Het nieuwe seizoen 2020-2021 van de Nieuwe Muziekschool Alphen (NMSA) is van start gegaan! Hier kun je je inschrijven voor zo’n beetje iedere muziekles die je je maar kunt voorstellen. Denk bijvoorbeeld aan zanglessen en natuurlijk instrumentale lessen, van harp tot hobo, maar ook aan talloze vormen van samen genieten van muziek, door te spelen, luisteren en leren. Zo komt muziek optimaal tot haar recht, want: muziek verbindt!

Met elkaar

Vraag het iedere docent op de NMSA: muziek is creëren, onderzoeken, voelen, ervaren. Hoe fantastisch is het om als peuter voor het eerst in aanraking te komen met muziek, je eerste eigen lied te leren schrijven, iemand te ontmoeten die net zo dol is op accordeonspelen als jij, een ensemble of popband te vormen, of je liefde voor het zingen in een koor op je zestigste te herontdekken? Al deze muzikale activiteiten doe je samen. Door muziek te delen komen mensen dichter bij elkaar, hebben ze meer plezier en worden ze creatiever!

Schrijf je nu in!

De NMSA is weer open voor alle  een-op-een instrumentale lessen en zanglessen. Ook de cursussen zoals ensembles en de popopleiding zijn weer gestart. Dus, schrijf jij je (weer) in?