Josh Walet

Nieuwe hoofdtribune van ARC wordt een maand later opgeleverd dan gepland

Door vertraging in het verlenen van de bouwvergunning, is er nog altijd niet gestart met de bouw van de nieuwe hoofdtribune. ARC meldt dan ook dat de tribune een maand later wordt opgeleverd dan gepland.

Dit werd medegedeeld tijdens de ledenvergadering van ARC maandagavond. “De verwachting is dat een dezer dagen de vergunning wordt verleend. In week 45 kan er dan een definitieve start met de bouw worden gemaakt.”

En dat is een aantal weken later dan gepland. Het was namelijk de bedoeling dat dinsdag 14 september, in het bijzijn van genodigden, de eerste paal voor de nieuwe tribune de grond in ging. Uiteindelijk werd dat een symbolische paal, die door drie ARC’ers in hart en nieren de grond in werd geslagen.

Het is een langgekoesterde wens van ARC om een nieuwe hoofdtribune te realiseren. Van de oude tribune werd half augustus al afscheid genomen om plaats te maken voor de nieuwe tribune, maar de daadwerkelijke nieuwe tribune laat dus nog iets langer op zich wachten. De verwachting is nu dat de nieuwe tribune niet eind december, maar eind januari klaar zal zijn.

Hieronder een impressie van de nieuwe hoofdtribune. 

tribune arc schetsontwerp.jpg


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige gisteren 21:40

Alphenaar Willem Bouman (82) bemachtigt zesde wereldrecord

Het kostte hoofdrekenwonder Willem Bouman (82) nog geen negen minuten om de derdemachtswortel van een getal van 36 cijfers te berekenen. Daarmee is het zesde wereldrecord hoofdrekenen van de Alphenaar een feit.

Evenementen gisteren 16:50

Opbouw Zomerspektakel aan het Meer is begonnen

Met nog dertien dagen te gaan is de opbouw van het Zomerspektakel aan het Meer op het evenemententerrein langs de Zegerplas begonnen. Het meerdaagse festival trapt vrijdag 3 juni af met bekende artiesten als Anouk, Snelle en Kensington.