Josh Walet

Nieuwe speeltoestellen op komst voor speeltuin Bloemhof

Vanaf maandag 12 december is Speeltuin en Buurtvereniging Bloemhof een week lang gesloten. Dit wegens het plaatsen van nieuwe speeltoestellen. Voorzitter Ben Dompeling vertelt meer over de speeltoestellen waar kids straks gebruik van kunnen maken.

Speeltuin Bloemhof is toe aan nieuwe speeltoestellen. “Eens in de zoveel tijd is het ook gewoon tijd om te vernieuwen. Dat doen we door nieuwe speeltoestellen te plaatsen”, vertelt Ben Dompeling, voorzitter van Speeltuin en Buurtvereniging Bloemhof. Maar dat is niet de enige reden. “Op dit moment zijn er een aantal plekken in de speeltuin waar weinig tot geen gebruik van wordt gemaakt. Dat is natuurlijk zonde. Dus daar gaan we wat aan doen.”

Nieuwe speeltoestellen

Er zullen verschillende nieuwe speeltoestellen komen in de speeltuin. Zo komt er voor kinderen tussen de 8 en 10 jaar oud een klimtoestel met touwen en palen. “We merkten dat we voor de kinderen van die leeftijd nu wat misten in de speeltuin.”

Peuters kunnen zich straks uitleven op de nieuwe glijbaan. “We hadden al een glijbaan, maar die was net te groot voor peuters. Dat maakte het niet altijd even veilig. We hebben nu gekozen voor een lagere glijbaan vanuit het speelhok, waar de peuters niet vanaf kunnen vallen”, aldus de voorzitter. Ook zal er tijdens de vernieuwing een watertoestel bij komen.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Sport vandaag 08:09

Alphia speelt ook volgend seizoen in de 2e klasse

Wat een ontknoping van het seizoen 2022-2023 werd het gisteren op De Bijlen. Het hele seizoen waren alle teams aan elkaar gewaagd en daardoor bleef het spannend tot de laatste wedstrijd. De opdracht voor Alphia voorafgaand aan de wedstrijd tegen Esto was duidelijk. De Alphianen moesten winnen om een veilige plek in de ranglijst te behalen. 

Sport vandaag 08:06

ARC 1 sluit af met nederlaag

De belangen waren groot voor ARC. Als Nieuwenhoorn niet zou winnen en ARC wel dan zou de 3e periode een prooi zijn voor ARC. Het eerste gebeurde, maar ARC verloor met 1 - 0 van Capelle.

Sport vandaag 08:04

Boys 1 sluit af met zege en elfde plek

Alphense Boys sloot het seizoen ’22-’23 op Eerste Pinksterdag af met een 4-1 overwinning bij Alcides en - uiteindelijk – met een elfde plaats op de ranglijst. De doelstelling (vier of vijf clubs onder zich houden) werd daarmee behaald en ook in het nieuwe seizoen is Boys 1 dus Vierde Divisionist.