Josh Walet
Advertorial Verkeer en vervoer

Nieuwe werkplaats, dezelfde service: VoorFietsen breidt uit!

Mobiele fietsenmaker Auke Koster, bekend van zijn bedrijf VoorFietsen, heeft zijn service naar een hoger niveau getild met de opening van een gloednieuwe werkplaats en showroom. Met deze uitbreiding kan hij niet alleen zijn service aan huis blijven aanbieden, maar ook grotere onderhoudsbeurten en uitgebreide reparaties uitvoeren in zijn werkplaats.

Met een passie voor fietsen die teruggaat tot zijn jeugd, begon Auke zijn carrière op slechts 14-jarige leeftijd bij een lokale fietsenmaker in Alphen aan den Rijn. Na jarenlange ervaring bij verschillende fietsbedrijven besloot hij naast zijn fulltime baan in de avonduren als fietsenmaker te gaan werken. In zijn volledig uitgeruste bus bediende hij klanten door heel Alphen aan den Rijn. Januari 2024 opende hij zijn nieuwe werkplaats en showroom op de Titaniumweg, waarmee hij zijn dienstverlening naar een hoger niveau tilde.

'Uit zijn jasje gegroeid'

"In de afgelopen jaren mocht ik de werkruimte van een goede vriend gebruiken. Maar na verloop van tijd werd het duidelijk dat we elkaar in de weg begonnen te lopen, wat voor mij het teken was om op zoek te gaan naar een nieuwe locatie", aldus Auke. Met zijn uitgebreide ervaring in de fietsenbranche heeft Auke een loyale klantenkring opgebouwd. Naast zijn gebruikelijke diensten als mobiele fietsenmaker biedt Auke nu ook gloednieuwe fietsen aan. Waarbij hij ook specifieke fietsmodellen kan leveren, voor klanten die op zoek zijn naar een specifiek model.

Persoonlijke service

Voor de toekomst streeft Auke niet naar enorme groei: hij wil zijn bedrijf klein en persoonlijk houden. Met zijn nieuwe werkplaats kan hij echter gemakkelijker klanten ontvangen en sneller fietsen verkopen. "Het belangrijkste is dat onze klanten weten dat we nog steeds de 'Mobiele Fietsenmaker' zijn", zegt Auke. "We hebben nu alleen een nieuwe werkplaats geopend waar we grotere reparaties uitvoeren. Voor de kleinere klusjes blijven we gewoon bij je thuis komen, maar als het nodig is, nemen we de fiets mee naar de werkplaats. Mensen kunnen ook makkelijker langs komen op de momenten dat ik aan het sleutelen ben."

Voor meer informatie kunnen klanten terecht op de website van VoorFietsen, telefonisch contact opnemen met Auke via 0172-260088 of mailen naar info@voorfietsen.nl.

De nieuwe werkplaats is gevestigd op de Titaniumweg 512, 2401 ML in Alphen aan den Rijn.


Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 16:27

Motorrijder zwaargewond na eenzijdig ongeval op afrit N11 bij N207 vanuit Bodegraven

Zaterdag 2 maart raakte een motorrijder ernstig gewond bij een eenzijdig ongeval op de afrit van de N11 bij de N207 vanuit Bodegraven. De motorrijder botste tegen de vangrail en belandde vervolgens tussen de op- en afrit van de snelweg. Het ongeval resulteerde in ernstige verwondingen, waarvoor de man met spoed naar het ziekenhuis is vervoerd.

Werken gisteren 16:06

Vacatureoverzicht week 9: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Literatuur gisteren 13:46

Alphense Thobian brengt zijn tweede gedichtenbundel uit: 'De Bus Gemist'

Thobian Schaap (21) brengt op 8 maart zijn tweede gedichtenbundel uit, getiteld 'De Bus Gemist'. Na zijn succesvolle debuut in 2021 met 'Tijd Vliegt Voorbij', waarin hij zijn coming-out beleefde, treedt Thobian opnieuw de literaire wereld binnen met een nieuw verhaal.

Evenementen gisteren 10:00

Zaterdagavond wordt een echte feestavond bij het Zomerspektakel

Voor zaterdag 1 juni heeft het Zomerspektakel aan het Meer een spectaculaire line-up neer weten te zetten. Het belooft een geweldige feestavond te worden. En dat past helemaal bij deze jubileumeditie. Voorzitter Stanley de Looze: “Maak je klaar voor een avond volop springen, swingen en meezingen.”

Overige gisteren 08:59

Haal de lente in huis: verse Paastakken van het Kroondomein!

Het voorjaar staat voor de deur en dat betekent dat het ook weer bijna Pasen is. De jaarlijkse Paastakken-actie op het Kroondomein begint inmiddels een traditie te worden, want ook dit jaar kun je weer langskomen voor Paastakken die vers van het land afkomen.