Josh Walet

Nieuwe speeltoestellen op komst voor speeltuin Bloemhof

Vanaf maandag 12 december is Speeltuin en Buurtvereniging Bloemhof een week lang gesloten. Dit wegens het plaatsen van nieuwe speeltoestellen. Voorzitter Ben Dompeling vertelt meer over de speeltoestellen waar kids straks gebruik van kunnen maken.

Speeltuin Bloemhof is toe aan nieuwe speeltoestellen. “Eens in de zoveel tijd is het ook gewoon tijd om te vernieuwen. Dat doen we door nieuwe speeltoestellen te plaatsen”, vertelt Ben Dompeling, voorzitter van Speeltuin en Buurtvereniging Bloemhof. Maar dat is niet de enige reden. “Op dit moment zijn er een aantal plekken in de speeltuin waar weinig tot geen gebruik van wordt gemaakt. Dat is natuurlijk zonde. Dus daar gaan we wat aan doen.”

Nieuwe speeltoestellen

Er zullen verschillende nieuwe speeltoestellen komen in de speeltuin. Zo komt er voor kinderen tussen de 8 en 10 jaar oud een klimtoestel met touwen en palen. “We merkten dat we voor de kinderen van die leeftijd nu wat misten in de speeltuin.”

Peuters kunnen zich straks uitleven op de nieuwe glijbaan. “We hadden al een glijbaan, maar die was net te groot voor peuters. Dat maakte het niet altijd even veilig. We hebben nu gekozen voor een lagere glijbaan vanuit het speelhok, waar de peuters niet vanaf kunnen vallen”, aldus de voorzitter. Ook zal er tijdens de vernieuwing een watertoestel bij komen.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Sport vandaag 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken vandaag 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk vandaag 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.

Advertorial Film vandaag 09:44

Een nieuwe Première Night bij Castellum!

Op woensdag 10 juli komt er een nieuwe Première Night naar Castellum, namelijk Fly Me to the Moon! Bij binnenkomst wordt je meteen verwend met een glaasje bubbels, waarna je als allereerste de gloednieuwe film kan bekijken!

Advertorial Evenement gisteren 16:34

Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren!

Ben jij klaar voor een avond vol hersenkrakers en gezelligheid? Ga dan dé uitdaging aan met je team? Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren en test jouw kennis en vaardigheden terwijl je geniet van de gezellige sfeer in het restaurant.

Werkzaamheden Raadhuisstraat gisteren 15:12

Werkzaamheden en bereikbaarheid Raadhuisstraat

Deze week zijn de werkzaamheden aan de aanleg van de riolering en het straatwerk in de Raadhuisstraat verdergegaan. Het nieuwe straatwerk is inmiddels volledig vernieuwd van gevel tot gevel tot aan Dirty Harry Tattoos. Lees hieronder een overzicht van de werkzaamheden die volgende week (week 26) zullen plaatsvinden: