Buurthuis AquaRijn
Advertorial Overige

Nieuwe gebarentaalcursussen in Buurthuis AquaRijn

Wil jij gebarentaal leren? Of heb je al eens een cursus gevolgd en vond je het zo leuk dat je nog meer wilt leren? Vanaf maandag 12 september start een nieuwe gebarentaalcursus 1 en vanaf woensdag 14 september start de nieuwe gebarentaalcursus 2 (NGT) in Alphen aan den Rijn.

Elke persconferentie keek heel Nederland met bewondering naar gebarentolk Irma. Leer nu zelf de bewegingen en ervaar dat gebarentaal niet moeilijk is!

Begin van het jaar had buurthuis Aquarijn al de eerste groep die de gebarentaalcursus volgde. Vanwege dat succes en nieuwe aanvragen begint De Thermen2 in september al met een nieuwe cursus gebarentaal 1. Heb je al meegedaan aan de eerste cursus en wil je het verder leren? Dan kan dat ook met de gebarentaalcursus 2. 

De cursus wordt gegeven door ervaren lesgevers. De kosten voor de cursus, inclusief materiaal, bedragen € 195. De cursus wordt gegeven volgens NGT. De cursus duurt 12 weken en vindt plaats in Buurthuis AquaRijn van 19:30 tot 21:30 uur. Er kunnen maximaal 12 personen deelnemen aan de cursus, vol = vol.

Wil je meedoen? Je kunt je aanmelden via de DeThermen2.nl.

  • Maak een Mijn Thermen2 account aan via de DeThermen2.nl.
  • Ingelogd? Ga naar ‘Mijn cursussen’.
  • Kies ‘inschrijven voor nieuwe cursus’.
  • Je kiest voor ‘gebarencursus start’ of ‘gebarencursus gevorderden’.
  • Je ziet dan de tekst ‘geen geldig toegangsbewijs’ staan met een rood kruisje.
  • Kies ‘toegangsbewijs kopen’ en betaal via iDeal.
  • Vanaf dat moment sta je ingeschreven voor de cursus.

Meer nieuws

Weekoverzicht gisteren 16:30

Alphens.nl weekoverzicht: het nieuws van week 26 samengevat

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Er werd een nieuwe kinderburgemeester gekozen. Alphense boeren deden mee aan het boerenprotest. En een verjaardagsfeest resulteerde in een drama. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Limesjaar 2022 gisteren 12:51

ROMEINEN Bataafse Opstand

De Bataafse Opstand is heel bekend uit de schoolboekjes. Dat tijdens deze opstand ook in Albaniana, het Romeinse Alphen aan den Rijn, werd huisgehouden is een stuk minder bekend. Maar helaas, het Alphense fort brandde tot de grond toe af.

Winactie Eten en drinken gisteren 11:48

WIN barbecue catering op locatie van Ray’s Barbecue Place

Ben jij een liefhebber van barbecueën? En organiseer jij binnenkort een feestje? Let dan op! Wij mogen namens Ray’s Barbecue Place een barbecue catering op locatie weggeven. En dat ter waarde van maar liefst € 500!

Werken gisteren 09:33

De nieuwste vacatures van week 26

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, vind je hier.