Advertorial Cultuur

Nieuwe, inspirerende cursussen bij Parkvilla!

Wil je na de drukke decembermaand lekker tijd voor jezelf? In januari starten er bij Parkvilla verschillende nieuwe cursussen. Zo kun je leren tekenen en schilderen, fotograferen, dansen, keramiek en beeldhouwen en start er een cursus theatertechniek en theaterimprovisatie.

Bij alle cursussen werk je aan je eigen ontwikkeling en vaardigheden. Je wordt begeleid door professionele docenten die zelf ook kunstenaar, danser, muzikant of theatermaker zijn en die daarnaast beschikken over een docentenbevoegdheid. Zo leer je stap voor stap van de allerbeste professionals!

Ook gezelligheid staat bij Parkvilla hoog in het vaandel. We pauzeren met thee of koffie in onze sfeervolle foyer.

Kijk op www.parkvilla.nl/cursussen en klik de filter cursussen vanaf januari 2019 aan.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Evenementen gisteren 13:28

Kerstactiviteiten in de Herenhof

Op zaterdag 14 en zaterdag 21 tot en met dinsdag 24 december zijn er verschillende activiteiten georganiseerd in Winkelcentrum de Herenhof.

Evenementen gisteren 09:58

Midwinter Fair in het Archeon

In het weekend van zaterdag 7 en zondag 8 december vindt de 17e editie van de Midwinter Fair in Archeon plaats. Tijdens het winterse festival gaat Archeon terug naar de oorsprong, naar de viering van de Midwinter.

Blog Opinie 6 dec. 2019 20:08

MINERVA Heksenjacht

De 'affaire Spies' is vooral een affaire door alles wat eromheen gebeurde. Niet omdat er vuur is onder al die rook. Burgemeester Spies heeft namelijk helemaal niets verkeerd gedaan.

Advertorial Horeca 6 dec. 2019 17:08

December bij Osteria La Piazza

December. De maand van gezelligheid, familie en eten. Voor Osteria La Piazza bestaat het hele jaar uit deze thema’s. Maar wat kun je nog meer verwachten in de decembermaand?

Winactie Horeca 6 dec. 2019 16:28

Win 2 cocktails bij La Cubanita

De gehele maand december staat in het teken van Villa Joep. Ter gelegenheid hiervan heeft La Cubanita 6 heerlijke Villa Joep-cocktails ontwikkeld. Wij mogen 2 gratis Villa Joep-cocktails weggeven!

Algemeen 6 dec. 2019 15:54

Fake Winactie Mediamarkt Alphen aan den Rijn

Afgelopen week ging er een actie rond op Facebook uit naam van MediaMarkt Alphen aan den Rijn. Dit was echter geen actie vanuit MediaMarkt, maar kwam van een nagemaakt profiel.