Wijnbar & Zo
Advertorial Overige

Nieuwe wijncursussen starten dit najaar

Het najaar brengt niet alleen veranderingen in het weer, maar ook een unieke kans om uw kennis en waardering voor wijn te vergroten. Wijnbar & Zo zijn verheugd om aan te kondigen dat hun wijnoorkonde SDEN 2-cursus en wijnbrevet SDEN 3-cursus binnenkort van start gaan. Of je nu een gepassioneerde wijnliefhebber bent of een diepgaande interesse hebt in wijn, de cursussen bieden een boeiende reis door de wereld van wijn  

Wijnoorkonde SDEN 2:

Tijdens deze cursus wordt aandacht geschonken aan het proeven van diverse wijnen en thuis geraken in zeer veel wijngebieden. Deze avonden bestaan uit 1 uur theorie en 1,5 uur proeven waarbij veel aandacht wordt besteed aan de proeftechnische vaardigheden. Je zult kennismaken met zo’n 48 -tal wijnen van zeer uiteenlopend karakter.
Laatste avond staat in het teken van wijn-spijs. Deze cursus kunt U afsluiten met het examen Niveau 2 [wijnoorkonde].

Alle informatie daarover krijg je tijdens deze cursus, het examengeld is niet bij de cursus inbegrepen.

Dagdelen: 6
Start cursus: 11 oktober 2023
Doel cursus: examen Niveau 2
Tijdsduur cursus: van 19:30 tot 22:00 uur of ander dagdeel
Investering: €295,00 p.p. inclusief lesboek
Locatie: Wijnbar&Zo Alphen aan den Rijn
Profiel deelnemer: wijnliefhebber
Studie-uren: 20
Na de 1e bijeenkomst op woensdag 11 oktober zullen de rest van de cursusavonden plaatsvinden op de volgende data: 18, 25 oktober, 1, 7 en 14 november.

Wijnbrevet SDEN 3:

In deze cursus komen vrijwel alle wijnlanden aan bod en maak je kennis met een 80 -tal wijnen. Deze serieuze studie kunt U afsluiten met het examen Niveau 3 [wijnbrevet]. Alle informatie daarover krijgt u tijdens de cursus, het examengeld van €110,00 p.p. is niet bij de cursusprijs inbegrepen. Optioneel zelf aanschaffen; * Cursusboek Aan de slag met wijn www.svh.nl of * de Wijnwereld via www.drankenstudie.nl

Dagdelen: 10
Start cursus: 9 oktober 2023
Doel cursus: examen Niveau 3
Tijdsduur: van 19:30 tot 22:30 uur of ander dagdeel
Investering: € 495,00 p.p.
Locatie: Wijnbar&Zo Alphen aan den Rijn
Max. aantal: 14
Profiel deelnemer: wijn enthousiast die echt meer wil weten over wijn
Studie-uren: 40 uur & 16 opdrachten
Na de eerste cursusavond op 9 oktober zullen de andere cursusavonden op de volgende data plaatsvinden: 16, 23 en 30 oktober, 6, 13, 20 en 27 november, 4 en 11 december.

Aanmelden kan via info@wijnbarenzo.nl of info@procuwijs.nl 


Meer nieuws

Muziek vandaag 10:35

Oud Alphenaar Reinier Zonneveld wint Edison voor Beste Dance Album

De oud-Alphense techno-dj Reinier Zonneveld heeft een Edison Award gewonnen voor Beste Dance Album. De bekendmaking vond plaats in het AFAS Theater in Leusden, waar Zonneveld de voorkeur kreeg boven de gerenommeerde viervoudig Edison-winnaar Tiësto.

Advertorial Evenement vandaag 09:29

Inspiratiemiddag jongeren sterker door creativiteit

Op 19 maart organiseren Parkvilla en Khabbaz een middag vol inspiratie voor zorg- en/of welzijnsprofessionals met als thema: hoe kun je met creativiteit jongeren helpen steviger in hun schoenen te staan.

Milieu en duurzaamheid gisteren 16:41

Gemeente Alphen aan den Rijn stelt hybride lichtmasten op proef

In een stap naar duurzaamheid en energie-efficiëntie heeft de Gemeente Alphen aan den Rijn aangekondigd dat ze een proef zullen starten met hybride lichtmasten op meerdere locaties binnen de stad. De gebieden aan de Hoorn, de Genielaan en het gemeenteterrein van Langeroode aan de Genielaan zullen fungeren als proefterreinen voor deze technologische vooruitgang.

Advertorial Actie gisteren 15:26

Sim Only actie in maart bij The GSM Store!

Vanaf 29 februari 2024 krijgen nieuwe klanten die een 2-jarig Sim Only abonnement afsluiten 3 maanden 50% korting op hun abonnement. Ook betaald u geen aansluitkosten t.w.v. €15,-. Deze promotie loopt tot en met 2 april 2024. 

Overige gisteren 14:18

Deadline aanmelding stadsdichtersverkiezing verlengd

Op zondag 17 maart vindt in het Oude Raadhuis de stadsdichtersverkiezing plaats. Tijdens de verkiezing wordt bepaald wie voor de komende twee jaar de stadsdichter wordt van Alphen aan den Rijn.

Sport gisteren 13:09

13-jarige Serena pakt winst in Thailand na intensieve trainingsperiode

Alphense Serena heeft recentelijk de overwinning behaald tijdens haar trainingskamp in Thailand. Afgelopen januari begon Serena haar reis met een exclusieve 1-op-1 training met de wereldkampioen van One Championship, Superbon. Vervolgens zette ze haar trainingsinspanningen voort bij Tiger Muay Thai in Phuket, waar haar eigen trainer Phet haar met open armen ontving.