Grandcafé de Zaak
Advertorial Horeca

Nieuwe driegangenmenu’s bij Grandcafé de Zaak

De chefs van Grandcafé de Zaak en Alle Hens hebben voor jou vier heerlijke nieuwe driegangenmenu’s samengesteld. Heerlijke gerechten om de warmte bij jou thuis te brengen tijdens deze koude winterdagen! De compleet nieuwe gerechten zijn verkrijgbaar voor slechts € 16,50! 

De Jalapeno-cheddar burger, driegangenmenu

Driegangenmenu met vooraf de befaamde Crispy Fried Chicken Wings met BBQ-saus. Het hoofdgerecht is een heerlijke burger van 200 gram, bestaande uit 100 procent rundvlees met blokjes cheddar cheese en fijngesneden jalapenos op een sesam bun met sla, tomaat, cheddar, ui en een BBQ-beer saus. Als dessert krijg je een eigen ijsbonbon van pure chocolade met een laagje cacao.

Vis in ’t potje, driegangenmenu

Vooraf geniet je van vers afgebakken, rustieke minibroodjes met de bekende ‘Alle Hens Dip’, gevolgd door een potje van witvis, zalm, grote garnalen en mosselen in kreeftensaus met prei, ui, een vleugje wijn en dille. Compleet gemaakt met de enige echte choco ijsbonbon van pure chocolade en cacao.

Bourgondisch beenhammetje, driegangenmenu

Vooraf geniet je eerst van de losgesneden spareribs met een zoete marinade en sesam. Het hoofdgerecht is een overheerlijke beenham, geserveerd met fijne ringen van witte ui, zuurkool, gepofte knoflook en honing-mosterd saus. Hiermee ga je echt even terug naar toen. Natuurlijk mag een heerlijk dessert niet ontbreken. Op het menu staat een echte bom chocolade: de ijsbonbon.

Spareribs, driegangenmenu

Het kluiven begint al bij het aanvallen van de befaamde Crispy Fried Chicken Wings met BBQ-saus. De glimmende ribbetjes liggen hierna op je te wachten met fijne ringen van witte ui, huisgemaakte knoflooksaus, cocktailsaus en gepofte knoflook. Sluit het diner af met een heerlijke choco ijsbonbon.

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met Vlaamse frites, rauwkost en Zaanse mayonaise. En natuurlijk krijg je bij elke bestelling een heerlijk speciaal biertje erbij cadeau. 

De Zaak bezorgt binnen Alphen aan den Rijn elke dag van 12:00 tot 20:30, of kom het gezellig ophalen op de industrieweg 8F. Kijk voor meer info op https://cateringdezaak.nl/catering. Deze actie loopt van 26 november tot 13 december. 


Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 18:30

Opening terras in de speeltuin van Avifauna

Vandaag heeft Van der Valk Avifauna positief bericht gekregen van de gemeente. Het terras in de speeltuin van Avifauna mag geopend worden!

Winkels vandaag 16:29

Albert Heijn in De Aarhof wordt door verbouwing 200m2 groter

De Albert Heijn in winkelcentrum De Aarhof gaat verbouwen. De supermarkt krijgt er zo’n 200m2 aan winkeloppervlak bij. De plek waar voorheen de oude hellingbaan stond die naar het parkeerdek leidde, wordt namelijk bij de winkel getrokken.

Politie vandaag 15:40

Drugsvangst in Alphen door een agent in burger

Op vrijdagavond 7 mei is een agent in burger tijdens een controle in Alphen een mooie vangst op het spoor gekomen. Er werden diverse kleine hoeveelheden drugs en contant geld aangetroffen in een auto.