NK Cable Wakeboard bij Wet ’n Wild groot succes

Dit weekend vond het NK Cable Wakeboard plaats bij het Wakepark van Wet ’n Wild in Alphen. Het hele weekend waren er veel mensen te vinden bij het evenement.  

Op zaterdag streden de deelnemers uit verschillende leeftijdscategorieën om een plek in de finales, welke op zondagmiddag plaatsvonden. Rond 20:00 uur was de prijsuitreiking voor alle categorieën. Bij de Final Open Men won Ruben van Amerongen en bij de Final Open Ladies was Sanne Meijer de sterkste. Alle uitslagen zijn te bekijken op de website.

Een geslaagd weekend
Finalist en mede-organisator Mik Nieuwenhoff laat weten dat het weekend meer dan een succes was. “Organisatorisch liep alles op rolletjes en ook de spanning bleef zich maar opbouwen. Het heeft al mijn verwachtingen overtroffen,” vertelt hij enthousiast.

Niet alleen de strijd tussen de deelnemers om de felbegeerde titel ‘beste wakeboarder van Nederland’ was een plezier om naar te kijken, ook de andere activiteiten vielen bij de bezoekers de smaak, zoals de grote trampoline en het springkussen. Door het lekkere weer waren er veel mensen op het strand en op de steiger te vinden, waar je als bezoeker goed zicht had op de spectaculaire tricks op het water. “Het NK Cable Wakeboard bij Wet ’n Wild is goed bevallen en zeker voor herhaling vatbaar. Ik kan niet wachten tot de volgende keer!”


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca gisteren 15:24

Voordelig eten bij Bregje

Hoera! Proeflokaal Bregje heeft 25 vestigingen door heel Nederland. Om dat te vieren kun je in de maand september extra voordelig eten bij Proeflokaal Bregje.

Sport gisteren 14:07

Ex-profs tegen amateurs: ongelijke strijd

Vorig seizoen was het in de eerste klasse A een vreemde competitie. Wekelijks sprake van een nieuwe koploper. In de Hoofdklasse A lijkt het dit jaar een zelfde beeld te krijgen. Na drie wedstrijddagen is nog geen enkele club zonder puntenverlies.

Gemeente gisteren 12:16

De oorlog in beeld

Toen op 7 mei 1945 bekend werd dat een dag later een stoet van de Prinses Irenebrigade en geallieerden via de Rijndijk naar Den Haag te zien zou zijn, regelden de zusters van ’t Zwaantje, Rijndijk Oost, dat de kinderen van de Rijndijk, de Groenendijk en Koudekerk in optocht konden gaan kijken naar hun berijders. Op zich al een unieke samenwerking tussen het katholieke Hazerswoude en het protestantse Koudekerk.   

Evenementen 14 sep. 2019 12:28

Taptoe viert dertigste editie

Op zaterdagavond 14 september viert Taptoe Alphen de dertigste editie van het evenement. Verschillende muziekkorpsen uit de regio komen naar het Stadhuisplein om op te treden.

Advertorial Horeca 14 sep. 2019 10:51

Feestelijke avond bij De Zaak

Op dinsdag 17 september is het feest bij Grandcafé de Zaak. Op de vooravond van de jaarmarkt gaat het dak er 's avonds af!