Advertorial Algemeen

Nieuwe collega bij MTP Fysiotherapie: Maaike Schrama

Maaike is na het behalen van haar VWO diploma gestart aan de opleiding fysiotherapie op de Hogeschool Leiden. Hier haalde zij in 2014 haar Bachelor of Science in de fysiotherapie. In deze periode is zij nauw betrokken geweest als fysiotherapeut/verzorger bij de selectie van een voetbalteam, de Leidse atletiekvereniging en Rob van Dijk zijn keepersschool.

Het winterseizoen na het behalen van haar opleiding heeft zij in Oostenrijk als fysiotherapeut gewerkt, gevolgd door een aantal jaar bij een sportgerichte praktijk in Leiden. Maaike heeft zich gespecialiseerd in hand- en pols gerelateerde klachten en is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Handtherapie (NVHT). Daarnaast is zij gespecialiseerd in dry needling. Sinds juni 2018 werkt Maaike bij MTP Fysiotherapie.

"De interesse voor fysiotherapie is bij mij ontstaan nadat ik zelf tijdens de wintersport een blessure heb opgelopen. Hiervoor ben ik zelf geruime tijd onder behandeling geweest bij een fysiotherapeut. Ik vond het erg interessant om te zien hoe zij mensen met klachten weer konden begeleiden naar functioneren zonder pijn. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik fysiotherapie ben gaan studeren. Door mijn nieuwsgierigheid ben en blijf ik continu op zoek naar de beste en meest efficiënte manier voor mijn fysiotherapeutische behandelingen en het behalen van de persoonlijke doelen van de patiënt. Mijn expertise ligt voornamelijk bij hand- en polsklachten, het keten gericht behandelen, het doorbreken van lang ingeslepen compensatietechnieken en vervolgens het opbouwen van de belasting en belastbaarheid ter verbetering van het functioneren in het dagelijks leven en de sport. Beperkt worden in de dingen die je graag wil door een blessure, dat wil niemand!"

Je kunt onder meer bij Maaike terecht voor:

  • Hand- en polsklachten,
  • Het aanmeten van een tijdelijke hand/pols/vingerspalk
  • Dry needling

Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 18:42

Drukte op de weg door boeren

Het was op woensdagmiddag 19 februari druk op de weg. Op de N207 en N446 waren er een hoop tractoren op weg naar huis.

Gemeente vandaag 17:11

Aantal bijensoorten mede door gemeente Alphen aan den Rijn gestegen

Sinds 2015 is de gemeente Alphen aan den Rijn actief betrokken bij het Groene Cirkel Bijenlandschap. Het doel is om de soortenrijkdom van bijen en andere bestuivende insecten in de regio aanzienlijk te vergroten. In 2018 is het aantal bijensoorten hierdoor al met 34% toegenomen.

Advertorial Overige vandaag 15:38

Productiehuis Alphen bouwt aan werktheater op broedplaats De Werf

Nog even en er kan geen creatieve, ondernemende huurder meer bij op De Werf, de hotspot van de Alphense maakindustrie. Ook Productiehuis Alphen (PA) heeft een plek gekregen tussen de ambachtslieden, kunstenaars en ondernemers.

Blog Opinie vandaag 14:25

Komt een vrouw bij de bank...

Daar zat ze dan op maandagochtend bij mij aan tafel, geheel ontredderd. Het was pas een paar maanden geleden dat ze op dezelfde plek zat, nu alleen, destijds nog met haar man.