Ingezonden

Nieuwe naam voor VV Alphia

Voetbalvereniging Alphia groeit. De 800 leden-grens is inmiddels al ruim gepasseerd. En groei maakt mooie dingen mogelijk. 

Zo heeft de sponsorcommissie drie grote sponsorcontracten weten te sluiten. “Iets waar we natuurlijk heel trots op zijn”, aldus voorzitter Martijn van Dalen. De komende periode worden de nieuwe sponsoren voorgesteld. Themapark Archeon trapt die serie af. Zij gaan de komende jaren de bijna 103-jarige club ondersteunen.

Tijdens de gesprekken met Jack en Monique Veldman, directeuren van Archeon, bleek dat de Romeinse Limesroute zo ongeveer over het complex van de voetbalclub heeft gelopen. Dit kan natuurlijk geen toeval zijn, en zeker niet toen bleek dat de bekende Romeinse 'Alfia familie' hun nederzetting rond de huidige Sportlaan heeft gehad.

Voor de club een mooie reden om de sponsordeal met Archeon extra kracht bij te zetten en de naam vanaf 1 april om te dopen in VV Alfia. Bij een nieuwe naam hoort natuurlijk ook een nieuw logo en de eerste shirts zijn al gedrukt!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Sport gisteren 16:41

Alphense tweeling wint Rijswijkse wielermeerdaagse

In Rijswijk ging de jeugd drie dagen lang de strijd tegen elkaar aan op de racefiets tijdens de Rijkswijkse wielermeerdaagse. De Alphense Quinty en Sanne Keijzer kwamen ook in actie.

Advertorial Wonen en bouwen gisteren 14:12

Nieuwe Rede: uniek wonen tussen water en polder

Wonen te midden van de natuur en omringd door water? Het kan in het unieke, eigentijdse nieuwbouwproject Nieuwe Rede in Leimuiden. Naast de unieke ligging tussen water en polder zijn alle woningen stuk voor stuk bijzonder comfortabel, flexibel indeelbaar en toekomstbestendig. Bovendien zijn er nog enkele woningen beschikbaar. Lees snel verder en ontdek de unieke plek en het woningaanbod.