Josh Walet
Advertorial Winkels

Nieuwe webshop voor Van Keeken Schoenen

Van Keeken Schoenen is niet alleen de meest complete schoenenwinkel in Alphen aan den Rijn, ook online bestellen klanten hun schoenen. Onlangs vierde de winkel in Alphen aan den Rijn feestelijk de heropening, na een flinke verbouwing. De gloednieuwe winkel is nu groter dan ooit. Daarna was het de beurt aan de website, deze is volledig in een nieuw jasje gestoken.

De Van Keeken Schoenen webshop richt zicht op dames,- heren,- en kinderschoenen en accessoires. Via de website is het gehele assortiment te bestellen. Favoriete schoenen en alle topmerken die ook in de winkel staan, zijn online te koop. Met het gemak van online bestellen en thuis laten bezorgen, is dit een mooie aanvulling op het nieuwe Van Keeken Schoenen én iets wat past in deze tijd.

“Klanten die in de webshop iets bestellen, ontvangen hun bestelling in Alphen dezelfde dag. Deze wordt door de Bike Koerier Alphen bij hun thuisbezorgd ”, aldus Kees van Keeken, eigenaar bij Van Keeken Schoenen. Een unieke service voor Alphenaren.

Er kan voor advies, via WhatsApp, contact gelegd worden met de ervaren adviseurs bij Van Keeken Schoenen. Zo blijft persoonlijk contact mogelijk en is er tegelijkertijd het gemak van online winkelen. Met meer dan 200 klantbeoordelingen en een gemiddelde score van 9,2, is er genoeg reden om het ruime assortiment, in deze virtuele schoenenwinkel eens nader te bekijken.

Neem een kijkje op de nieuwe webshop via https://www.vankeekenschoenen.nl/


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Calimeroland
Blog Opinie gisteren 19:57

MINERVA Calimeroland

Het is inmiddels meer dan 5 jaar later. Je zou zeggen dat het oude zeer dan wel een keer voltooid verleden tijd is. Maar nee, in de kleine dorpjes die met de grote boze stad tot één gemeente Alphen aan den Rijn zijn gefuseerd, is het nog altijd kommer en kwel.