NK Cable Wakeboard bij Wet ’n Wild groot succes

Dit weekend vond het NK Cable Wakeboard plaats bij het Wakepark van Wet ’n Wild in Alphen. Het hele weekend waren er veel mensen te vinden bij het evenement.  

Op zaterdag streden de deelnemers uit verschillende leeftijdscategorieën om een plek in de finales, welke op zondagmiddag plaatsvonden. Rond 20:00 uur was de prijsuitreiking voor alle categorieën. Bij de Final Open Men won Ruben van Amerongen en bij de Final Open Ladies was Sanne Meijer de sterkste. Alle uitslagen zijn te bekijken op de website.

Een geslaagd weekend
Finalist en mede-organisator Mik Nieuwenhoff laat weten dat het weekend meer dan een succes was. “Organisatorisch liep alles op rolletjes en ook de spanning bleef zich maar opbouwen. Het heeft al mijn verwachtingen overtroffen,” vertelt hij enthousiast.

Niet alleen de strijd tussen de deelnemers om de felbegeerde titel ‘beste wakeboarder van Nederland’ was een plezier om naar te kijken, ook de andere activiteiten vielen bij de bezoekers de smaak, zoals de grote trampoline en het springkussen. Door het lekkere weer waren er veel mensen op het strand en op de steiger te vinden, waar je als bezoeker goed zicht had op de spectaculaire tricks op het water. “Het NK Cable Wakeboard bij Wet ’n Wild is goed bevallen en zeker voor herhaling vatbaar. Ik kan niet wachten tot de volgende keer!”


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 19:11

Veel meer speelplaatsen in gemeente dan gedacht

De gemeente Alphen aan den Rijn heeft meer speelplekken dan gedacht. Dat blijkt uit een inventarisatie die bij het Speelruimteplan 2020-2024 hoort. Een deel van de speelplaatsen is echter verouderd en er is een kleine 1,7 miljoen euro nodig om dat in orde te maken.

Calamiteiten gisteren 18:54

Politie zoekt naar daders zakkenrollerij

Op vrijdag 29 november 2019 pinde een 82-jarige man rond 13:45 uur bij een pinautomaat in de Albert Heijn in Winkelcentrum de Herenhof in Alphen. Op camerabeelden is te zien hoe een man en een vrouw de portemonnee van de 82-jarige man uit de tas van de man stelen. De politie is op zoek naar getuigen in deze zaak. 

Politiek gisteren 18:27

Spies blij met VNG-standpunt over verbieden van vuurwerk

Burgemeester Liesbeth Spies is blij met het standpunt van Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) over een landelijk vuurwerkverbod. Het gaat om het verbieden van knalvuurwerk, vuurpijlen en los vuurwerk.

Algemeen gisteren 16:46

Hoe hoog is de belastingstijging in Alphen?

De belastingen zijn dit jaar weer gestegen, met in de regio Oudewater als kampioen met een stijging van 12,2% ten opzichte van vorig jaar. Wat is de stijging in Alphen?