Stichting Driehoorne

Nieuwe supermarkt geopend in Driehoorne: Food Lovers Lekker Makkelijk

Donderdag 25 april heeft Mark Vriezema samen met zijn gezin en medewerkers het stokje overgenomen van Anton van Rijn en zet daarmee dit mooie initiatief voort. Voor de bewoners van Driehoorne een fantastische winkel aan huis met zelfs de mogelijkheid om boodschappen te laten bezorgen.

Voor het totaal concept van Driehoorne waarin alles geprobeerd wordt om mensen zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen laten wonen, is een supermarkt enorm belangrijk! Maar ook voor de gehele buurt is deze supermarkt een enorme aanwinst. Niet alleen de winkel maar ook het assortiment is buurtgericht: zo is het assortiment uitgebreid met multiculturele levensmiddelen waaronder Halal producten, gebraden kip en Turkse Pizza’s.

Goede initiatieven

Naast de samenwerking met Driehoorne heeft Food Lovers Lekker Makkelijk ook een samenwerking met Rijnvicus om zo mensen met een rugzakje weer dichter bij de maatschappij te brengen.

Ook beheren zij samen met Fietsmaatjes het stallen van de Fietsmaatjes Fiets zodat deze plek aan de Sterrenlaan nog steeds een opstappunt kan blijven voor diegene die gebruik maken van dit concept.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Algemeen gisteren 18:12

De hele zomervakantie de beste kinderfilms bij Castellum!

Vier je zomervakantie met Tante Rita! De familie Dubbel doet mee aan een chocoladewedstrijd, maar door problemen in de chocolaterie moeten ze verhuizen naar een camping. Wanneer de kakkineuze Ria Bakzeil hoort van hun deelname, gebeuren er vreemde dingen en lijkt het alsof de familie gesaboteerd wordt.

Algemeen gisteren 14:02

Veiligheidsdag 2024: Kom naar Fort Alpha voor een spannende uitdaging

Op zaterdag 31 augustus 2024 staat Alphen aan den Rijn in het teken van de jaarlijkse Veiligheidsdag. Dit evenement vindt o.a. plaats bij Fort Alpha en biedt tussen 11:00 en 14:00 uur tal van activiteiten voor jong en oud. Een van de hoogtepunten is de uitdagende stormbaan, waar deelnemers de kans krijgen om de snelste tijd neer te zetten en een bijzondere prijs te winnen.

Algemeen gisteren 12:03

Jeugdleden Castellum doen verdienstelijk mee aan NK Beachvolleybal

In het weekend van 6 en 7 juli vond het NK Jeugd Beachvolleybal plaats bij Irene Beach in Bilthoven en Zomerkade in Huizen. In totaal streden 136 teams in diverse leeftijdscategorieën om de felbegeerde titel: Nederlands Kampioen! Daarbij waren ook 3 jeugdleden van Castellum aanwezig die verdienstelijk meestreden om de medailles.

Algemeen 23 jul. 2024 13:36

Natuurmomenten doet oproep voor betere waterkwaliteit

In Nederland is de waterkwaliteit een toenemend probleem, en ook in Alphen aan den Rijn hebben wij te maken met de gevolgen van slechte waterkwaliteit. Natuurmonumenten roept inwoners daarom op om de petitie voor schoon water te tekenen.