Parkvilla
Advertorial Cultuur

Nieuwe kindervoorstellingen in het Parkvilla theater

Bostrollen en een duizendpoot. Ze komen allemaal voorbij in de theatervoorstelling Het Toverbos van de Liedjestovenaar. Deze muzikale en fantasievolle voorstelling voor kinderen van 2 tot 8 jaar is op 11 juli te zien bij Parkvilla.

“Dit is de eerste theatervoorstelling dit jaar en daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Het publiek ook, want de kaartverkoop gaat snel”, vertelt Agnes van den Ham, coördinator Parkvilla theater. Op 18 juli komen saxofoniste Aubrey Snell en pianist Tobias Borsboom naar Parkvilla. Zij geven een klassiek kinderconcert voor kinderen vanaf 4 jaar en laten kinderen op een speelse manier kennismaken met muziek en instrumenten. In de voorstelling zijn fragmenten en illustraties uit het nieuwe kinderboek van Aubrey Snell, genaamd Kleine Ster verwerkt.

“Het is altijd mooi om te zien hoe kinderen hun theaterbezoek ervaren. De blije gezichten, de spontane reacties. Voor de ouders of opa’s en oma’s is het ook genieten. Beide voorstellingen zijn echt een aanrader en zijn inclusief limonade en wat lekkers na afloop. Ook ontvangen de kids een heus theaterdiploma”, aldus Van den Ham.

Kinderfilms

Vanaf 17 juli draaien er ook weer tal van leuke kinderfilms. Parkvilla start met Sia de rebelse bosfee, die haar huis in het bos verruilt voor een leven in de stad en ten strijde trekt om de natuur te redden. De film Dropje gaat over een knuffel die grootse avonturen beleeft. Door de unieke combinatie van poppenanimatie en live-action ontstaat een prachtige visuele wereld waar jonge kinderen zich volledig in kunnen verliezen. 

Kijk voor alle voorstellingen en tickets op www.parkvilla.nl.


Meer nieuws

Weekoverzicht vandaag 16:35

Het nieuws van week 29 samengevat in het Alphens.nl weekoverzicht

Wat speelde er afgelopen week in Alphen? Van nieuwe locaties voor de Alphense kermissen en vernielingen bij de Kinderboerderij Bospark tot aan een scheur in de Koningin Julianabrug en de opening van Boekhandel Haasbeek in hun nieuwe pand. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 15:20

Zelfstandig wonen met een lichamelijke handicap? Dat kan

Verspreid over de flat Stortemelk heeft Woonforte vijftien bijzondere appartementen: de Fokuswoningen. Een Fokuswoning is een aangepaste, gelijkvloerse en rolstoeldoorgankelijke woning, die je huurt van de woningcorporatie.

Werken vandaag 14:03

Het nieuwe vacature aanbod van week 29

Op zoek naar leuke baan? Of zoek je een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen. Wij hebben onze eigen vacaturepagina. Daar vind je diverse soorten vacatures in verschillende branches. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.

Romeinen vandaag 12:00

ROMEINEN Fabrica

Het eerste Alphense castellum is gebouwd in 'the middle of nowhere'. Langs een rivier ingeklemd tussen het land en het water. Albaniana ligt in een smalle corridor met als dichtstbijzijnde Romeinse legerbases Velsen en Vleuten. Dat betekent dat de mannen de eerste jaren op zichzelf zijn aangewezen.