Josh Walet

Nieuwe horecazaken openen binnenkort in het Centrum Alphen aan den Rijn

Verschillende panden in het centrum van Alphen aan den Rijn staan al geruime tijd leeg, maar er komt nu eindelijk beweging in de zaak. Ondernemend Alphen breidt zich uit met de komst van drie nieuwe horecazaken, wat een toevoeging belooft te zijn voor het centrum van Alphen.

Binnenkort zullen twee nieuwe ijssalons en een Surinaams restaurant hun intrede doen in het centrum van Alphen.

Een van de nieuwe ondernemers, Ijsketen Luciano, zal in april haar deuren openen in de Van Mandersloostraat. Met hun 'meesterlijk ijs' en een uitgebreid assortiment aan ijstaarten en ijsjes, belooft deze ijssalon een populaire bestemming te worden voor liefhebbers van heerlijk ambachtelijk ijs. Bovendien bieden ze opties voor verschillende dieetwensen, waaronder glutenvrije en lactosevrije hoorntjes, waardoor ze voor iedereen toegankelijk zijn.

In de Hooftstraat zullen twee nieuwe zaken hun deuren openen. Op nummer 67B zal binnenkort Surinaams restaurant Tjapz haar gasten verwelkomen, waar ze de authentieke smaken van Suriname zullen delen met de lokale gemeenschap.

Een ander opvallend nieuwtje is de komst van ijssalon King Gorilla, die zich zal vestigen in het voormalige pand van Buns of Glory. Met deze toevoeging hoeven inwoners zich in ieder geval geen zorgen te maken dat er een tekort aan ijssalons zal zijn in het centrum van Alphen aan den Rijn.

Ben jij ook nieuwsgierig naar deze nieuwe horecazaken?


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Horeca gisteren 16:49

Brasserie De Alphense Burgemeester opent haar vernieuwde deuren na grote make-over

Na anderhalve week van hard werken en een intensief verbouwen, is het moment eindelijk daar: Brasserie De Alphense Burgemeester onthult haar gloednieuwe uitstraling. Het restaurant, gevestigd in de Julianastraat, heeft een complete make-over ondergaan, van boven tot beneden. Ze openden gisteravond 27 februari om 17:00 haar deuren.

Horeca gisteren 15:34

Restaurant De Lelie staat na ruim 30 jaar te koop

In 1994 opende Alphenaar Alex van der Linden, samen met zijn compagnon Bart van Leeuwen, de deuren van Restaurant De Lelie, gelegen naast het Europapark. Wat ooit begon als een bescheiden theehuis, groeide al snel uit tot een volwaardig restaurant, geliefd bij velen in de regio. Na ruim 33 jaar zijn de twee eigenaren klaar om het stokje door te geven aan de opvolger. 

20 van Alphen gisteren 14:21

Ontdek de FunRun: een avond vol plezier vóór de 20 van Alphen!

Ben je op zondag 3 maart verhinderd en kun je niet meedoen aan de 20 van Alphen? Of zoek je gewoon een leuke opwarmer voor het grote evenement? Voor het eerst in de geschiedenis van de 20 van Alphen wordt er een speciaal event georganiseerd op de avond voorafgaand aan de hoofdwedstrijd: de FunRun. 

Advertorial Overige gisteren 13:05

Buurthuis AquaRijn heeft lentekriebels

Buurtband Ridderveld is in oprichting. Elke donderdag vanaf 7 maart, 15:30 tot 17:00 uur is er een repetitie. De Buurtband zoekt nog leden. Muzikale ervaring is niet nodig maar mensen die al een instrument spelen en meenemen zijn ook zeer welkom. Al op woensdag 15 mei kan de band voor het eerst optreden: op het wijkfeest Ridderveld. Meedoen? Geef je nu op of kom gewoon even kijken bij een repetitie.

Calamiteiten gisteren 12:57

Wasdroger vliegt in brand in de Quadriviumlaan

Op woensdagmiddag is er een wasdroger in brand gevlogen in de Quadriviumlaan in Alphen aan den Rijn. Dankzij een snelle reactie van de bewoner en behulpzame werklui in de straat werd een grotere brand voorkomen.

Politie en handhaving gisteren 11:52

Man gearresteerd met pepperspray en vleesmes op de N11

Afgelopen weekend kwam de Alphense politie in actie na een melding over een man die op de N11 zou lopen. Toen de agenten ter plaatse kwamen troffen ze voertuig zonder bestuurder aan.