Advertorial Algemeen

Nieuwe collega bij MTP Fysiotherapie: Maaike Schrama

Maaike is na het behalen van haar VWO diploma gestart aan de opleiding fysiotherapie op de Hogeschool Leiden. Hier haalde zij in 2014 haar Bachelor of Science in de fysiotherapie. In deze periode is zij nauw betrokken geweest als fysiotherapeut/verzorger bij de selectie van een voetbalteam, de Leidse atletiekvereniging en Rob van Dijk zijn keepersschool.

Het winterseizoen na het behalen van haar opleiding heeft zij in Oostenrijk als fysiotherapeut gewerkt, gevolgd door een aantal jaar bij een sportgerichte praktijk in Leiden. Maaike heeft zich gespecialiseerd in hand- en pols gerelateerde klachten en is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Handtherapie (NVHT). Daarnaast is zij gespecialiseerd in dry needling. Sinds juni 2018 werkt Maaike bij MTP Fysiotherapie.

"De interesse voor fysiotherapie is bij mij ontstaan nadat ik zelf tijdens de wintersport een blessure heb opgelopen. Hiervoor ben ik zelf geruime tijd onder behandeling geweest bij een fysiotherapeut. Ik vond het erg interessant om te zien hoe zij mensen met klachten weer konden begeleiden naar functioneren zonder pijn. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik fysiotherapie ben gaan studeren. Door mijn nieuwsgierigheid ben en blijf ik continu op zoek naar de beste en meest efficiënte manier voor mijn fysiotherapeutische behandelingen en het behalen van de persoonlijke doelen van de patiënt. Mijn expertise ligt voornamelijk bij hand- en polsklachten, het keten gericht behandelen, het doorbreken van lang ingeslepen compensatietechnieken en vervolgens het opbouwen van de belasting en belastbaarheid ter verbetering van het functioneren in het dagelijks leven en de sport. Beperkt worden in de dingen die je graag wil door een blessure, dat wil niemand!"

Je kunt onder meer bij Maaike terecht voor:

  • Hand- en polsklachten,
  • Het aanmeten van een tijdelijke hand/pols/vingerspalk
  • Dry needling

Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Wonen en bouwen gisteren 16:19

Een winkel die voelt als thuis

Sinds april is Marquardt Keukens gevestigd aan de Rijneke Boulevard in Zoeterwoude. Met zijn unieke manier van werken wil ondernemer Filip Gels zich onderscheiden in de keukenbranche. Passie, vakkennis en transparantie staan centraal bij dit nieuwe concept.  

Algemeen gisteren 14:54

Gemeentelijke Veteranendag op de Werf

Op zaterdag 21 september was het College van Burgemeester en Wethouders aanwezig op de gemeentelijke Veteranendag, wat plaatsvond op de Werf in Alphen.

Sport gisteren 13:43

ARC kan winnen in de Hoofdklasse

Zo, de eerste overwinning in de Hoofdklasse is binnen. Op het prima veld van Capelle wist ARC de nog ongeslagen thuisclub te verslaan. Met een 2-1 zege op zak werd de bus ingestapt en dat was uiteraard een heerlijk gevoel.

Overige gisteren 12:30

Dansflashmob op Wereld Alzheimer Dag

Zaterdag 21 september was het Wereld Alzheimer Dag. Met een dansflashmob in het Alphense centrum haalde dansers van Cools Dance & Events ruim € 200 euro op.  

Evenementen gisteren 10:54

TOOST Foodtruckfestival wordt druk bezocht

Vandaag is de laatste dag van het TOOST Foodtruckfestival, en dus de laatste kans om het festival in het Europapark te bezoeken. Vanaf 13:00 uur is het terrein geopend voor publiek. Tot 21:00 uur kun je terecht voor de lekkerste gerechten.

Advertorial Wonen en bouwen gisteren 09:36

Bezoek de Duurzaamheidsmarkt op 10 oktober in Archeon

Wist je dat een duurzaam huis eigenlijk veel eerder binnen je bereik ligt dan je denkt? Het bespaart niet alleen energie maar ook kosten. Wil je meer weten over energiebesparende maatregelen voor jouw woning? En welke subsidie- en financieringsoplossingen er zijn? Bezoek dan de Duurzaamheidsmarkt op donderdagavond 10 oktober in Archeon.