Advertorial Economie

Nieuwjaarsplons voor BSO-kinderen van Junis

Afgelopen donderdagavond organiseerde De Thermen2 een drijf-in bioscoop. Omdat De Thermen2 nauw samenwerkt met Junis Kinderopvang kregen ongeveer tweehonderd BSO-kinderen de primeur. Zij mochten namelijk overdag al dobberend genieten van de kinderfilm Dolfje Weerwolfje op het grote scherm van het zwembad.

Voordat de film startte en het zwembad tot een heuse drijf-in bioscoop werd omgetoverd, werd het nieuwe jaar ingeluid met de jaarlijkse nieuwjaarsplons. Voor de BSO-kinderen en de pedagogisch medewerkers is 2019 goed begonnen. 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Cultuur vandaag 12:06

Officiële opening STA-ART

Na 2,5 jaar op het adres De Aarhof 15 aanwezig te zijn geweest, is Galerie STA-ART vanaf 25 oktober te vinden in het voormalige winkelpand van Halfords, Aarhof 41. Op zaterdag 26 oktober om 15:00 uur wordt de nieuwe locatie feestelijk in gebruik genomen.

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 10:37

Gooi uw dak in de strijd tegen de stikstofcrisis

De uitspraak eind mei van de Raad van State over de stikstofaanpak van de Nederlandse overheid heeft veel teweeggebracht. Vergunningsaanvragen liepen vast, bouwprojecten kwamen stil te liggen. Intussen beraadt de regering zich op een nieuwe benadering. Maar ook bedrijven, VvE’s en scholen kunnen een steentje bijdragen – via hun platte dak!