Buurthuis Aquarijn
Advertorial Overige

Nieuwe cursussen gebarentaal in AquaRijn

Op maandag 13 februari start in AquaRijn een nieuwe gebarentaalcursus voor beginners en vanaf woensdag 15 februari start een nieuwe gebarentaalcursus voor gevorderden in Alphen aan den Rijn. De cursus duurt 12 weken en vindt plaats in Buurthuis AquaRijn van 19:30 uur tot 21:30 uur. 

Jill Harmusial van Buurthuis AquaRijn: “Afgelopen jaren hebben wij verschillende groepen gehad die bij ons een gebarentaalcursus hebben gevolgd en vanwege dat succes beginnen wij in februari met nieuwe gebarentaalcursussen. Deelnemers geven aan dat het bijzonder is hoe snel je de gebarentaal onder de knie krijgt en hoe handig het is om gebaren te kennen en toe te kunnen passen.”

Op televisie zie je steeds meer programma’s met een gebarentolk en ook op TikTok is gebarentaal momenteel een hype. Leer nu zelf de bewegingen en ervaar dat gebarentaal makkelijker is dan je misschien denkt. De cursus wordt gegeven door ervaren lesgevers die alle benodigde vaardigheden hebben om goed les te geven.

De kosten voor de cursus, inclusief materiaal, bedraagt € 195. De cursus wordt gegeven volgens NGT (Nederlandse gebarentaal).

Wil je meedoen? Dan kun je je aanmelden via de website.

  • Maak een Mijn Thermen2 account aan via de website
  • Na inloggen ga je naar Mijn cursussen
  • Kies inschrijven voor nieuwe cursus
  • Je kiest voor gebarencursus start of gevorderden
  • Je ziet dan de tekst ‘geen geldig toegangsbewijs’ staan met een rood kruisje
  • Kies toegangsbewijs kopen en betaal via Ideal
  • Vanaf dat moment sta je ingeschreven voor de cursus

Er kunnen maximaal 12 personen deelnemen aan de cursus, vol is vol. De cursus vind plaats in Buurthuis AquaRijn: Cantharel 10, 2403 RA Alphen aan den Rijn.


Meer nieuws

Werken vandaag 16:53

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 12

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Advertorial Vrijwilliger vandaag 15:24

Word jij vrijwilliger bij de dierenambulance? “Het is leuk, leerzaam én zinvol!”

Van gewonde egels en uit het nest gevallen jonge vogels tot aan verdwaalde huiskatten en ernstig verzwakte zwanen – als vrijwilliger bij Dierenambulance Alphen aan den Rijn kom je van alles tegen. Het werk is zeker niet altijd even makkelijk, maar aan positiviteit is nooit gebrek. En dat komt vooral door de waardering en voldoening die alle vrijwilligers ervaren.

Milieu en duurzaamheid vandaag 14:01

Geen grap: vanaf 1 april statiegeld op blikjes

Lege blikjes van bijvoorbeeld bier of cola is een veel voorkomende vorm van zwerfafval. Daarom zal vanaf 1 april statiegeld worden ingevoerd op blikjes. Eerder werd dit al gedaan met kleine plasticflesjes. Waar je je lege blikjes vanaf 1 april kan inleveren lees je hier.

Advertorial Horeca vandaag 09:27

Tot en met april voordelig smullen van de beste Argentijnse spareribs bij El Caballo

Argentijns vlees dat écht uit Argentinië komt, en dan ook nog eens van de beste kwaliteit. Dat krijg je bij Argentijns restaurant El Caballo. Heb jij al trek in spareribs? Dan heeft het restaurant goed nieuws. Vanaf maandag 27 maart tot en met eind april eet je hun Argentijnse spareribs voor een nóg betere prijs.