 uur de jaarlijkse open dag. Deze keer is het programma nog veelzijdiger dan voorgaande jaren. Gratis inloopworkshops, proeflessen, kunstverkoop door cursisten, een modeshow van de textielafdeling, maken van een gezamenlijk kunstwerk en een presentatie van het nieuwe theaterprogramma 2023 / 2024.

"Iedereen is welkom en mag meedoen, opgeven is niet nodig. Een mooie kans voor volwassenen en kinderen om de sfeer van Parkvilla te proeven en te ervaren wat we allemaal gaan doen in het nieuwe seizoen. We zijn bezig met nog meer activiteiten, kijk dus vooral op parkvilla.nl voor het laatste nieuws", aldus Arjenne Bouwknegt van Parkvilla.

Voor volwassenen is er modeltekenen met Angenelle Tijssen, Colette Curfs begeleidt onder meer het gezamenlijke kunstwerk, bij Hanneke Naterop kunnen deelnemers op basis van een vakantiekiekje een eigen werk maken en bij Andrej Waskowsky kun je kennismaken met edelsmeden. Ook zijn de resultaten van Kunst door de Brievenbus te bewonderen.

Voor de kinderen is er een doorlopende workshop tekenen en schilderen van onze nieuwe docent Sandra Orré, die in het aankomende seizoen op de woensdag- en vrijdagmiddag les gaat geven. Er wordt een actieve speurtocht georganiseerd met aan het eind een verrassing. Kids die gek zijn op zingen dansen en toneelspelen, kunnen bij het Jeugdtheaterhuis terecht.

Culturele partners

Samen met de culturele partners het Jeugdtheaterhuis, Productiehuis Alphen, Nieuwe Muziekschool Alphen, Jeugdtheaterhuis en Alphoto staat het team van Parkvilla klaar om informatie te geven. Op deze dag is er om 13:30 uur is de film No dogs or Italians are allowed en om 15.:0 uur kunnen bezoekers kijken naar Historias para no contar zien in hetfilmhuis. Voor de film zijn tickets nodig.

Voor meer informatie en tijden, kijk op www.parkvilla.nl.


Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 18:25

Kind aangereden door auto in Emmalaan

Op donderdag aan het einde van de middag vond er een incident plaats op de Emmalaan in Alphen aan den Rijn, waarbij een kind werd aangereden door een auto. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis vervoerd.  

Advertorial Overige gisteren 17:43

Prachtige samenwerking Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn

Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn hebben afgesproken dat in het Brugwachtershuisje bij de Alphense Brug nieuwe kadopakketjes worden verkocht. Daarin speciale meelproducten van de Molen, aangevuld met enkele leuke dingen, zoals bijvoorbeeld een garde, een mini taartvorm, een mini deegrollertje, stroop, Hollandse snoep of theedoek etc.

Politiek gisteren 16:51

Gemeente gaat begrijpelijk communiceren

Donderdag 28 maart heeft wethouder Gert van den Ham de Direct Duidelijk Deal ondertekend. De deal is onderdeel van de landelijke campagne Direct Duidelijk. Doel is dat alle overheden, dus ook alle gemeenten, duidelijke informatie geven aan hun inwoners.

Calamiteiten gisteren 13:46

Paard gered nadat het te water raakte langs de Compierekade

Donderdag 28 maart, aan het begin van de middag, heeft zich een incident voorgedaan langs de Compierekade in de Rietveldse polder, waarbij een paard te water is geraakt. De lokale brandweer werd gealarmeerd en kwam snel ter plaatse om het dier te redden.

Advertorial Horeca-arrangementen gisteren 13:20

Geniet van een compleet avondje uit met het Diner & Film arrangement!

Wie houdt er nu niet van een etentje gevolgd door een avondje naar de bioscoop? Want zeg nou zelf, een etentje en de bioscoop gaan toch altijd lekker samen?! Of je nu met je vriend(in), broer, zus, moeder of opa komt of toch liever alleen geniet, dit is het perfecte arrangement voor een compleet avondje uit. Voor €42,50 per persoon kun je genieten van een 3-gangenmenu bij De Beren Alphen aan den Rijn met een bioscoopvoucher voor een film naar keuze.