Grandcafé de Zaak
Advertorial Horeca

Nieuwe driegangenmenu’s bij Grandcafé de Zaak

De chefs van Grandcafé de Zaak en Alle Hens hebben voor jou vier heerlijke nieuwe driegangenmenu’s samengesteld. Heerlijke gerechten om de warmte bij jou thuis te brengen tijdens deze koude winterdagen! De compleet nieuwe gerechten zijn verkrijgbaar voor slechts € 16,50! 

De Jalapeno-cheddar burger, driegangenmenu

Driegangenmenu met vooraf de befaamde Crispy Fried Chicken Wings met BBQ-saus. Het hoofdgerecht is een heerlijke burger van 200 gram, bestaande uit 100 procent rundvlees met blokjes cheddar cheese en fijngesneden jalapenos op een sesam bun met sla, tomaat, cheddar, ui en een BBQ-beer saus. Als dessert krijg je een eigen ijsbonbon van pure chocolade met een laagje cacao.

Vis in ’t potje, driegangenmenu

Vooraf geniet je van vers afgebakken, rustieke minibroodjes met de bekende ‘Alle Hens Dip’, gevolgd door een potje van witvis, zalm, grote garnalen en mosselen in kreeftensaus met prei, ui, een vleugje wijn en dille. Compleet gemaakt met de enige echte choco ijsbonbon van pure chocolade en cacao.

Bourgondisch beenhammetje, driegangenmenu

Vooraf geniet je eerst van de losgesneden spareribs met een zoete marinade en sesam. Het hoofdgerecht is een overheerlijke beenham, geserveerd met fijne ringen van witte ui, zuurkool, gepofte knoflook en honing-mosterd saus. Hiermee ga je echt even terug naar toen. Natuurlijk mag een heerlijk dessert niet ontbreken. Op het menu staat een echte bom chocolade: de ijsbonbon.

Spareribs, driegangenmenu

Het kluiven begint al bij het aanvallen van de befaamde Crispy Fried Chicken Wings met BBQ-saus. De glimmende ribbetjes liggen hierna op je te wachten met fijne ringen van witte ui, huisgemaakte knoflooksaus, cocktailsaus en gepofte knoflook. Sluit het diner af met een heerlijke choco ijsbonbon.

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met Vlaamse frites, rauwkost en Zaanse mayonaise. En natuurlijk krijg je bij elke bestelling een heerlijk speciaal biertje erbij cadeau. 

De Zaak bezorgt binnen Alphen aan den Rijn elke dag van 12:00 tot 20:30, of kom het gezellig ophalen op de industrieweg 8F. Kijk voor meer info op https://cateringdezaak.nl/catering. Deze actie loopt van 26 november tot 13 december. 


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 16:10

Inwoners van deze Alphense buurten krijgen een warmtescan

In het kader van energiebesparing stimuleert de gemeente woningeigenaren om hun energierekening terug te dringen. Zo’n 3000 koopwoningen in de wijk Ridderveld krijgen een gratis warmtescan met bijbehorend advies over de isolatie. Welke buurten hiervoor in aanmerking komen, lees je hier. 

Advertorial Sport vandaag 15:22

Ontdekkingsreis golf bij golfclub Liemeer

Fred Schröder, bestuurslid, zegt: “Wij vragen ons regelmatig af: wat willen potentiële golfers en wat kunnen wij vanuit onze club bieden om hen eens goed met golf kennis te laten maken en zo voor lessen en eventueel een passend lidmaatschap te interesseren?’’

Coronavirus in Alphen vandaag 14:27

Prikken in Alphen begint vermoedelijk pas vanaf 1 maart

De verwachting was eerst dat op 1 februari de eerste vaccins toegediend konden worden in Alphen, maar de startdatum is nu opgeschoven naar 1 maart. Een woordvoerder van de GGD laat weten dat dit allemaal afhangt van de beschikbaarheid van de vaccins.