BOOST
Advertorial Sport

Nieuwe Partner binnen BOOST

Vanaf 1 januari 2021 zal er een nieuwe partner binnen het samenwerkingsverband BOOST zijn. Sportz Lab. is de nieuwe uitvoerder van de sportieve activiteiten binnen de tenders -9 maanden tot 12 jaar en 12 tot 27 jaar.

Ook BOOST heeft te maken gehad met de nadelige gevolgen van het coronavirus. De gemeente heeft besloten de opdracht van Boost met een half jaar te verlengen. Waar dit in eerste instantie op 31 december 2020 afgerond zou worden, is er meer tijd nodig geweest om de nieuwe aanbestedingsronde goed te laten verlopen.

Deze laatste zes maanden zal Sportz Lab. de activiteiten van Sportspectrum Next overnemen en één op één doorzetten. Op deze wijze zullen de deelnemers van de verschillende activiteiten niets merken van de verandering. Sportz Lab. oprichter en eigenaar Robert-Jan van der Meulen is reeds coördinator en uitvoerder van de lopende sport- en beweeg activiteiten binnen de BOOST samenwerking. Mede hierdoor zal deze overgang van organisatie vloeiend verlopen.

Sportz Lab. is gespecialiseerd in het uitvoeren en coördineren van het bewegingsonderwijs binnen het primair onderwijs. Samen met Beweegpartner, een nauwe samenwerkingspartner binnen het primair onderwijs, wil Sportz Lab. er alles aan doen om de kinderen motorisch vaardiger voor de dag te laten komen. De kinderen van nu zijn de ouderen van de toekomst! Daarnaast maakt Sportz Lab. zich hard voor het aanbieden van sportieve activiteiten binnen de gemeente Alphen aan den Rijn, om zo met name binnen de leeftijdsgroep 0 tot 27 jaar makkelijker en vaker aan de beweegnorm te kunnen voldoen.

Winactie

Om de deelname aan de BOOST-samenwerking te vieren geeft Sportz Lab. een gaaf spelpakket weg! Zo kan er ook in deze gekke coronatijd toch lekker actief bewogen worden. Wil je dit pakket winnen? Kijk dan op de Instagrampagina (@lets.boost) wat je hiervoor moet doen.

boost sportzlab logo.jpg


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 14:30

Dit jaar eenmalige huurverlaging voor sociale huurwoningen

In 2021 hebben huurders in sociale huurwoningen met een laag inkomen en een hoge huur recht op een eenmalige huurverlaging. De regering kondigde dit vorig jaar aan tijdens Prinsjesdag. Dat is goed nieuws voor een aantal huurders van Woonforte.

Overige vandaag 13:06

Megajacht Vanish vaart door de Rijn

Zaterdagochtend was het weer raak. Door de Rijn voer weer een megajacht, wat zoals gewoonlijk weer veel bekijks trok. 

Advertorial Overige vandaag 10:39

Gebarencursus in AquaRijn gaat weer van start

Vanaf woensdag 10 februari start een nieuwe gebarentaalcursus voor beginners (NGT). De cursus duurt twaalf weken en vindt plaats in Buurthuis AquaRijn van 19:30 uur tot 21:30 uur.