Josh Walet
Advertorial Winkels

Nieuwe webshop voor Van Keeken Schoenen

Van Keeken Schoenen is niet alleen de meest complete schoenenwinkel in Alphen aan den Rijn, ook online bestellen klanten hun schoenen. Onlangs vierde de winkel in Alphen aan den Rijn feestelijk de heropening, na een flinke verbouwing. De gloednieuwe winkel is nu groter dan ooit. Daarna was het de beurt aan de website, deze is volledig in een nieuw jasje gestoken.

De Van Keeken Schoenen webshop richt zicht op dames,- heren,- en kinderschoenen en accessoires. Via de website is het gehele assortiment te bestellen. Favoriete schoenen en alle topmerken die ook in de winkel staan, zijn online te koop. Met het gemak van online bestellen en thuis laten bezorgen, is dit een mooie aanvulling op het nieuwe Van Keeken Schoenen én iets wat past in deze tijd.

“Klanten die in de webshop iets bestellen, ontvangen hun bestelling in Alphen dezelfde dag. Deze wordt door de Bike Koerier Alphen bij hun thuisbezorgd ”, aldus Kees van Keeken, eigenaar bij Van Keeken Schoenen. Een unieke service voor Alphenaren.

Er kan voor advies, via WhatsApp, contact gelegd worden met de ervaren adviseurs bij Van Keeken Schoenen. Zo blijft persoonlijk contact mogelijk en is er tegelijkertijd het gemak van online winkelen. Met meer dan 200 klantbeoordelingen en een gemiddelde score van 9,2, is er genoeg reden om het ruime assortiment, in deze virtuele schoenenwinkel eens nader te bekijken.

Neem een kijkje op de nieuwe webshop via https://www.vankeekenschoenen.nl/


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 10:28

Kerstvakantie in de Alphense zwembaden

De Thermen2 organiseert in de zwembaden tijdens de kerstvakantie verschillende activiteiten voor kinderen van alle leeftijden.

Gemeente vandaag 09:03

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Het college van de gemeente Alphen aan den Rijn gaat regelmatig op pad. Ben jij benieuwd waar het college de komende periode allemaal bij aanwezig is? Bekijk hier de bezoeken van deze week.

Advertorial Overige gisteren 18:59

‘Dit is sport voor de huid’

Wanneer de huid ouder wordt, neemt de veerkracht af. Dan kun je natuurlijk je toevlucht nemen tot botox of fillers, maar er zijn ook natuurlijke middelen om het verouderingsproces tegen te gaan. Een bindweefselmassage, bijvoorbeeld. Beauty Boutique Josien heeft zich al in een vroeg stadium gespecialiseerd in deze innovatieve massagetechnieken en boekt daarmee mooie resultaten.

Sport gisteren 17:01

Dove voetballers klaar voor Barcelona

Van 10 tot en met 12 april 2020 vindt het internationaal zaalvoetbaltoernooi plaats in Barcelona. Dit is niet zomaar een toernooi, het is namelijk een toernooi voor dove voetballers. Alphenaar Goran Trajanov (30) is een crowdfundingsactie gestart om het voor zijn team mogelijk te maken om hieraan deel te nemen.