Advertorial Algemeen

Nieuwe collega bij MTP Fysiotherapie: Maaike Schrama

Maaike is na het behalen van haar VWO diploma gestart aan de opleiding fysiotherapie op de Hogeschool Leiden. Hier haalde zij in 2014 haar Bachelor of Science in de fysiotherapie. In deze periode is zij nauw betrokken geweest als fysiotherapeut/verzorger bij de selectie van een voetbalteam, de Leidse atletiekvereniging en Rob van Dijk zijn keepersschool.

Het winterseizoen na het behalen van haar opleiding heeft zij in Oostenrijk als fysiotherapeut gewerkt, gevolgd door een aantal jaar bij een sportgerichte praktijk in Leiden. Maaike heeft zich gespecialiseerd in hand- en pols gerelateerde klachten en is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Handtherapie (NVHT). Daarnaast is zij gespecialiseerd in dry needling. Sinds juni 2018 werkt Maaike bij MTP Fysiotherapie.

"De interesse voor fysiotherapie is bij mij ontstaan nadat ik zelf tijdens de wintersport een blessure heb opgelopen. Hiervoor ben ik zelf geruime tijd onder behandeling geweest bij een fysiotherapeut. Ik vond het erg interessant om te zien hoe zij mensen met klachten weer konden begeleiden naar functioneren zonder pijn. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik fysiotherapie ben gaan studeren. Door mijn nieuwsgierigheid ben en blijf ik continu op zoek naar de beste en meest efficiënte manier voor mijn fysiotherapeutische behandelingen en het behalen van de persoonlijke doelen van de patiënt. Mijn expertise ligt voornamelijk bij hand- en polsklachten, het keten gericht behandelen, het doorbreken van lang ingeslepen compensatietechnieken en vervolgens het opbouwen van de belasting en belastbaarheid ter verbetering van het functioneren in het dagelijks leven en de sport. Beperkt worden in de dingen die je graag wil door een blessure, dat wil niemand!"

Je kunt onder meer bij Maaike terecht voor:

  • Hand- en polsklachten,
  • Het aanmeten van een tijdelijke hand/pols/vingerspalk
  • Dry needling

Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws