Josh Walet

Nieuwe hoofdtribune van ARC wordt een maand later opgeleverd dan gepland

Door vertraging in het verlenen van de bouwvergunning, is er nog altijd niet gestart met de bouw van de nieuwe hoofdtribune. ARC meldt dan ook dat de tribune een maand later wordt opgeleverd dan gepland.

Dit werd medegedeeld tijdens de ledenvergadering van ARC maandagavond. “De verwachting is dat een dezer dagen de vergunning wordt verleend. In week 45 kan er dan een definitieve start met de bouw worden gemaakt.”

En dat is een aantal weken later dan gepland. Het was namelijk de bedoeling dat dinsdag 14 september, in het bijzijn van genodigden, de eerste paal voor de nieuwe tribune de grond in ging. Uiteindelijk werd dat een symbolische paal, die door drie ARC’ers in hart en nieren de grond in werd geslagen.

Het is een langgekoesterde wens van ARC om een nieuwe hoofdtribune te realiseren. Van de oude tribune werd half augustus al afscheid genomen om plaats te maken voor de nieuwe tribune, maar de daadwerkelijke nieuwe tribune laat dus nog iets langer op zich wachten. De verwachting is nu dat de nieuwe tribune niet eind december, maar eind januari klaar zal zijn.

Hieronder een impressie van de nieuwe hoofdtribune. 

tribune arc schetsontwerp.jpg


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Weekoverzicht vandaag 16:59

Alphens.nl weekoverzicht: het nieuws van week 12 samengevat

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van boerenprotesten bij de PI Alphen en gedumpte containers met drugsafval tot aan een beschermde waterspitsmuis die Van der Valk in de weg zit. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Advertorial Theater vandaag 15:33

Peter Pannekoek en Simone Kleinsma vervroegd in de verkoop

De voorbereidingen voor het nieuwe theaterseizoen dat in september van start gaat, zijn in volle gang. Hoewel het programma pas in mei bekend wordt gemaakt, kondigt Theater Castellum alvast twee grote namen aan: Peter Pannekoek komt in 2024 terug met ‘DNA’ en Simone Kleinsma is te zien in de gloednieuwe musical comedy ‘De Hospita’. Beide voorstellingen gaan vervroegd in de verkoop.

Oud Alphen vandaag 14:02

Oud Alphen: de vernieuwde Hofbrug was een ‘groote verbetering’

Wist jij dat je vroeger over de Hofbrug moest om naar het Hof van Alfen te gaan? Deze brug lag tussen de huidige Julianastraat en Prins Hendrikstraat. In de jaren ’30 werd de Hofbrug verbreed om het ook toegankelijk te maken voor auto’s.